Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Website
Market
Αρχική
Βοήθεια
Tags
Links
Σύνδεση
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
»
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
»
Φιγούρες
»
Θέμα:
A furore normannorum libera nos, Domine!
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: A furore normannorum libera nos, Domine! (Αναγνώστηκε 1229 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Koou
Scale 1/144
Τόπος: Πειραιας
«
στις:
Ιουλίου 15, 2011, 05:18:14 μμ »
Καλησπέρα σε όλους
. Μετά από ένα διάστημα απραξίας λόγω υποχρεώσεων ασχολήθηκα με τον βάρβαρο φίλο μου τον Τάκη τον Βίκινγκ! Η φιγούρα λίγο πολύ γνωστή είναι ο Viking Chieftain από τη SOLDIERS στα 54mm. Είπα να τολμήσω να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με την βάση σε σχέση με τις προηγούμενες φιγούρες μου. Προσπάθησα να κάνω ένα σκηνικό από τα περίχωρα ενός χωριού/μοναστηριού που δέχθηκε επίθεση από τον Τάκη και τη παρέα του. Η καμπανούλα είναι αυτοσχέδια από ένα καπάκι Vallejo, μιας και έβαλα ένα σωρό κόσμο να ψάχνει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια Ιούλιο μήνα για καμπανάκι, αλλά όλα παραήταν μεγάλα!!! Η βάση είναι μια φέτα από ένα καυσόξυλο (πολύ πριόνισμα το άτιμο). Η φιγούρα είναι βαμμένη με ακρυλικά κυρίως, τα μεταλλικά με μελάνι και μερικά λαδάκια για σκιές. Σχόλια , παρατηρήσεις , συμβουλές πάντα ευπρόσδεκτα.
Καταγράφηκε
Salonikios
Scale 1/35
Μια ζωή την έχουμε!
Απ: A furore normannorum libera nos, Domine!
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουλίου 15, 2011, 05:52:09 μμ »
Βίκινγκ που λέγεται Τάκης;
πολύ όμορφη δουλειά ιδιαίτερα στο σκηνικό. Κατα τη γνώμη μου τα ρούχα θέλουν περισσότερες σκιές ενώ μου αρέσει πολύ η ασπίδα, σίγουρα η κάθε φιγούρα σου είναι καλύτερη απο την προηγούμενη πράγμα που σημαίνει ότι δουλεύεις συνεχώς. Μπράβο ξανά και να τη δούμε σε καμιά έκθεση
Καταγράφηκε
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html
repetan
Scale 1/48
Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουλίου 16, 2011, 01:39:37 πμ »
Καλσπέρα και από μένα Koou θα συμφωνήσω με τον Salonikio πολύ καλή δουλειά , ιδιαίτερα η βάση , σε λεπτομέρειες δεν μπαίνω για τη φιγούρα γιατί δεν είμαι ειδικός , πάντως αυτό που βλέπω μου αρέσει
Spoiler
(hover to show)
με εξαίρεση το όνομά του , καταλαβαίνω το σκοπό σου θα το ήθελα όμως λίγο πιο ψαγμένο για νά έχει πιο πολύ γούστο
Καταγράφηκε
sirhogr
Για τους φιλους Γιωργος
Scale 1/48
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
To create something you must be something.
«
Απάντηση #3 στις:
Ιουλίου 16, 2011, 09:19:04 πμ »
Πολυ καλη δουλεια στο συνολο. Κατα τη γνωμη μου ηθελε κι αλλες σκιες στο χερι που κραταει το τσεκουρι!
Καταγράφηκε
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!
Koou
Scale 1/144
Τόπος: Πειραιας
«
Απάντηση #4 στις:
Ιουλίου 16, 2011, 01:40:46 μμ »
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά. Για τις σκιές έχετε δίκιο αλλά μου τις έφαγε ο φωτογραφικός φακός. Λόγω του χρώματος τις μπλούζας είναι σχετικά ήπιοι οι διαχωρισμοί μεταξύ σκιών-φωτισμάτων. Όσο για το όνομα ήταν χιουμοριστικό αλλά μετά από απαίτηση του κοινού θα το αλλάξω σε Hallbjorn που ήταν ένας πολέμαρχος που λεηλάτησε τα παράλια κοντά στο Leeds της Αγγλίας τον 8-9 αιώνα. Η ασπίδα είναι παραλαγή ενός σχεδίου που βρήκα από το internet και προσέθεσα και τα ρουνικά.
Καταγράφηκε
papadakis.n
Νίκος
Scale 1/35
Τόπος: Πειραιάς
«
Απάντηση #5 στις:
Ιουλίου 16, 2011, 04:33:51 μμ »
Φοβερό το βάψιμω σου φίλε μου,όσο σκέφτομαι το μέγεθός της, είναι σούπερ
Καταγράφηκε
xristosstergiou
Scale 1/48
Τόπος: Θεσσαλονίκη
«
Απάντηση #6 στις:
Ιουλίου 18, 2011, 02:29:06 μμ »
"Save us oh Lord from the wrath of the Norsemen!" Μάλλον από τους Δανούς Βίκινγκ αν κρίνω από το τσεκούρι. Πολύ ωραία φιγούρα! Μου αρέσει η επιλογή χρωμάτων και ο συνδυασμός τους! Επίσης η επιλογή του καυσόξυλου για βάση μου αρέσει καθώς κάνει το σκηνικό πιο άγριο και τονίζει την τραχύτητα των Βικινγκ. Όσο για το όνομα νο2, καλή επιλογή! Στην ασπίδα ωραία επιλογή χρωμάτων οι ρούνοι ωραίοι και η επιλογή τους συμβολική για ένα αρχηγό. Ο ρούνος του Τυρ, θεού του πολέμου... κ.α.
Καταγράφηκε
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Tags:
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
»
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
»
Φιγούρες
»
Θέμα: