0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υ.Γ. Μιας και το αμάξωμα δεν είναι λευκό μα ασημί καμμιά ιδέα για κωδικό Tamiya ή Gunze : : Ξέρω οτι η Tamiya "βγάζει" κάποιο σε σπρέι αλλά δεν μπορώ να βρώ τον κωδικό
Εδώ πειραματίστηκα λίγο....πριν καιρό φτιάχνοντας μια βάση δοκίμασα ενα νέο υλικό απο την Tamiya, το Grid Texture. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πάστα, γκρανουλέ υφής, που μόλις την απλώσεις σε μια επιφάνεια έχει την τάση να "απλώνει" και όταν στεγνώσει γίνεται πέτρα, ενώ δημιουργεί μια σαγρέ και πορώδη επιφάνεια. Παρατήρησα επίσης οτι βάζοντας πολύυυ λίγη ποσότητα, εξαφανίζεται το σαγρέ φαινόμενο και απομένει μόνο το πορώδες.
Στο πρώτο bucket έκανα το λάθος και έβαλα αρκετή ποσότητα και έτσι "έτρεχα" να μαζεύω το extra υλικό που άπλωνε.....τελικά το συμμάζεψα λίγο και έχουμε το εξής αποτέλεσμα Οι μαύρες γραμμές είναι οι ραφές που δημιουργούν ενα αυλάκι και τις έκανα με ψιλό πινελάκι 00, μουσκεμένο πάντα σε χλιαρό νερό. Θα το ξαναποστάρω πλέον βαμμένο να το δούμε πλέον στην τελική του μορφή....ευχαριστώ για τον χρόνο σας t.b.c.
Ενα σημείο τώρα που με προβληματίζει είναι η θέση της εξάτμισης Στο κιτ δίνεται "κοντή", σαν σιφούνα και στο πλάι....Σε μερικές φώτο, στο net, δεν υπάρχει εκεί Φίλοι ιταλοί "αυτοκινητάδες" μου είπαν οτι απο το '96 άλλαξαν οι κανονισμοί και πλέον απο το πλάι μεταφέρθει κάτω απο το σασί προς τα πίσω Ισχύει : Γνωρίζετε κάτι επ' αυτού :
Σ' ευχαριστώ Σταύρο φίλε μου ʼρα, στην άκρη η της Tamiya και αλλαγή της με χαλκοσωλήνα και aftermarket muffer