Αποστολέας Θέμα: Char 1 Bis απο Tamiya 1/35  (Αναγνώστηκε 2381 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nnikolaou

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Char 1 Bis απο Tamiya 1/35
« στις: Ιουνίου 08, 2006, 10:13:48 μμ »
Στο www.track-link.net υπάρχει ενα ενδιαφέρον review ρου εν λόγω άρματος απο τον Paul A. Owen με φωτογραφίες απο τα sprues του κιτ

Αποσυνδεδεμένος pavloudis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Μεταξαδες-Εβρος
    • The Underground Hacking Club
Απ: Char 1 Bis απο Tamiya 1/35
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 08, 2006, 10:30:03 μμ »
leoparddddddddd!!!!

:lol: :lol: :lol:
ΠΑΥΛΟΥΔΗΣ ΖΗΣΗΣ.
LIVE TO FLY,FLY TO LIVE.....(WHEREVER IT TAKES)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 08, 2006, 10:58:35 μμ »
leoparddddddddd!!!!

αν γινετε να αποφευγεις το off topic Ζηση :wink:

ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 09, 2006, 11:02:52 πμ »
Δείχνει μούρλια!!!!!!
... και αυτή η αλυσιδίτσα   ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!  :wink:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 09, 2006, 11:42:49 πμ »
Εμένα που δε μου αρέσει καθόλου πειράζει???
Είμαι περίεργος να δω πόσα κιτ από αυτό θα πουλήσουν!!!
Αντί να βγάλουν τίποτα πιο σύγχρονο....... πάνε και βγάζουν ότι θυμούνται...
Ο όρος έρευνα αγοράς δεν τους λέει κάτι???
 :cry:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 09, 2006, 01:27:08 μμ »
Εμένα που δε μου αρέσει καθόλου πειράζει???
Είμαι περίεργος να δω πόσα κιτ από αυτό θα πουλήσουν!!!
Αντί να βγάλουν τίποτα πιο σύγχρονο....... πάνε και βγάζουν ότι θυμούνται...
Ο όρος έρευνα αγοράς δεν τους λέει κάτι???
 :cry:

Αν και θα συμφωνήσω μαζί σου (Κάτι πιο σύγχρονο ρε παιδιάααααααααααα)
παρόλαυτα θα σου πω πως έχεις λάθος μιας και το μοντελάκι θα ξεπουλήσει για πλάκα
1ον. γιατί είναι πολύ καλό κιτ
2ον. γιατί την Tamiya δεν την νοιάζει η αγορά της Ελλαδίτσας αλλά τα "πακέτα" της Αγγλίας και Γαλλίας που στέλνουν και σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς εκεί είναι αρκετά κολλημένοι στο παρελθόν μιας και θεωρούν οτι το ιστορικό όχημα (30 χρόνια και βάλε) έχει πιο πολύ ψωμί και σε ιστορική έρευνα και σε λεπτομέρεια απο τα σύγχρονα "τετράγωνα κουτιά" όπως τα λένε!
3ον. γιατί σε αυτούς που απευθύνετε (Βλέπε πιο πάνω) ξέρει οτι αν θα βρουν τα σκούρα με κάποια λεπτομέρεια θα πάνε μια βόλτα στο κοντινό τους μουσείο και θα δουν απο κοντά αυτό που χρειάζονται! (κάτι σαν την 25η Μαρτίου για εμάς!)

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 09, 2006, 01:36:41 μμ »
Έχεις απόλυτο δίκιο Νίκο.
Ωστόσο σε φόρουμ του εξωτερικού συνέχεια ακούγονται φωνές που ζητούν MERKAVA, T-80, T-90 και άλλα πολλά σύγχρονα άρματα!!!
Αλλά μάλλον αυτές οι φωνές που είναι και πολλές δεν ακούγονται όσο θα έπρεπε!!!
Κρίμα πάντως  :cry: :cry: :cry:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 09, 2006, 03:51:43 μμ »
Ωστόσο σε φόρουμ του εξωτερικού συνέχεια ακούγονται φωνές που ζητούν MERKAVA, T-80, T-90 και άλλα πολλά σύγχρονα άρματα!!!

