Δημήτρη αν δεν κάνω λάθος αυτό το μοντέλο το είχες πέρσι στην έκθεση της IPMS μαζί με άλλα 2 που ανέβασες εδώ (Ausfklarungpanzer 38 και νομίζω και το Jagdpanther). Θα μου επιτρέψεις να κάνω μερικές παρατηρήσεις και για τα τρία :
αυτό που είχα κρατήσει σαν εικόνα από πέρυσι και φαίνεται και στις φωτό εδώ είναιι ότι το τελικό αποτέλεσμα διακρίνεται από μία "θολούρα" ως προς τη διάκριση των χρωμάτων, νομίζω ότι τα πολλά φίλτρα, λάδια, σκόνες κάλυψαν την δουλειά και τα έκαναν όλα ομοιόμορφα. Επίσης υπάρχει μια μάλλον υπερβολική φωτεινότητα στα χρώματα (πολύ έντονο κίτρινο; ) .
Αυτό που μου άρεσε ήταν οι ερπύστριες (στο Jagdtiger και στο Jagdpanther) όσο και οι τροχοί στο Puma, ωραίο και ρεαλιστικό αποτέλεσμα.
Μια ακόμη παρατήρηση ως προς το chipping, το οποίο γενικά στα μοντέλα σου είναι κάπως πολύ (πχ. στις ακμές των επιφανειών του Puma ) και ομοιόμορφο (έχεις παντού και υπόστρωμα από ανοικτόχρωμο chipping ) . Αυτό ίσως είναι ωραίο εικαστικά αλλά αν το δεις ως ρεαλιστική απεικόνιση πρέπει να συγκρίνεις με φωτό από τα πραγματικά οχήματα για να δεις αν μπορεί να ήταν (και) έτσι.
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι το Pz IV Ausf C Normandy, όλες οι τεχνικές που έχεις εφαρμόσει εκεί είναι πολύ καλά δουλεμένες και το αποτέλεσμα αποπνέει ρεαλιστικότητα.
(ελπίζω να μην πειράζει που έγραψα σε αυτό το θέμα συνολικά για τα μοντέλα που πόσταρες

)