0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βοήθεια !!!!! χρειάζομαι δυο "Caution - keep away" decal γιατι αυτο που δινει το κιτ ειναι μαζί με κίτρινο (το οποίο εγω το έβαψα) και παρ'ολο που το εκοψα σύριζα το κείμενο, παλι κάνει μπαμ δείτε και φωτο:
αρκαδιε πολυ ωραιο !!! μπραβο φιλε
ΚαλημέραΕγω πρώτη φορά βλέπω την επιγραφή "CAUTION". Σαν φανταστική μου φαίνεται. Οι προδιαγραφες του US ARMY λένε πάντα "DANGER". Οπότε μην σκανάρεις κάτι. Η θα σου σκανάρω ή αν περισσευει κάτι απο κιτ που έχω, να στο φέρω το Σάββατο. Αλλοιως για να κερδίσεις χρόνο να στο σκανάρω.Αναμένω...Δημήτρης
Παράθεση από: FOX-3 στις Ιουλίου 05, 2011, 08:47:46 πμαρκαδιε πολυ ωραιο !!! μπραβο φιλεευχαριστω πολυ. Παράθεση από: dsamba στις Ιουλίου 05, 2011, 08:47:14 πμΚαλημέραΕγω πρώτη φορά βλέπω την επιγραφή "CAUTION". Σαν φανταστική μου φαίνεται. Οι προδιαγραφες του US ARMY λένε πάντα "DANGER". Οπότε μην σκανάρεις κάτι. Η θα σου σκανάρω ή αν περισσευει κάτι απο κιτ που έχω, να στο φέρω το Σάββατο. Αλλοιως για να κερδίσεις χρόνο να στο σκανάρω.Αναμένω...Δημήτρηςτι να σε πω... εσυ ξερεις καλυτερα... εαν ειναι DANGER.. τοτε ευκαιρια να το κανω και σωστα... περιμενω να μου πεις... αλλα σε 10 μερες οταν θα εχω επιστρεψει
Αρκάδιε η κατασκευή είναι πολύ καλλιτεχνική. Νομίζω ότι το μόνο που χρειάζεται τώρα προσοχή είναι να κάτσουν τα decals χωρίς silvering και θα έχεις ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.Πανέμορφο!
ευχαριστώ πολυ παιδιά... μου δίνεται δύναμη να προχωρήσω μια βοήθεια τωρα θέλω για το silver.. ειχα ενα ακρυλικό τις model master αλλα δεν την παλεύω με τπτ.. ουτε με αερογραφο ουτε με πινελο...θελει καποιο ειδικο κολπο για να πιάσει?
Παράθεση από: arcadios στις Ιουλίου 20, 2011, 01:54:50 πμευχαριστώ πολυ παιδιά... μου δίνεται δύναμη να προχωρήσω μια βοήθεια τωρα θέλω για το silver.. ειχα ενα ακρυλικό τις model master αλλα δεν την παλεύω με τπτ.. ουτε με αερογραφο ουτε με πινελο...θελει καποιο ειδικο κολπο για να πιάσει?Ναι,θελει κολπο! Το πετας στα σκουπιδια και αγοραζεις Citadel!
Παράθεση από: CROW στις Ιουλίου 20, 2011, 09:02:32 πμΠαράθεση από: arcadios στις Ιουλίου 20, 2011, 01:54:50 πμευχαριστώ πολυ παιδιά... μου δίνεται δύναμη να προχωρήσω μια βοήθεια τωρα θέλω για το silver.. ειχα ενα ακρυλικό τις model master αλλα δεν την παλεύω με τπτ.. ουτε με αερογραφο ουτε με πινελο...θελει καποιο ειδικο κολπο για να πιάσει?Ναι,θελει κολπο! Το πετας στα σκουπιδια και αγοραζεις Citadel! Ακριβώς! Το καλύτερο κόλπο για το χρώμα αυτό, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό με το άχρηστο! Δεν ξέρω τα Citadel καθόλου, προσωπικά χρησιμοποιώ Humbrol 27003 για πινέλο και αερογράφο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επειδή ρε παίδες πολλά καλά λόγια ακούω, που βρίσκω Citadel; Μα κάνω και εγώ μια δοκιμούλα...
Πολύ όμορφο είναι Καλή συνέχεια
Έτσι ξεχωρίζουν οι άντρες απο τα παιδιά Αρκάδιε....ο άντρας βάφει με σμάλτα,το παιδί βάφει με ακρυλικά Μια χαρά βγαίνει το πετούμενο Spoiler (hover to show)να δω που θα βάλεις την ερπύστρια Όσο για τα Citadel...μια δοκιμή θα σε πείσει
Αρκάδιε είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!!Το κίτρινο είναι όλα τα λεφτά!!!!Αλλά... που χρειάζεται το silver????, ψάχνω... ψάχνω αλλά δεν βλέπω...