Περιττό να γράψω πόσο με εντυπωσιάζει η μέχρι στιγμής πρόοδος! Εχω όμως μια ερώτηση, γιατί έβαψες την ουρά μόνο?
Καλή ερώτηση - δύσκολη απάντηση: 1ος λόγος) Έτσι μου ήρθε! Είχε περάσει 1 χρόνος από την έναρξη της κατασκευής και ακόμα δεν είχα κολλήσει τα φτερά. Ήθελα άμεσα εικαστικό αποτέλεσμα. 2ος λόγος) Το τμήμα αυτό του μοντέλου έχει πολλή δουλειά που ίσως δεν φαίνεται. Έχει τα αερόφρενα (πολύ στοκάρισμα) τις εισαγωγές της μετάκαυσης, τις εξαγωγές που έπρεπε να βαφτούν πρώτες, το πριτσίνωμα της ουράς, τα αισθητήρια, την θήκη του αλεξίπτωτου κλπ κλπ. Έτσι η κατασκευή τους και το βάψιμο χωρίς τα φτερά και χωρίς να νοιάζομαι μην χαλάσω το υπόλοιπο βάψιμο ήταν αναγκαία. 3ος λόγος) Για πειραματισμό. Για να πετύχω το φινίρισμα που ήθελα έπρεπε να κάνω ορισμένα "ασφαλή" περάματα - τα "ελεύθερα" πειράματα τα είχα κάνει σε παλιό και "καμένο" μοντέλο αλλά να μην επεκταθούμε γιατί είναι ολόκληρη ιστορία...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!! Ειναι ΧΑΡΑ μου που βλεπω εδω μεσα τετοιες δουλειες και ΤΙΜΗ ΜΟΥ που θα ειμαι και εγω στην εκθεση της IPMS, και... (λεω τωρα....) να μπει το δικο μου μοντελακι στο τραπεζι, και να εχει διπλα του κατι τετοιο........ΩΡΕ ΓΕΛΙΑΑΑΑ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ τιποτα αλλο.
Κανείς δεν γελάει με κανένα μοντέλο σε καμία έκθεση! Να φέρετε όλοι τα μοντέλα σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις μόνο από τα λάθη μας μπορούμε να μάθουμε. Είναι και δική μου τιμή να μπει το μοντέλο μου μαζί με πολλές και διαφορετικές δουλειές των άλλων μοντελιστών.
Φιλε μου απιστευτη η δουλεια σου και πολυ ομορφη η παρουσιαση σου !
Αν μου επιτρεπεις μια παρατηρηση ...... το πρασινο στο καθετο μου φερνει πολυ λαχανι ...δεν ξερω μηπως φταιει και το φλας και φενεται τοσο εντονο.
Η white ensign εχει ενα πρασινο για τα ρωσικα κονους,ζαντες κλπ για να μην πεδευεσαι με μιξεις 
https://www.whiteensignmodels.com/p/Green+AC+SM+12/426/
Αναμενω με πολυ ενδιαφερον τη συνεχεια 
Ναι, όντως το πράσινο είναι λαχανί, στην συγκεκριμένη φωτό όμως φταίει περισσότερο το φλας. Αργότερα δέχτηκε βερνίκια και wash και έγινε πιο σκούρο. Θα δείτε και στις επόμενες διαφάνειες τι συνέβη με τον κώνο του ραντάρ... Το ξεθωριασμένο πράσινο ήταν επιλογή μου, δεν το ήθελα πολύ σκούρο γι' αυτό και ικανοποιήθηκα με την ανάμιξη. Δείτε στην φωτό παρακάτω και θα καταλάβετε.