Αυτή ακριβός την κουβέντα (για τα φόρουμ του εξωτερικού) είχα με μεγάλο μαγαζάτορα της Αγγλίας στο τελευταίο μου ταξίδι και οι απαντήσεις του μου έλυσαν κάθε απορία στο γιατί οι μεγάλες εταιρίες προτιμούν να βγάλουν άλλο ένα υπέρ υπέρ υπέρ γαμάτο Tiger I που θα έχει ένα π@π@ρακι παραπάνω απο τον ανταγωνισμό και οχι ενα νέο καλούπι π.χ. MERKAVA IV!
Η απάντηση ήταν βγαλμένη απο πολλά χρόνια στατιστικής και παραγγελιών απο ολο τον κόσμο και μπορώ να πω και πολύ αποστομωτική.....
" Στα 30 Tiger I που θα πουληθούν παγκοσμίως αντιστοιχούν 2 το πολύ 3 σύγχρονα άρματα γενικά οχι μόνο MERKAVA!!!!!!!"
Δηλαδή η αγορά ΒΠΠ θεμάτων κατέχει το 90-95%!
Ο Τζόνυς απο την Αγγλία δηλαδή περιμένει πως και πως το PanzerBaroufen που πολέμησε με τα χρώματα της Ζιμπάμπουε σε μια μάχη στο Ουζμπεκιστάν το 1945 παρά ένα Merkava. :lol:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 09, 2006, 03:54:29 μμ »
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το PANZERBAROUFEN είναι καταπληκτικό άρμα!!!!!!!!!!!!!!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Και εμείς οι κακόμοιροι οι "σύγχρονοι" αρματάδες περιμένουμε νέα κιτ με το σταγονόμετρο!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 10, 2006, 09:47:52 πμ »
Και πάλι παράπονο έχουμε!!!
Δε μπορούσαν να το βγάλουν σε μία ισραηλινή έκδοση???

Αποσυνδεδεμένος nnikolaou

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 11, 2006, 02:40:19 μμ »

Αυτή ακριβός την κουβέντα (για τα φόρουμ του εξωτερικού) είχα με μεγάλο μαγαζάτορα της Αγγλίας στο τελευταίο μου ταξίδι και οι απαντήσεις του μου έλυσαν κάθε απορία στο γιατί οι μεγάλες εταιρίες προτιμούν να βγάλουν άλλο ένα υπέρ υπέρ υπέρ γαμάτο Tiger I που θα έχει ένα π@π@ρακι παραπάνω απο τον ανταγωνισμό και οχι ενα νέο καλούπι π.χ. MERKAVA IV!
Η απάντηση ήταν βγαλμένη απο πολλά χρόνια στατιστικής και παραγγελιών απο ολο τον κόσμο και μπορώ να πω και πολύ αποστομωτική.....
" Στα 30 Tiger I που θα πουληθούν παγκοσμίως αντιστοιχούν 2 το πολύ 3 σύγχρονα άρματα γενικά οχι μόνο MERKAVA!!!!!!!"
Δηλαδή η αγορά ΒΠΠ θεμάτων κατέχει το 90-95%!
Ο Τζόνυς απο την Αγγλία δηλαδή περιμένει πως και πως το PanzerBaroufen που πολέμησε με τα χρώματα της Ζιμπάμπουε σε μια μάχη στο Ουζμπεκιστάν το 1945 παρά ένα Merkava. :lol:

Ο Β ΠΠ έχει το μακράν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σε μοντελιστικά καταστήματα στην Μαδρίτη. Πράγα (ΜΡΜ), Παρίσι (καθαρά αρματάδικα Blast Models, Azimut Productions), Λονδίνο (Hannants) οπου βρέθηκα η θεματολογία ηταν καθαρά ,υπέρ του Β ΠΠ. Στη Πράγα κάποιος Ισπανός ζήτησε το ΒΑ-6 θωρακισμένο όχημα Σοβιετικής κατασκευής που πολέμησε στον Ισπανικό εμφύλιο με τους Δημοκρατικούς ενώ στο νεο Γαλλικό μοντελάδικο Euromaquette τα ωραία διοράματα που είχε ηταν απο Ανατολικό Μέτωπο η Νορμανδία. Σπάνιο θέμα για μάς αλλά το τρίχρωμο καμουφλάζ, το απαρχαιωμένο σουλούπι αλλα και η περίοδος που δένεται το κανει ελκυστικό για πολλούς μοντελιστές. Διοράματα της αρχής του Β ΠΠ -Πολωνία 1939, Δουνκέρκη 1940, Ρωσία 1941, Βόρειος Αφρική κ.λ.π.) με τα light Panzers I, II π.χ. εχουν γεμίσει αποκλειστικα (εννοώ για μία περίοδο) μοντελιστικά περιοδικά του εξωτερικού. Ο Νικος έχει δίκιο - οι εταιρείες ξέρουν πολύ καλά το μοντελιστικό κοινό και τέτοια άρματα σνα το Γαλλικό μονο στην Αγγλία, Γαλλία φυσικά και Γερμανία θα πουλήσουν στο άψε σβήσε. Εγω προσωπικά περιμένω πολλά που εβγαιναν μεχρι τώρα σε ρητίνη η με μετατροπή να κυκλοφορήσουν απο τις μεγάλες αλλά και μικρότερες εταιρείες στο εγγύς μέλλον. Εχουμε να δούμε ακόμα πολλά περίεργα και ξεχασμένα σε κυκλοφορία.

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 16, 2006, 08:14:58 πμ »
Παίδες το είδα το μοντέλο στο Γιάννη χτες... Πανέμορφο! Παραλίγο να το πάρω...  :mrgreen:
Οι ερπύστριες κομμάτι κομμάτι μέσα σε ξεχωριστό σακουλάκι και απίθανες σε λεπτομέρεια. Για οποιον ενδιαφέρεται για τέτοιας εποχής άρματα είναι χάρμα ήδεσθε!
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Tags: char 1 bis