Μικρή πρόοδος:
Έβαψα το Μ-548, χρησιμοποιώντας το Η78 της Gunze, και ξανοίγοντάς το με το XF-78 της ΤΑΜΙΥΑ.

Έχω περάσει παρκετίνη, η οποία επέλεξε σε αυτό το μοντέλο να "συρρικνωθεί", αφήνοντας κενά, γιαυτό υπάρχει και η διαβάθμιση στην γυαλάδα... σε ένα ακόμη μοντέλο που μου το έκανε αυτό, με ένα χέρι από πάνω (που θα σφραγίσει και τις χαλκομανίες), θα λυθεί το ζήτημα...
Υπήρξαν σοβαρά προβλήματα με τις χαλκομανίες, οι οποίες έσπασαν και αναγκάστηκα να τις περάσω με το Liquid decal film, χωρίς όμως να αποφευχθούν τα παρατράγουδα
Πρέπει να πω ότι οι χαλκομανίες ήταν σφραγισμένες σε σακουλάκι, οπτικά δεν είχα εντοπίσει κανένα πρόβλημα... όμως, όταν η χαλκομανία με το "snap fox", έπεσε στο νερό, διαλύθηκε ακαριαία!!!
Στο διαμέρισμα διεύθυνσης, έπαιξα λίγο με στεγνό πινέλο, και το aluminium ( Humbrol, 27001 metallcote), θέλοντας να αποδώσω τις φθορές, δεδομένου, ότι τα παπάκια και η οικογένειά τους, ήταν φτιαγμένη από αλουμίνιο...
Έχω ξεκινήσει να βάφω τα λάστιχα των τροχών, ενώ αναμένει υπομονετικά της σειρά του το τετράδυμο, για το οποίο έχω μερικά πραγματάκια να προσθέσω...
Όπως πάντα σχόλια και σχολιανά παρακαλώ...