Soul Slayer

Θαναση σε ευχαριστω φιλε μου, ναι το ευχαριστηθηκα γιατι βγηκαν αυτα που ηθελα να κανω...οσο για το αντισκωριακο τα το δουμε καποια στιγμη...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Αποστολε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια , με τον ρυθμο που μοντελαρω εγω μη σου πω οτι παραλιγο να σας το παρουσιασω σε μορφη καφε σκονης σε σακουλακι...Να εισαι καλα και συ φιλε μου!
Blitz-X

Φιλε Μανο σε ευχαριστω , ειχε οντως αρκετη δουλεια αλλα και ευτυχως αισιο τελος αφου δεν υπηρχε χρονος για δοκιμες των διαφορων τεχνικων σε αλλο (πιο παλιο) μοντελο...
Est.1976

Φιλε μου Σταυρο τι να πω εγω τωρα, το οτι αρεσει η δουλεια μου σε ενα μοντελιστη της δικιας σου κλασης ειναι η καλυτερη ανταμοιβη της προσπαθειας μου! Α να σου πω οτι το ντεποζιτο εχει πανω του πραγματικη βρωμια την οποια ,αφου εξυσα απο το ντεποζιτο του φορτηγου ενως πελατη μου, την ανακατεψα με διαφανο βερνικι και την απλωσα στο ντεποζιτο...

Σατανικο ε;
Chris_SD

Χρησταρα σε ευχαριστω πολυ,εσυ εισαι ΘΕΟΣ με αυτη την τρελη απαντηση με ολες αυτες τις φατσες...ακομα γελαω , να σαι καλα φιλε!!!
Alex D

Σε ευχαριστω Αλεξη χαιρομαι που σου αρεσε η δουλεια μου , να σαι καλα!!!
Nuclear

Σε ευχαριστω Κωσταντινε για τα καλα (και υπερβολικα σου βεβαιως βεβαιως) λογια !