Αποστολέας Θέμα: FUJIMY suzuki samurai  (Αναγνώστηκε 6817 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Απ: FUJIMY suzuki samurai
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 19, 2011, 12:19:00 πμ »
Eπισης εξακολουθεις να μην μου απαντας!!!

κοιτα να δεις, επειδή δεν μ'αρεσει αυτο το παιχνίδι ουτε η τροπη που παιρνει.... μπορούμε να το συνεχίσουμε με ΠΜ.

το τι κανω στην προσωπική μου ζωη δεν αφορά ουτε το φόρουμ ουτε κανέναν άλλον.

εαν έχεις να πεις κατι αλλο πανω στο  θέμα ευχαρίστως να συνεχίσουμε την κουβέντα.

Τιποτα δεν ηθελα να πω, απλα ηθελα να καταλαβω απο που εχεις διαμορφωσει αυτην σου την αποψη για το πως λειτουργει η αγορα (βλεπε ''κεκαλυμμένη δυσφήμιση'') ...
Life sucks and then....you die!!!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 19, 2011, 12:20:25 πμ »
Γιάννη ορίστε οι φώτος απο το ζευγάρι που έχω φτιάξει με τη διαφορα ότι το ένα απο τα δύο είναι η αριστεροτίμονη έκδοση του μοντέλου και το χρησιμοποίησα ως σημείο αναφοράς για το σφάξιμο του άλλου  :wink:

στη 1η φώτο είναι το κανονικό, στη 2η τα τροποποιημένο και τη 3η και τα δύο μαζί

ρίξε μία ματιά στις φώτο και όπου θες  βοήθεια πές το  ::salut::

Σε ευχαριστω φιλε μου, υπαρχει μηπως καμια φωτο απο μπροστα; Ηθελα να δω τι εχεις κανει με τους αεραγωγους...Προφανως δεν καθεται στην θεση του μετα ε; γι αυτο εβαλες τα πλαστικακια που βλεπω...

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 19, 2011, 12:39:45 πμ »
....

Τιποτα δεν ηθελα να πω, απλα ηθελα να καταλαβω απο που εχεις διαμορφωσει αυτην σου την αποψη για το πως λειτουργει η αγορα (βλεπε ''κεκαλυμμένη δυσφήμιση'') ...

δεν είναι θέμα λειτουργίας αγοράς. είναι θέμα το τι γράφουμε και πως μπορούν να ερμηνευτούν / παρερμηνευτούν αυτά που λεμέ.

Το να παραθέτω δυο τιμές για σύγκριση/ενημέρωση είναι θεμιτό και χρήσιμο για την ενημέρωση όλων.
Το να προσπαθήσω ομως να καταλάβω/κρίνω και κατακρίνω για το ύψος της τιμής, είναι εκτός ορίων της ενημέρωσης των υπολοίπων.

Εαν εγω θελω "να του την πω" / "να τον καταγγείλω" / "να διαμαρτυρηθώ"  υπάρχουν οι κατάλληλες υπηρεσίες,
Φτιάχνω μια ωραιότατη επιστολή, βαζω φαρδιά πλατιά το όνομα μου απο κάτω και τη κάνω κοινοποίηση σε όλους.

Για ολα αυτα δεν ειναι προαπαιτούμενο να εχεις κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα η επίπεδο εκπαίδευσης.

Αποσυνδεδεμένος alex78

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ....περιπλανώμενος κάπου στο Αιγαίο....
  • Βαρυ(ΠΝ)οίτηs 7
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 19, 2011, 03:30:53 πμ »
Spoiler (hover to show)
βαρυ(ΠΝ)οίτης 7

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 19, 2011, 01:01:49 μμ »
Johhny έμπαινε, διάλεξες να φτιάξεις το αυτοκίνητο που με μεγάλωσε ....

Μι αμικρή παρατήρηση : Αν θέλεις να έχεις περισσότερο ρεαλισμό, κάνε και το "φρύδι" μαύρο

Περιμένω τη συνέχεια με ανυπομονησία :)
γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 20, 2011, 10:06:39 πμ »
alex78   :arrow:   Αλεξη μη σκας φιλε μου! .Εσυ επραξες ως οφειλες σαν υποψιασμενος μοντελιστης / καταναλωτης, (το ιδιο θα εκανα και εγω) , ΔΕΝ τειθεται θεμα δυσφημησης για κανενα. Απλα ορισμενοι δεν θελουν/μπορουν  να καταλαβουν...! Τα λεμε ::salut::

Dimitris Papadopoulos   :arrow:  Δημητρη σε ευχαριστω, ειναι πραγματι καταπληκτικο αυτοκινητακι...! Οσο για τα φρυδακια θα παραμεινουν λευκα μιας κι το μοντελο θα δωθει σε φιλο που εχει ολολευκο sammy... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 20, 2011, 12:07:31 μμ »
alex78   :arrow:   Αλεξη μη σκας φιλε μου! .Εσυ επραξες ως οφειλες σαν υποψιασμενος μοντελιστης / καταναλωτης, (το ιδιο θα εκανα και εγω) , ΔΕΝ τειθεται θεμα δυσφημησης για κανενα. Απλα ορισμενοι δεν θελουν/μπορουν  να καταλαβουν...! Τα λεμε ::salut::

δεν μας το κάνεις πιο λιανα, για να το καταλάβουμε και εμείς οι ορισμένοι .....

Συνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 20, 2011, 12:44:28 μμ »
Επειδή μαλλον δεν καταλαβαίνω και εγώ μερικά πράγματα...
Η τιμή του SAMURAI του FASMATOS είναι/ήταν ή ίδια με άλλου ενός καταστήματος του τριγώνου. Το άλλο κατάστημα γιατί δεν αναφέρεται  :?: :?: Το οτι το συγκεριμενο μοντέλο το βρίσκει κανείς φθηνότερα στον Καλφάκη (όπως και πολλά άλλα μοντέλα εδώ που τα λέμε) είναι γνωστό. Από την άλλη, οι τιμές  του Φασματος σε διάφορα (όχι όλα) 72άρια  αεροσκάφη και σε οχήματα 1/24 που τσεκάρω τακτικά, είναι 5-10% φθηνότερα από του Καλφάκη. Δεν βλέπω να αναφέρθηκε ούτε αυτό.
Αλλά αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι η συμπεριφορά των μελών προς τον Διαχειριστή.
Κάνει ευγενική παρατήρηση ο Διαχειριστής και αντί για συμμόρφωση, τον εκλαμβάνετε και ανίκανο να καταλαβαίνει τι γίνεται στην Αγορά :?: Γιάννη, επειδή τυγχάνει να γνωρίζω ακριβώς τι δουλειά κάνει ο Αρκάδιος, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο έξω πέφτεις και πόσο άσχημα δείχνεις με την συμπεριφορά σου.
Αlex, υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στην ελευθερία και την ασυδοσία και μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα σε πόσο δημοκρατικό forum έχεις έρθει.
Πιστεύω οτι πρέπει να ζητήσετε και οι δύο από μία ειλικρινή συγνώμμη.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 20, 2011, 01:53:42 μμ »
Φυσικα και σεβομαστε και τον διαχειρηστη και τον χωρο που μας φιλοξενει τοσο καιρο...Παιδια ας κατεβασουμε τους τονους και ας τελειωσει εδω το ολο θεμα μιας και δημιουργηθηκε παρεξηγηση ουσιαστικα χωρις λογο...

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 20, 2011, 02:20:05 μμ »

δεν μας το κάνεις πιο λιανα, για να το καταλάβουμε και εμείς οι ορισμένοι .....

εξακολουθεις να μην άπαντας ...  τεσπα,

το να αφήνεις υπονοούμενα για διάφορα δεν περνάει έτσι ... με ενα "ας κατεβασουμε τους τόνους " και να ζητάς να μείνει εδω το θέμα (πράγμα που ειχα ζητήσει 7-8 ποστ πιο πριν , αλλα τότε σε έβγαλε απο τα ρούχα σου.

απαντήσεις του στυλ "πες μου τη δουλεια κανείς να δω αν θα συζητήσω μαζι σου " η "ασε ... δεν καταλαβαίνεις εσυ απο αυτά" (να μας τα εξηγουσες κ´ολας.... )  το λιγότερο είναι προσβλητικα.

πρέπει να καταλάβουμε οτι για αυτα που γράφονται εδω οι πρώτοι που δίνουν λόγο είναι ο διαχείριση  και δε θα επιτρέψουμε να γίνει κατάχρηση του βήματος που δίνει το φόρουμ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 20, 2011, 05:21:54 μμ »
Ενω εσυ ας πουμε μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα δυο φορες... Να ξερεις οτι δεν εγραψα '' να κατεβουν οι τονοι '' απο φοβο μηπως με διαγραψεις απο το φορουμ ( αλοιμονο αν συμφωνουσαμε με τον καθενα η αν φοβομασταν να διαφωνισουμε μονο για αυτο) ...Θα ηθελα  (αφου λες οτι λογοδοτεις και εσυ καπου) να μου δωσεις σε πμ το  τηλεφωνο του κυριου αυτου για να μας λυσει αυτος τη διαφορα μας.  Εξαλλου ειναι κατι σαν προισταμενος σου σωστα ; Αρα σε αυτον πρεπει να απευθυνθω...

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 20, 2011, 05:56:37 μμ »
Ενω εσυ ας πουμε μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα δυο φορες... Να ξερεις οτι δεν εγραψα '' να κατεβουν οι τονοι '' απο φοβο μηπως με διαγραψεις απο το φορουμ ( αλοιμονο αν συμφωνουσαμε με τον καθενα η αν φοβομασταν να διαφωνισουμε μονο για αυτο) ...Θα ηθελα  (αφου λες οτι λογοδοτεις και εσυ καπου) να μου δωσεις σε πμ το  τηλεφωνο του κυριου αυτου για να μας λυσει αυτος τη διαφορα μας.  Εξαλλου ειναι κατι σαν προισταμενος σου σωστα ; Αρα σε αυτον πρεπει να απευθυνθω...

άλλα λογία να αγαπιόμαστε, καλά άστο... δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη .. κάπου εχεις χάσει το νόημα της κουβέντας

έχεις απαντήσει πάνω απο τρεις φορες... τις μισές επιμένεις να μάθεις τι δουλεία κανω  ... τις άλλες λες οτι δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να καταλάβουμε...

και τωρα ζητάς να σου στείλω τα στοιχεία του κυρίου που δίνω λογο ... για να λύσει ποια διάφορα... οτι δεν ειναι σωστό συγκρίνοντας δυο μεμονωμένες τιμές να προβούμε σε χαρακτηρισμούς και να αφήνουμε εντυπώσεις.

και για να σου δωσω την πληροφορια που θελεις, δίνουμε λόγο σε όλους αυτούς στους οποίους με τόσοι ευκολία , πίσω απο την ασφάλεια του nick και της ανωνυμίας αναφέρεστε και τους καταγγέλλετε .. τους χαρακτηρίζετε και τους κρίνετε... οποτε απο το τοπικ με τα μαγαζια παρε τα στοιχεια τους και μπορεις να τους παρεις να σου λυσουν την διαφορα.

καλη συνεχεια με το κιτ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 20, 2011, 06:07:46 μμ »

καλη συνεχεια με το κιτ.

Ευχαριστω

Tags: