Αποστολέας Θέμα: Nail & Go...  (Αναγνώστηκε 6641 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Απ: Nail & Go...
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 30, 2012, 10:09:38 μμ »
Να ριξω μια ιδεα;;

Πισω απο τον τυπο σε μια γωνια...ο φωτογραφος που τραβαει την συγκεκριμενη φωτο  ::glossa::
Τι λες Φιλιπ ;;;;;
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 30, 2012, 10:18:32 μμ »
Μου αρέσει ρε φίλε γιατί είσαι από τους λίγους που την έμπνευση την μετουσιώνουν σε πράξη! :wink:

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Nail & Go...(+ φιγούρα)
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 30, 2012, 11:15:25 μμ »
Τις γκέτες σου όμως πάλι ξέχασες να τις φορέσεις  :twisted: ::violent1::

τα παράπονα στη Βronco  :lol:
 http://www.bronco-model.com/en/productsd.php?pid=250   ::violent1:: ::bat::

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 30, 2012, 11:17:22 μμ »
Στη φωτογραφία καρφώνει προς τα ψηλά. Εδώ καρφώνει προς τα χαμηλά. Στο ύψος που καρφώνει στη βινιέτα σου, δεν χρειαζόταν να ανέβει σε μπιτόνια για να φτάσει, ήταν αρκετό να ανέβει στο καπό. Αυτά για την επιβαλλόμενη γκρίνια, γιατί πρόκειται για πολύ ωραία δουλειά όπως πάντα.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 08:56:37 πμ »
Στη φωτογραφία καρφώνει προς τα ψηλά. Εδώ καρφώνει προς τα χαμηλά. Στο ύψος που καρφώνει στη βινιέτα σου, δεν χρειαζόταν να ανέβει σε μπιτόνια για να φτάσει, ήταν αρκετό να ανέβει στο καπό. Αυτά για την επιβαλλόμενη γκρίνια, γιατί πρόκειται για πολύ ωραία δουλειά όπως πάντα.

Εχει να κρεμασει κι αλλες βρε πιο πανω απο αυτη, για αυτο ανεβηκε εκει :mrgreen:..Περα απο την πλακα ωραια ειναι η φιγουρα.Εμενα μου κανει ομως εντυπωση η σιγουρια σου πλεον.Εφτιαξες ολο το σκηνικο πρωτα και μετα "να δουμε αν θα καταφερω και τη φιγουρα".Ασε ρε.Αφου ξερεις πλεον οτι τη μετατροπη φιγουρας την εχεις.Μπραβο φιλε ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 09:13:24 πμ »
Εχει να κρεμασει κι αλλες βρε πιο πανω απο αυτη, για αυτο ανεβηκε εκει :mrgreen:..Περα απο την πλακα ωραια ειναι η φιγουρα.Εμενα μου κανει ομως εντυπωση η σιγουρια σου πλεον.Εφτιαξες ολο το σκηνικο πρωτα και μετα "να δουμε αν θα καταφερω και τη φιγουρα".Ασε ρε.Αφου ξερεις πλεον οτι τη μετατροπη φιγουρας την εχεις.Μπραβο φιλε ::salut:: ::salut::

Ας απαντήσω και εγώ  :lol:

Όντως έτσι που κατάφερα να φτιάξω τη φιγούρα θα έφτανε να πατήσει και σε ένα jerrycan αλλά θα χάσει το εντυπωσιακό του...
Τα χέρια τώρα, δυστυχώς δεν βρήκα κάποια που να ταιριάζουν για να τα βάλω πιό σηκωμένα και αυτά που χρησιμοποίησα δεν ήταν ωραία να είναι πιό σηκωμένα. Θα μπορούσα να σηκώσω πιό ψηλά τις ταμπέλες αλλά και πάλι δεν θα ταίριαζε, γιαυτό άλλωστε κόλλησα και το κεφάλι με λίγη κλίση προς τα κάτω.
Τα γράφω αυτά διότι καλά είναι να τα λέμε...αλλά υπάρχουν και κατασκευαστικές δυσκολίες.

ΟΣΟ για τις ΓΚΕΤΕΣ κυρ nino αν και όταν μου έρθει η φιγούρα που έχω παραγγείλει εδώ και κοντά ένα μήνα και ταιριάζει, μπορεί ν΄αλλάξω τη φιγούρα από τη μέση και κάτω για να σου κάνω το χατήρι, μόνο και μόνο γιατί σε πάω!
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 09:15:32 πμ »
ʼντε βρε με τούμπαρες πάλι και δεν το στέλνω αυτό που ετοίμαζα για απάντηση  :mrgreen:

Έτσι μπράβο παιδιά χώστε τα του όλοι, μπας και του καταρρακώσουμε το ηθικό και σταματήσει την τρελή παραγωγή  :twisted: :twisted:

... καταραμένε μουστάκια, εμπρός να φτιάξεις γκέτες  ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 09:03:17 μμ »
Τέλος &τελεία!  :mrgreen:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

και υπενθυμίζω...γκέτες δεν έβαλα στον ΜP...για να μη σκίσει κανά καλσόν... :mrgreen: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 09:12:41 μμ »
Το πως υλοποιεις,κατασκευεις και ολοκληρωνεις τις κατασκευες για μενα παραμενει αξιομνημονευτο.
Πολλα συγχαρητηρια για ακομη μια φορα.

ΥΓ.Παρ'ολα αυτα ομως και επειδη το επιπεδο σου ειναι τουλαχιστον μια σκαλα πανω απο πολλους απο εμας,επρεπε να εχεις διορθωσει την ενωση των κανιστρων στο κατω μερος τα οποια φαινονται και μαλιστα εντονα
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 10:23:47 μμ »
Το πως υλοποιεις,κατασκευεις και ολοκληρωνεις τις κατασκευες για μενα παραμενει αξιομνημονευτο.
Πολλα συγχαρητηρια για ακομη μια φορα.

ΥΓ.Παρ'ολα αυτα ομως και επειδη το επιπεδο σου ειναι τουλαχιστον μια σκαλα πανω απο πολλους απο εμας,επρεπε να εχεις διορθωσει την ενωση των κανιστρων στο κατω μερος τα οποια φαινονται και μαλιστα εντονα

Η ένωση των κανίστρων αποδεικνύει ότι κάνεις λάθος...και είμαι πολλά σκαλοπάτια κάτω από πάρα πολλούς... να πάρει μου ξέφυγαν  :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 10:25:31 μμ »
Kαταρχην μου αρεσει πολυ  :!:
Πρωτοτυπο θεμα δεν το συζητω.

Καταδευτερον λειπει ο φωτογραφος....οπως σου ειπα και παραπανω....αλλα απο την στιγμη που εσυ εβαλες τελεια μαλλον πηγα κουβα  :mrgreen:

Κατατριτον ρε φιλαρακι με τι ρυθμους μοντελαρεις;;;;Σοβαρα μιλαω δεν κανω πλακα....εγω μια γκαμηλα την παλευω 3 μερες και δεν την εχω φτασει ουτε στη μεση.Μηπως παιρνεις τα project στην δουλεια που πας το πρωι ;;; ::glossa:: Αμα ειναι να σου δινω δουλειανα μου κανεις....με το αζημιωτο φυσικα. :lol:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Bandit59

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο - Σέρρες
  • Γιώργος
    • MODEL TIME
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 10:32:40 μμ »
Μου αρέσει πολύ! Πολύ πρωτότυπο και καλοφτιαγμένο θέμα!  Τώρα η μικρή ατέλεια στα κάνιστρα διορθώνεται εύκολα με λίγο υγρό στόκο και ένα πέρασμα με το πινέλο.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 10:42:27 μμ »

Καταδευτερον λειπει ο φωτογραφος....οπως σου ειπα και παραπανω....αλλα απο την στιγμη που εσυ εβαλες τελεια μαλλον πηγα κουβα  :mrgreen:

...όπως είδες δεν έδωσα σημασία απ΄το πρώτο σου σχόλιο...ΤΟΤΕ πήγες κουβά! :mrgreen:
Φιλαράκι δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου και δεν επηρεάζομαι και εύκολα γαμώτο! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ, αυτό που το πας;  :roll:

Κατατριτον ρε φιλαρακι με τι ρυθμους μοντελαρεις;;;;Σοβαρα μιλαω δεν κανω πλακα....εγω μια γκαμηλα την παλευω 3 μερες και δεν την εχω φτασει ουτε στη μεση.Μηπως παιρνεις τα project στην δουλεια που πας το πρωι ;;; ::glossa:: Αμα ειναι να σου δινω δουλειανα μου κανεις....με το αζημιωτο φυσικα. :lol:

ναι ρε στη δουλειά μοντελάρω διότι μούχουν και έναν αράπη να μου κάνει αέρα... :lol:

Μου αρέσει πολύ! Πολύ πρωτότυπο και καλοφτιαγμένο θέμα!  Τώρα η μικρή ατέλεια στα κάνιστρα διορθώνεται εύκολα με λίγο υγρό στόκο και ένα πέρασμα με το πινέλο.  ::salut::

ευχαριστώ κάπως έτσι θα επέμβω, οπότε η ...τελεία εκκρεμεί  :roll:

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • [IMG]http://i40.tinypic.com/2hwo7rr.jpg[/IMG]
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 03:12:36 πμ »
πολυ ωραιο....μπραβο σου....  :wink: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 08:53:31 πμ »
Ωραιος ο Φιλιππος.Για ακομη μια φορα.Αν οντως θελεις να διορθωσεις τα κανιστρα οδοντιατρικο κερι.Η λιγοτερη φασαρια απο ολα.Πρεπει να χεις αν θυμαμαι καλα.Αν οχι σου στελνω.Οσο για τις γκετες και το καλσον αμα ειναι ετσι παμε πασο :mrgreen: :mrgreen:.Ωραιος ρε φιλε ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 09:05:19 πμ »
Εμένα με ανησυχεί που δεν έχει ξεκινήσει ήδη το επόμενο...

Οσο για αυτό δε θα πω τη γνώμη μου γιατί θα γίνω γραφικός. Απλά μπροστά στα διοράματα του philio μένω με ανοικτό το στόμα σαν κροκόδειλος στις αμμουδιές του Νείλου.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 10:42:33 πμ »
....Αν οντως θελεις να διορθωσεις τα κανιστρα οδοντιατρικο κερι.Η λιγοτερη φασαρια απο ολα.Πρεπει να χεις αν θυμαμαι καλα.

Έχω-έχω και καλά έκανες και μου το θύμησες...  ::salut::

Εμένα με ανησυχεί που δεν έχει ξεκινήσει ήδη το επόμενο...

Εμένα με ανησυχεί που δεν έχω τελειώσει αυτό που σου χρωστάω... :mrgreen: :oops:

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 06:41:03 μμ »
Ποτε ξεκινησε και ποτε τελιωσε δεν καταλαβα καλα καλα. Καλα τελιωματα με τα μπαλωματα και καλη αρχη στο επομενο.
 (Την αλλη εβδομαδα θα σου γραψω το ιδιο για το επομενο διοραμα με τζιπ που θα εχεις τελιωσει :mrgreen:)

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 03, 2012, 06:47:47 μμ »
Πάρα πολύ καλό και αναμενόμενα ωραίο αποτέλεσμα! ;)

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 02:43:06 πμ »
Κούκλα είναι Φίλ... μην ακούς κανέναν :wink:
ʼντε τώρα τελείωνε και το "Wash & Go"... παρασίτεψε ::glossa:: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::