0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιάννη σε ευχαριστώ.Μήτσο με το να γράψεις ότι το έχω κάνει σαν τα μούτρα μου δεν βοηθάει και πολύ, αν δεν σου έκανε κόπο, θα ήταν καλό και πιο επικοδομητικό να έγραφες ότι έχει αυτό, εκείνο και το άλλο σημείο λάθος, ή ότι φαίνεται κάποια ένωση, ή ότι η καλύπτρα είναι στραβή, ή ότιδήποτε.
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Αυγούστου 03, 2011, 01:17:22 μμΓιάννη σε ευχαριστώ.Μήτσο με το να γράψεις ότι το έχω κάνει σαν τα μούτρα μου δεν βοηθάει και πολύ, αν δεν σου έκανε κόπο, θα ήταν καλό και πιο επικοδομητικό να έγραφες ότι έχει αυτό, εκείνο και το άλλο σημείο λάθος, ή ότι φαίνεται κάποια ένωση, ή ότι η καλύπτρα είναι στραβή, ή ότιδήποτε.Οκ, για το οvespray το εγραψες μονος σου,το 65 και το 71 παραειναι σκουρο,το mottle θα μπορουσε να ειναι καλυτερο,το εσωτερικο των slats ηταν 02 φυσικα η καλυπτρα ειναι στραβη! Δεν βλεπω φυσικα κατι τετοι αλλα για να το αναφερεις εσυ μαλον ειναι! Spoiler (hover to show)κανονισε τωρα να πας να το διορθωσεις και να το κανεις κατι σαν τα μουτρα σου!
Spoiler (hover to show)Mπρατσακια δεν φοραω γιατι το συνεργειο του National Geographic που ηρθε για να με κανει ντοκιμαντερ μου ειπε οτι δεν γραφουν καλα στον φακο!
Μωρέ μπράβο ταχύτητα!...Ωραίο έγινε!