Λοιπόν για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους:
Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να κατευθύνεις τον τρόπο έκφρασης του άλλου,; Έγραψε αυθόρμητα το σχόλιό του με μία δόση υπερβολής, χωρίς όμως να προσβάλει κάποιον.
Κανέναν δεν θέλησα να κατευθύνω ούτε να επιβάλλω αυτό που εγώ θεωρώ (μπορεί και λανθασμένα) ορθότερο.Ούτε είπα ότι προσέβαλλε κάποιον ο φίλος Σπυρίδων.
Απευθύνεσαι σ' ένα συνάδελφο (με τα διπλά σου χρόνια) που έχω την τιμή να τον γνωρίζω, και πίστεψέ με αξίζει καλύτερης συμπεριφοράς...
Δεν αντιλέγω αλλά δε νομίζω πως στο post μου μπορεί να διαπιστώσει κανείς παράβαση του κώδικα ευγενείας,δεν ειρωνεύτηκα,δε μίλησα άσχημα ούτε ήμουν αγενής.Ποιά ακριβώς ήταν η ''κακή'' συμπεριφορά μου..;
Για μία ακόμη φορά με φέρνετε σε δύσκολη θέση, σπαμάροντας το θέμα μου, με ότι π@π@ριά σας κατέβει (από μαθήματα φυσικής μέχρι οδηγό σωστής διατύπωσης σχολίων...). Ήταν τόσο δύσκολο να επικοινωνήσεις με τον Σπύρο μέσω του γ@μ@μ@νου ΠΜ;
Αντιθέτως εσύ ενώ κάνεις μαθήματα ηθικής και σωστής συμπεριφοράς δες λίγο ξανά τον τρόπο συμπεριφοράς σου!Επειδή απευθύνεσαι σε άτομο μικρότερης ηλικίας δε σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς όπως στο πεζοδρόμιο.Και αν θεωρείς ότι οι συνάδελφοι που ποστάρουν στο θέμα σου λένε ''π@π@ριές'' τότε λυπάμαι ειλικρινά.Όταν εκθέτεις ταυτόχρονα εκτείθεσαι και θα έπρεπε εσύ να το ξέρεις καλύτερα και να αντιμετωπίζεις με ευγένεια κάποιον που μπορεί να ξεφεύγει από τους κανόνες.Εγώ δεν είδα κάποιον να το κάνει στο παρόν thread και παρ'όλα αυτά συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο.Επίσης θα συμφωνήσω ότι σπάμαρα το θέμα σου αλλά χρησιμοποίησα τον ορθό τρόπο σύμφωνα με τα εργαλεία που το forum μου παρέχει,βάζοντας το μήνυμά μου μέσα σε πλαίσiο spam.Σκέψου να βρίζαμε τον καθένα που ηθελημένα ή άθελα σπάμαρε το θέμα μας και σχημάτισε την εικόνα που θα είχε το forum έτσι...
Ειλικρινά λυπάμαι για τον τρόπο συμπεριφοράς σου και δε θα συνεχίσω παραπέρα.
Μία συμβουλή θα σου δώσω μόνο.Τα προβλήματα και τα νεύρα της καθημερινότητας καλό είναι να μην τα μεταφέρουμε στο forum.Έχεις νεύρα για τον Χ Ψ λόγο;Κλείσε τον υπολογιστή και άνοιξέ τον αργότερα που θα έχεις ηρεμήσει.ʼλλος συνφορουμίτης μας (να 'ναι καλά) το πρότεινε και πίστεψέ με πιάνει...