...
2-3 ερωτήσεις που μου έχουν μείνει μονάχα:
α) Από σκέλη προσγείωσης και φωλεές αυτών, πώς πάει;
Και εδώ ανάμικτη η εικόνα. Πιο καθαρή λεπτομέρεια από το μοντέλο της MONOGRAM, αλλά με
λιγότερη λεπτομέρεια και σημάδια χύτευσης (sink marks).
Όταν το φτιάξω, μάλλον θα χρησιμοποιήσω τα σκέλη της MONOGRAM.
Οι φωλιές είναι ίδιες, με εκείνες της MONOGRAM να έχουν λίγο πιο έντονη λεπτομέρεια (σωληνώσεις).
Στις εξαγωγές όμως η KINETIC δίνει πιο σωστή και περισσότερη λεπτομέρεια.
β) Το cockpit, αν γίνει ΟΟΤΒ, παλεύεται ή θα θέλει και όλα τα βελτιωτικά που κυκλοφορούσαν για το R/M; Κυρίως τα καθίσματα με απασχολούν...
Τα καθίσματα φαίνονται πολύ καλά και σωστά. Ωστόσο δεν έχουν ζώνες, και φυσικά αν τα συγκρίνεις με εκείνα της Cutting Edge, υπολείπονται αρκετά...
Στους πίνακες, τις κονσόλες και τα τοιχώματα πίσω από τα δύο πιλοτήρια υπερέχει και πάλι MONOGRAM, με πιο έντονη και πιο καθαρή λεπτομέρεια. Αυτό που δεν μπόρεσα να ελέγξω ακόμα είναι αν η έκδοση (ICAP III) είναι σωστή για την KINETIC. Θα γίνει και αυτό αύριο - μεθαύριο...
Συνοπτικά, πιστεύω ότι μπορεί να αποδοθεί ένα ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα χωρίς την αγορά βελτιωτικού για το πιλοτήριο.
γ) Οι χαλκομανίες που προορίζονταν για το R/M, θα κάνουν λες τελικά και στο συγκεκριμένο;
Όλες οι χαλκομανίες που προορίζονταν για το 1/48 PROWLER της MONOGRAM κάνουν σίγουρα και για το μοντέλο της KINETIC, καθώς στις διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιες. 11888 - τυχαίο? - δεν νομίζω!!!
Πότε λες να το βάζεις μπροστά;
Στο μοντέλο της MONOGRAM έχω ήδη ρίξει πολλές ώρες για να το χαράξω, να προσαρμόσω το κιτ διόρθωσης της Cutting Edge, να φτιάξω τον χώρο του ενός κινητήρα κλπ κλπ. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα...