0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ ομορφο!Του παει γαντι αυτη η παραλλαγη του ατοιμου!
Μπα μπα τελειώσαμε και μοντελάκι το 2011 : Τα άρματα που έφτιαχνες μου άρεσαν περισσότερο.
Οι πετσικαρισμενες πτερυγες και τα ακαπνα 20αρια ειναι μουρλια!
Τα 20άρια είναι άκαπνα γιατί...ε....γιατί.....ε, άντε θα το διορθώσω!Τις πτέρυγες εσύ τις κόλλησες ρε παπάτζα!
Μια και το αναφερεις,την ατρακτο ειχα κολησει,οχι τις πτερυγες.
Πολυ ομορφο. Μου αρεσουν πολυ οι φθορες στην ''εισοδο'' του κοκπιτ.
Και μόνο που τελείωσες μοντέλο αξίζουν συγχαρητήρια...μιλάω και γω που ακόμα δεν έχω τελειώσει κάποιο Όμορφο ʼλεξ,μπράβο καιάσε να λένε ότι θέλουνΑπλά σε ζηλεύουν...όλοι θέλουμε να γίνουμε ʼλεξ άλλωστε αλλά δεν μπορούμε
Eye-catching. Πανέμορφο!
Ωραίο βάψιμο και διακριτικές φθορές. Το έβαψες free hand?
ʼσχετος απο προπέλες (όχι οτι απο jet ξέρω αλλά λέμε τώρα) αλλά το spit σου είναι μούρλια Αλέξη!!! Ωραίος!!!
Πολύ συμπαθητική δουλειά ʼλεξ, μου αρέσει μπορώ να πω! Λίγο έντονες οι καπνιές που έχεις κάνει, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ειδικά στο κάτω μέρος.Επίσης, εμένα πάλι, ο καθρέφτης μου φαίνεται ολίγον στραβός! (ή στραβά αρμενίζω...)
παρα πολύ καλο Αλεξ..... σίγουρα στη εκθεση θα το δω απο κόντα..... μπραβο αντε στο επόμενο.
Παράθεση από: jogiav στις Μαΐου 26, 2011, 12:02:42 μμΠολύ συμπαθητική δουλειά ʼλεξ, μου αρέσει μπορώ να πω! Λίγο έντονες οι καπνιές που έχεις κάνει, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ειδικά στο κάτω μέρος.Επίσης, εμένα πάλι, ο καθρέφτης μου φαίνεται ολίγον στραβός! (ή στραβά αρμενίζω...) Το αυτό...
Κουκλί είναι Alex - μπράβο
Εντάξει καλό είναι...