0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν έχει κλιματισμό ναι αλλιώς τραβάτε μόνοι σας, γιατί ούτως η άλως δεν του αφήνουμε και λίγα.
Παράθεση από: Symeon στις Ιουνίου 23, 2011, 02:40:45 μμΑν έχει κλιματισμό ναι αλλιώς τραβάτε μόνοι σας, γιατί ούτως η άλως δεν του αφήνουμε και λίγα. Νομίζω πως αυτή την συζήτηση την είχαμε ξανακάνει και πριν χρόνια για το συγκεκριμένο μαγαζί......
Ε ναι, ξέχασα να ανοίξω το τοπικ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μαζευτούμε για καφέ στο γνωστό σημείο, που δεν είναι άλλο από το Cafe Lure από τις 12 και μετά!Υ.Γ. Εγώ θα έρθω μετά τις 16:10!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιουνίου 23, 2011, 11:51:30 πμΕ ναι, ξέχασα να ανοίξω το τοπικ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μαζευτούμε για καφέ στο γνωστό σημείο, που δεν είναι άλλο από το Cafe Lure από τις 12 και μετά!Υ.Γ. Εγώ θα έρθω μετά τις 16:10! Έχεις π.μ. ?
Παράθεση από: Pz-Panos στις Ιουνίου 24, 2011, 11:53:11 μμΠαράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιουνίου 23, 2011, 11:51:30 πμΕ ναι, ξέχασα να ανοίξω το τοπικ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μαζευτούμε για καφέ στο γνωστό σημείο, που δεν είναι άλλο από το Cafe Lure από τις 12 και μετά!Υ.Γ. Εγώ θα έρθω μετά τις 16:10! Έχεις π.μ. ? Δεν ξέρω, εσύ έχεις? Γιατί αν δεν έχεις μπορώ να σου στείλω ένα!