Αποστολέας Θέμα: Trilux Mercedes Benz DTM 2009  (Αναγνώστηκε 2783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Soul Slayer

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Πολίτης Αθανάσιος
Trilux Mercedes Benz DTM 2009
« στις: Ιουνίου 06, 2011, 09:57:39 μμ »

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
Απ: Trilux Mercedes Benz DTM 2009
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 06, 2011, 10:07:36 μμ »
Χαιρετίζω όλους τους συνάδελφους μοντελιστές! Αν κ νέος στην παρέα ασχολούμαι με το άθλημα αισίως μία δεκαετία...Αμετανόητος αυτοκινητάς εκτός και εντός μοντελισμού!Αν κ ξεκίνησα από αεροσκάφη κ δοκίμασα κ κάποια άρματα τελικά κατέληξα στα αυτοκίνητα έστω και αν αντιμετωπιζόμαστε εμείς οι αυτοκινητάδες κάπως διαφορετικά από τους υπόλοιπους μοντελιστές...Ας μην μακρηγορώ όμως! Αυτές είναι κάποιες φωτό από το τελευταίο μου "παιδί",έτσι για το "καλώς σας βρήκα! Θα χαρώ πολύ να ακούσω τη γνώμη και τα σχόλιά σας και ευχαριστώ για το χρόνο σας,καλό καλοκαίρι να έχουμε!

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 06, 2011, 10:38:28 μμ »
Καλως ηρθες φιλε μου και καλες κατασκευες.
Εχεις κανει παρα πολυ καλη και καθαρη κατασκευη.
Συγχαρητηρια! ::salut:: ::salut::
::keep_mod::

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 06, 2011, 10:41:37 μμ »
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! :lol:.Ηταν αρκετά ζόρικο είναι η αλήθεια,η Revell έχει αρκετό περιθώριο για βελτίωση...Πάντως βγήκε!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 06, 2011, 11:21:53 μμ »
Μπράβο καρντάσι... Πολύ ωραίο...
Καλως ήρθες στην παρέα μας... Οι αυτοκινητάδες είναι όλοι φίνα παιδιά, οπότε θα το ευχαριστηθείς...
Μια και είσαι στα βόρεια, εμείς μπορούμε να τα λέμε και απο κοντά... :wink:
Περιμένουμε περισσότερα, γιάτι όχι ένα wip και συμμετοχή στο σχολιασμό των υπόλοιπών θεμάτων (σε show room και στα υποκατασκεύη)...
Καλως ήρθες  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 06, 2011, 11:38:26 μμ »
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως! :P.Γιατί όχι και από κοντά;Εγώ τριγυρίζω εκεί Ναυαρίνου,στο μαγαζί που χρονια στηρίζω και είμαστε καλοί φίλοι με τον ιδιοκτήτη,ο νοών νοείτω!Δεν αμφιβάλλω καθόλου για το πόσο καλά 'παιδιά' είναι οι αυτοκινητάδες,βλεπω και τα σχόλια!Προς το παρόν τελειώνω μία Ferrari 330 P4 και μετά έπεται και "υπό κατασκευή" μιας και θα φροντίσω για φωτογραφικό υλικό!Αυτά προς το παρόν!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 06, 2011, 11:43:03 μμ »
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως! :P.Γιατί όχι και από κοντά;Εγώ τριγυρίζω εκεί Ναυαρίνου,στο μαγαζί που χρονια στηρίζω και είμαστε καλοί φίλοι με τον ιδιοκτήτη,ο νοών νοείτω!Δεν αμφιβάλλω καθόλου για το πόσο καλά 'παιδιά' είναι οι αυτοκινητάδες,βλεπω και τα σχόλια!Προς το παρόν τελειώνω μία Ferrari 330 P4 και μετά έπεται και "υπό κατασκευή" μιας και θα φροντίσω για φωτογραφικό υλικό!Αυτά προς το παρόν!
Ολό και καλύτερο γίνεται (βλ. 330P4)... Αυτό είναι θέμα :!: Όπως ίσως έχεις δει είμαι ο Ιταλόπληκτος της παρέας, οπότε η εμφάνιση οποιασδήποτε Ferrari με ενθουσιάζει...
Είμαι στη διαθεση σου για οτιδηποτε χρειαστείς...
Καλά να είσαι  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 06, 2011, 11:54:56 μμ »
Που να δεις τα καμιά 20αριά κιτ Ferrari έχω άφτιαχτα στο ράφι δηλαδή..!Θα το έχω στα υπ'όψιν μου για οποιαδήποτε βοήθεια!Και πάλι ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 07, 2011, 12:41:44 πμ »
Φιλε καλως ηρθες στην παρεα μας :D
Αψογο φινιρισμα σ'ενα αυτοκινητο που μου αρεσει πραγματικα :lol:
Με το καλο το πρωτο WIP ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 07, 2011, 12:43:23 πμ »
Μπράβο, πολύ όμορφη δουλειά!!!

::welcome_model::

Απόστολος ::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 07, 2011, 12:49:38 πμ »
Σ' ευχαριστώ πολύ Απόστολε!Καλώς σας βρήκα!Καμιά ιδέα κανείς για επόμενο prοject?Έχω 100 κιτ άφτιαχτα και δεν ξέρω τι να αρχίσω,αλλά αυτά παθαίνεις όταν μαζεύεις πολλά,χάνεσαι!Μία ερώτηση:τι ακριβώς είναι το wip?έτσι για να μαθαίνω...(μήπως work in progress?απλά μαντεύω!)
Θάνος

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 07, 2011, 12:55:55 πμ »
Ευχαριστώ και σένα chris!

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 07, 2011, 01:00:55 πμ »
Μία ερώτηση:τι ακριβώς είναι το wip?έτσι για να μαθαίνω...(μήπως work in progress?απλά μαντεύω!)

Θανο πολυ σωστα μαντεψες ::salut::
Παραλληλα με την κατασκευη ενημερωνεις κ το αντιστοιχο topic ετσι ωστε να χαλβαδιαζουμε κ εμεις την κατασκευη σου :mrgreen:

Χρηστος ::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 07, 2011, 01:02:20 πμ »
Με μεγάλη μου χαρά!Στο επόμενο θα είναι βήμα βήμα η κάλυψη!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 07, 2011, 07:20:46 πμ »
Καλώς μας ήλθες στη παρέα. ::welcome_model::

Τα συγχαρητήρια και από τον ...κωλό ::sofos11:: της θεματολογίας :lol:
Αριστη η δουλειά σου :!: Πολλά μπράβο.

Ανοιξες πάλι το θέμα με το αλογάκι και ...τούρμπισε ο Γιώργος, πάνω που τον είχαμε ψήσει να φτιάξει κάτι από Zuffenhausen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ερώτηση: Τα χοντρά ράστερ στο καπώ και τα πλαϊνά ήταν χαλκομανίες του κιτ?

::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 07, 2011, 12:00:41 μμ »
Σ'ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα!Δηλαδή μόλις τελειώσει η ferrari 330 P4 θα τον αποτελειώσω το Γιώργο ε; :lol: Ήταν χαλκομανία όντως αν και σκεφτόμουν να τα κάνω με αερογράφο με απέτρεψε ένας φίλος απο Γερμανία που το είχε τελειώσει λέγοντας ότι θα ήταν σκέτη ταλαιπωρία!Η revell όμως δεν έδινε χαλκομανία για την μπροστινή κολώνα και ενώ στο αληθινό ήταν οφθαλμοφανέστατη στις οδηγίες του κιτ σφύριζαν αδιάφορα!Αερογράφος λοιπόν εκει,χαλκομανίες τα υπόλοιπα!Στα πίσω φτερά το κολλάζ δεν έβγαινε με τίποτα,αφήνοντας λωρίδες μαύρου ακάλυπτες...Πινελάκι λοιπόν και ραπιδογράφος για να γίνει ομοιόμορφο και να αγκαλιάσει όλες τις "κούρμπες"!Αν προσέξεις καλύτερα θα δεις ότι είναι λίγο πιο χοντρές οι κουκκίδες σε σχέση με τη χαλκομανία στα πίσω φτερά αλλά μου έλειπε ο μεγενθυτικός φακός...Τώρα που εξοπλίστηκα δε θα ξανασυμβεί!

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 07, 2011, 12:25:08 μμ »
Θάνο καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Δυναμικότατη η είσοδος σου στο φόρουμ με ένα πολύ όμορφο και καθαρό μοντέλο.Πολύ καλή η κατασκευή σου και εντυπωσιακό το αποτέλεσμα σε μοντέλο της REVELL!!. Απ'ότι βλέπω η REVELL έχει κάνει προόδους στα νέα της μοντέλα!
Είπες τη μαγική λέξη Ferrari και θα ξεσπαθώσει ο άλλος.Πάνω που τον ψήναμε να ασχοληθεί και με τίποτα άλλο, τώρα............ ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Ετοιμάζουμε ένα group build μετά το weekend build του Lemans.Οπότε μόλις τελειώσεις την εξεταστική σου θα περιμένουμε τόσο τις κατασκευές σου όσο και τις απόψεις σου.

::welcome_model:: ::welcome_model::

Καλημέρα
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 07, 2011, 01:15:15 μμ »
Είπες τη μαγική λέξη Ferrari και θα ξεσπαθώσει ο άλλος.Πάνω που τον ψήναμε να ασχοληθεί και με τίποτα άλλο, τώρα............ ::eusa_wall:: ::eusa_wall::
Αστον γιατί παιδεύεται με κάτι κωλ@ ζάντες της Ρενώ (ask for Stavros) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τις πήρε εργολαβικά διότι κακα τα ψέμματα μόνο αυτός μπορούσε να τις φέρει σε σήμείο ώστε να μπορούν να φωτογραφηθούν χωρίς να πέσει γιαούρτι :lol: :lol: :lol:

Ετοιμάζουμε ένα group build μετά το weekend build του Lemans.Οπότε μόλις τελειώσεις την εξεταστική σου θα περιμένουμε τόσο τις κατασκευές σου όσο και τις απόψεις σου.
Περί τίνος ομιλείτε κε. Γιάννη μας? Εχω χάσει τεύχος?

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 07, 2011, 01:24:36 μμ »
Αστον γιατί παιδεύεται με κάτι κωλ@ ζάντες της Ρενώ (ask for Stavros) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τις πήρε εργολαβικά διότι κακα τα ψέμματα μόνο αυτός μπορούσε να τις φέρει σε σήμείο ώστε να μπορούν να φωτογραφηθούν χωρίς να πέσει γιαούρτι :lol: :lol: :lol:
Δεν παιδεύεται...............μαθαίνει!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Περί τίνος ομιλείτε κε. Γιάννη μας? Εχω χάσει τεύχος?

ʼμα διαβάσεις το thread για το Lemans θα δεις ότι έριξα μια ιδέα για το πρώτο αυτοκινητιστικό group build και είπαμε να το κουβεντιάσουμε μετά από το ερχόμενο ΣΚ. Εννοείται οτι περιμένω τις προτάσεις σου και την συμμετοχή σου!! ::director::
 ::sorry:: για το  ::spam_emoticon:: Θάνο.

::offtopic::

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 07, 2011, 03:25:32 μμ »
Προόδους ναι μεν έκανε η Revell αλλά ακόμα χρησιμοποιεί πολύ χοντρό πλαστικό με αποτέλεσμα να θέλει αρκετό τρίψιμο για να εφαρμόσουν σωστά.Πάντως οι χαλκομανίες ήταν απίστευτες,λεπτότατο φιλμ και εξαιρετική αντοχή(έτσι για να μη στεναχωρήσουμε και την εταιρεία!)Με μεγάλη μου χαρά να πάρω μέρος σε group build! Κρίμα που δε μπορώ να πάρω μέρος στα LM μιας και έχω ένα Audi R10 1/24 και μια Aston Martin 1/43 στα χρώματα της Gulf. Δυστυχώς προέχει το πτυχίο που ελπίζω τέλος Ιουνίου να το έχω και να επανέλθω με περισσή όρεξη! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 09, 2011, 01:57:52 μμ »
Πραγματικά πολύ όμορφη δουλειά. Είχες δίκιο που μου είπες να την δω. Θέλω μόνο να μου πεις αν είναι εύκολο ποια απόχρωση alclad χρησιμοποίησες για τις ζάντες,ι ποια για τη μάσκα και για για την εξάτμηση.  ::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 09, 2011, 05:12:10 μμ »
Για τη μάσκα κ την εξάτμιση έβαλα το Chrome από alclad αν κ δεν βγήκε τόσο πετυχημένο μιας και φαίνονται οι κόκκοι του χρώματος,μπορεί να βγει ακόμα καλύτερο!Για τις ζάντες ψέκασα το chrome silver της humbrol(αφού βέβαια κάθε τι χρωμιωμένο ξεβάφτηκε πρώτα).Nα θυμάσαι πάντα οτι ένα χέρι μαύρο κάτω από οτιδήποτε ασημί δίνει βάθος και ρεαλισμό στο χρώμα! :wink: Για alclad όμως μόνο το gloss black από humbrol δουλεύει.
Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαι! ::salut::

Tags: