Ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας κ ελπιζω να ανταποκριθω στις προσδοκιες σας.
Αναγκαστικα 1/72 γιατι σε 1/48 δε βλεπω κανα κιτ τις προκοπης εχω ενα Ιταλερι 48αρι κ το παλευω απο το μακρινο 1999 μολις το βαφω κ παω να το τελειωσω κατι δε μου καθεται, κολαει,αρεσει κ παιζει κοψε ραψε βαψε συνεχως μεχρι στιγμης εχει αλλαξει 4 παραλλαγες κ μαλλων παει για 5η.
Οι πινακες ειναι αλλα ανταλλων του T-38 αλλα απο τις χαλκομανιες που δινει η ιταλερι αναγκαστικα θα χρεισιμοποιησω αυτους.
Τωρα απο εκδοση λεω να φτιαξω η ολλανδικο η αυτα που ειχαμε παρει απο ιορδανια οποτε αν ξερει κανεις τι καθισματα εφεραν γιατι εγω θυμαμαι μαρτιν μπεκερ αλλα τι τυπο οχι.Βεβαια μου περναει απο το μυαλο να το φτιαξω οπως ηταν ενα σχεδιο της Π.Α. που ηθελε τα F-5 να αναβαθμιστουν κ να γινουν αεροσκαφη προκεχωρημενης εκπαιδευσης με ψηφιακες οθονες πολλαπλων ενδειξεων κ συστημα χοτας αλλα το προτζεκτ πηγαιναι ακριβα κ δεν προχωρησαι

:evil:Θα δουμε μπορει κ να το κανω ετσι μιας κ οι πινακες του T-38 απο οτι βλεπω εχουν κατι οθονιτσες μουρλια!!!!
Κ ερχομαστε στο θεμα τις παραλλαγης που τα πενταρια τις εχουν φορεσει ολες πλην των μιραζ 2000.Αν εχει κανεις να προτεινει κατι γιατι μου αρεσουν ολες αλλα δε ξερω πια να διαλεξω.