ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Βάψιμο,Χρώματα & Βερνίκια

FUTURE επεισόδιο 2ο

(1/4) > >>

Brutalos:
Ύστερα από αρκετές ημέρες τεσταρίσματος των "Long Shine" και "Pronto" πάνω σε διαφανή κομμάτια ΔΕΝ μπόρεσα να διορθώσω το "orange peel effect"... Διαβάζοντας αυτά που λέει ο τύπος εδώ : http://www.swannysmodels.com/TheCompleteFuture.html επαλήθευσα το γεγονός του ότι δεν κάνω κάτι λάθος, τουλάχιστον όσον αφορά τα λεγόμενα του.. Σας παραθέτω 3 φωτό από τα διαφανή κομμάτια που έχω δοκιμάσει τελευταία το "FUTURE" που ίσως βοηθήσουν να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι αποτελέσματα πέρνω... προσωπικά δεν με ικανοποιούν καθόλου. Μήπως χρειάζεται να το αραιώσω πριν το χρησιμοποιήσω? Μου φαίνεται κάπως παχύρευστο πάντως και ίσως με ένα αραίωμα να γινόταν η δουλειά..  :?

melpas1013:
Αδερφέ εγώ τέτοιο πρόβλημα δεν είχα...Θα ανέβαζα φώτο από δική μου προσπάθεια αλλά είναι πια πάνω στο μοντέλο και δεν θα φαίνεται διαφορά... :(

Brutalos:
Μάλλον βρήκα μία λύση, καθάρισμα της επιφάνειας μέχρις αισχάτων, βούτιγμα στο future, και διόρθωμα των λαθών όπου αυτά εμφανιστούν με μια μπατονέτα  8)  :roll:

mmaker:
Δεν ξέρω μήπως με την μπατονέτα εμφανίσει τίποτα γραμμές...
Το βουτάς και το αφήνεις μετά να στεγνώσει σε χαρτί κουζίνας?
Ρε μπας και το κάνει επειδή στεγνώνει πιο γρήγορα λόγω καλοκαιριού?
Αραίωσε το λίγο και αν δεν δουλέψει, το καλύτερο είναι ψέκασμα με αερογράφο...

Brutalos:

--- Παράθεση ---Ρε μπας και το κάνει επειδή στεγνώνει πιο γρήγορα λόγω καλοκαιριού?
--- Τέλος παράθεσης ---

Το σκέφτηκα κ αυτό αλλά λέω δεν μπορεί... Τώρα αν είναι όντως αυτό με το αραίωμα ίσως το ξεγελάσω όσο χρειαστεί. ΑΖΑX είπαμε??

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση