Γιώργο πολύ ωραία ως εδώ!Το πας δυνατά,μόνο μη ξεχάσεις να επαναχαράξεις τις εγχάρακτες λεπτομέρειες ειδικά στο πίσω κάλυμμα του κινητήρα!Έχει ενδιαφέρον η ιστορία....! 
Σε ευχαριστώ Θάνο... Οι γραμμώσεις γενικά και το κάλυμμα του κινητήρα ειδικότερα, είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία με το κιτ. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Γιώργο καλημέρα
Προχωράει στρωτά (ή μάλλον έτσι το κάνεις να φαίνεται.
)
Νομίζω ότι χρειάζεται λίγο ακόμα τρίψιμο στις βάσεις των υαλοκαθαριστήρων.

Καλή συνέχεια
Γιάννη σε ευχαριστώ... Η κατασκευή περιελάμβανε πολλά χέρια τριψίματος και ασταρώματος. Έτριβα τη μέρα, αστάρωνα το βράδυ και με το φως της επόμενης αποκαλυπτόταν οι ατέλειες και φτου κι από την αρχή...

Κάθε σειρά φωτογραφιών, απεικονίζει και ένα στάδιο αυτής της διαδικασίας, Η τελευταία σειρά, αφορά πιο προχωρημένες εργασίες... Στην σειρά που είναι και η φώτο που λες, έχω κάνει μερικά κοντινά για να δείτε τις ατέλειες και τα προβλήματα που αντιμετώπισα.
Φυσικά δεν είναι δυνατόν να παρουσιαστούν όλα αυτά τα στάδια αναλυτικά, γιατί δεν είναι δυνατόν να τα θυμάμαι πια και εσείς θα βαριόσασταν... Οπότε έβαλα μερικές, κατά τη γνώμη μου, αντιπροσωπευτικές φώτο.
Ελπίζω να μην σας έχω μπερδέψει

Μπραβο Γιωργο!!!
Προχωραει πολυ καλα!
Τη φανταζομαι απο τωρα βαμμενη french blue
Καλη συνεχεια! 
Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ... Το project, δεν θα διαφωνήσεις, είναι ότι πιο κοντά στα γούστα σου, μπορώ να φτιάξω.

Γαλλική ιδέα, αγωνιστική ομάδα και προετοιμασία. Γάλοι οδηγοί και γαλλικός αγώνας.
ʼσε που το France Blue, ταιριάζει πολύ στις Ferrari

. Για του λόγου του αληθές :