Αποστολέας Θέμα: Χρώματα Vallejo για στολές Ναζί Β' Παγκοσμίου;  (Αναγνώστηκε 2347 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Χρώματα Vallejo για στολές Ναζί Β' Παγκοσμίου;
« στις: Ιουλίου 29, 2011, 12:29:16 μμ »
Ως άσχετος με τα θέματα β' παγκοσμίου θέλω να ρωτήσω ποιά χρώματα είχαν οι στολές ναζί στον β' παγκόσμιο απο χρώματα Vallejo για να κάνω την ανάλογη παραγγελία. Θέλω συνολικά 3 ένα βασικό χρώμα, ένα πιο ανοιχτό και ένα πιο σκούρο. Ευχαριστώ  
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Απ: Χρώματα Vallejo για στολές ναζί β' παγκοσμίου;
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 29, 2011, 12:40:49 μμ »
Ποιά από όλες τις στολές?Του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος?Του στρατού(Wehrmacht),των SS,SA, τις απλές?Τις στολές παραλλαγής?Μην γενικεύεις τόσο πολύ (δεν ήταν όλοι οι γερμανοί ναζί) απλά για να σε κατατοπίσουμε πιό εύκολα!Καλημέρα, Χρήστος :wink:
I ride my fate with all my hate!!!

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 29, 2011, 12:44:45 μμ »
δεν το ξερα ότι ήταν τόσο πολυσύνθετο το θέμα  ::glossa:: , μιλάω για αξιωματικό των SS Totenkopf και μάλλον στρατιώτη της Βέρμαχτ (έχει ένα γεράκι στο δεξί μέρος της στολής και στο κράνος)  ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 29, 2011, 12:47:12 μμ »
Πόσταρε μια φωτό από τις φιγούρες  να βγάλουμε άκρη! :wink:
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 29, 2011, 12:49:44 μμ »
Τα SS είχαν τον αετό στο αριστερό μανίκι. Ο στρατός τον είχε στο στήθος. Επίσης το κεφάλι του αετού κοιτούσε σε διαφορετικές κατευθύνσεις σε SS kai Wehrmacht αν θυμάμαι καλά.

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 29, 2011, 01:15:18 μμ »
  Μάλλον ψάχνεις το κλασικό field grey των γερμανικών στολών του Β΄ ΠΠ.Θα πρότεινα το 830 German Fieldgrey WWII της Vallejo ή το NAC 04 Field Grey της Andrea.Για τα φωτίσματα ξανοίγεις με κάποιο light flesh και για τις σκιες με μαύρο.Επίσης πρόσφατα η Andrea έβγαλε ένα paint set για field grey αλλά δε ξέρω αν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα

http://www.andrea-miniatures.com/_carro/AspsProductos/Detalle.asp?IdProductoDetalle=1582

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 29, 2011, 01:30:03 μμ »
Φίλε karld76 το γνωρίζω το σέτ της Αndrea απλά προτιμώ Vallejo χρώματα. Το 830 σίγουρα είναι ένα χρώμα που θα χρειαστεί (ευχαριστώ και τον Dimmu Borgir) απλά θέλω να βρώ ένα σκουρότερο και ένα ανοιχτότερο να το πλαισιώσουν. 'Οπως το βλέπω στο χρωματολόγιο μου κάνει για χακί, blue grey είχαν οι στολές; δηλαδή και μπλέ μέσα; 

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 29, 2011, 01:56:59 μμ »
Φίλε karld76 το γνωρίζω το σέτ της Αndrea απλά προτιμώ Vallejo χρώματα. Το 830 σίγουρα είναι ένα χρώμα που θα χρειαστεί (ευχαριστώ και τον Dimmu Borgir) απλά θέλω να βρώ ένα σκουρότερο και ένα ανοιχτότερο να το πλαισιώσουν. 'Οπως το βλέπω στο χρωματολόγιο μου κάνει για χακί, blue grey είχαν οι στολές; δηλαδή και μπλέ μέσα; 

Θεόφιλε, όλα τα πράσινα  έχουν μπλέ , αφού για να φτιάξουμε πράσινο  που είναι δευτερεύον χρώμα πρέπει να αναμίξουμε  κίτρινο και μπλέ που ως γνωστόν είναι πρωτεύοντα.  Για ακριβή απόχρωση του   Γερμανικού fieldgrey  Β'ΠΠ μη ψάχνεις άδικα, φτιάχτηκαν εκατομμύρια κομάτια ρουχισμού, υπάρχει τεράστια γκάμα αποχρώσεων.  Αν θέλεις έτοιμες αποχρώσεις απευθείας απο το  φιαλίδιο σου συνιστώ ανεπιφύλακτα  τα χρώματα της σειράς  PANZER ACES  της   VALEJO, δίνουν βασικό , σκιά και φωτίσματα στις  κυριότερες στολές Β΄ΠΠ, ψάξε και θα βρείς αυτό που θέλεις. ::salut::
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 29, 2011, 02:03:28 μμ »
ευχαριστώ όλους που ποστάρανε κατέληξα στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσω στο θέμα που θα ανοίξω προσεχώς και το αποτέλεσμα θα το δείτε εκεί. Θόδωρε ούτως ή άλλως όταν μιλάμε για φιγούρα τα χρώματα που ανέφερες μαζί με 5-6 ακόμα θα χρησιμοποιηθούν και απο μόνα τους αλλά και μειξαρισμένα (περιττή η ερώτηση μου, έχεις δίκιο) . Για τα panzer aces δεν ξέρω άν είναι για αερογράφο ή και για πινέλο, πάντως μου αρέσει να τα ανακατεύω μόνος μου.

Αποσυνδεδεμένος tristan

• Scale 1/144
  • *
Απ: Χρώματα Vallejo για στολές Ναζί Β' Παγκοσμίου;
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 29, 2011, 07:32:12 μμ »
φιλε salonikie για βππ χρησιμοποιησε τα panser aces εχει και καταλογο με τησ αποχροσις τον καμουφλαζ τον ςς

Tags: