ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Auto: Υπό κατασκευή
Lemans 24h 2011 Weekend Build (10-12 Ιουνίου).
vagelis207:
Γιωργο καλησπερα
Πολυ καλη ιδεα!!Βεβαια δεν εχω κανενα μοντελο τετοιου ειδους στο στοκ μου.Βασικα ενα ειχα(Τι αλλο,Peugeot 905 :mrgreen:)και το εχω φτιαξει.
Αν βρω κατι μικρο και ευκολο ισως συμετασχω.Εχω βλεπεις και τον Κουρσαρο στη μεση.
Κλεινοντας να κανω μια ευχη. :mrgreen:
Ελπιζω η Peugeot με το 908 να επαναλαβει το θριαμβο του 2009 και να καταφερει να παρει την 4η νικη της συνολικα στο θεσμο. ::pop:: ::pop::
Επισης ευχομαι στα R18 της Audi να μην προλαβουν να συμπληρωσουν ουτε 18 γυρους. :mrgreen: :mrgreen: ::bristow::
::salut:: ::salut::
gtziaf:
--- Παράθεση από: vagelis207 στις Μαΐου 21, 2011, 12:16:53 πμ ---Γιωργο καλησπερα
Πολυ καλη ιδεα!!Βεβαια δεν εχω κανενα μοντελο τετοιου ειδους στο στοκ μου.Βασικα ενα ειχα(Τι αλλο,Peugeot 905 :mrgreen:)και το εχω φτιαξει.
Αν βρω κάτι μικρο και εύκολο ισως συμετασχω.Εχω βλεπεις και τον Κουρσαρο στη μεση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι το θυμάμαι, αλλά δεν γινόταν σε λίγες μέρες ούτως η αλλιώς ...
Για ιδέες δείτε μερικές...
Τα δύο νέα 1/32 της Airfix (για αγγλόφιλους κι όχι μόνο):
http://www.airfix.com/airfix-products/cars-and-motorbikes/cars/a03411-aston-martin-dbr9-gulf-a03411/
http://www.airfix.com/airfix-products/cars-and-motorbikes/cars/a03410-jaguar-xkrgt3-apex-racing-a03410/
Και η Revell έχει μερικά απλά και καλά κιτ :
http://www.revell.de/index.php?id=210&KGKANR=0&KGKOGP=10&KGSCHL=55&KZSLPG=&L=1&sort=0&cmd=&offset=&sp=&searchactive=&q=&SWO=&ARMAS4=&PHPSESSID=5d954683a61c7a24e1f26d2932b9ef88&page=2&nc=1
Νομίζω ότι όλα τα παραπάνω βρίσκονται σχετικά φθηνά, να μην καταστραφούμε κιόλας :wink:
Αν σκεφτώ κάτι άλλο σε κιτ θα σας πω.
Για Γαλλικό υπάρχει κι αυτό, αλλά δεν θέλω να μαλώσετε με τον Σταύρο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://global.ebay.com/Tamiya-124-Alpine-Renault-A442B-Turbo-Le-Mans---RARE/300558840013/item
--- Παράθεση από: vagelis207 στις Μαΐου 21, 2011, 12:16:53 πμ ---Κλεινοντας να κανω μια ευχη. :mrgreen:
Ελπιζω η Peugeot με το 908 να επαναλαβει το θριαμβο του 2009 και να καταφερει να παρει την 4η νικη της συνολικα στο θεσμο. ::pop:: ::pop::
Επισης ευχομαι στα R18 της Audi να μην προλαβουν να συμπληρωσουν ουτε 18 γυρους. :mrgreen: :mrgreen: ::bristow::
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλά ξεκινάμε... Πάντα μου αρέσε το φίλαθλο πνεύμα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jvolume:
Καλησπέρα Γιώργο
Επιτέλους ένα Group Build και στα μέρη μας!!
Η ιδέα είναι εξαιρετική.
Αν και δεν είμαι φανατικός του συγκεκριμένου αγώνα μπορείς να υπολογίζεις και την δική μου συμμέτοχη. Ίσως και να προλάβω να το τελειώσω μέχρι τον αγώνα του 2012 (για να μην πω του 13)!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Το concept αξίζει υποστήριξης και βεβαίως γνωρίζεις ότι θα σκιστώ να συμμετέχω. Από τώρα λέω ότι σίγουρα δε θα το τελειώσω On time (τι έκπληξη!!)και παίζει και η περίπτωση (με πολύ υψηλές αποδόσεις) να μη καταφέρω να ξεκινήσω καν γιατί εκεί κοντά σε αυτό το διήμερο περιμένουμε το νέο μέλος της οικογενείας. Από απόψε ψάχνω για μοντέλο. Πάω για ASTON MARTIN.Μέσα στην εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου..... ελπίζω.
Spoiler (hover to show)Τι λέτε για επόμενο group build Ακρόπολις?
Καλό βράδυ
Γιάννης
opelcorsa-a:
Εγω εχω σε ενα 1/32 slot cars :Mclaren F1 GTR LM,Ferrari F40 LM test car,Mazda 787B Group C,Porcshe 962 Rothmans Group C.
Και καποια αυτιαχτα κιτ σε 1/24:Porsche 911 GT2,Porsche 956 newman,Porsche 917 K Martini,Ferrari F40 Monteshell.
gtziaf:
Φίλοι μου χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα και οι συμμετοχές αυξάνονται...
Προτείνω, την εβδομάδα πριν το leman (3-10 Ιουνίου) να ποστάρουμε, όσοι συμμετάσχουμε , μια φώτο με το κιτ και τα περιεχόμενα του.
--- Παράθεση από: opelcorsa-a στις Μαΐου 21, 2011, 01:31:30 μμ ---Εγω εχω σε ενα 1/32 slot cars :Mclaren F1 GTR LM,Ferrari F40 LM test car,Mazda 787B Group C,Porcshe 962 Rothmans Group C.
Και καποια αυτιαχτα κιτ σε 1/24:Porsche 911 GT2,Porsche 956 newman,Porsche 917 K Martini,Ferrari F40 Monteshell.
--- Τέλος παράθεσης ---
Φίλε μου αν θέλεις μπορείς να συμμετάσχεις με slot-car. Φτιάξε το αμάξωμα και παρουσίασε το πάνω στο slot σασί.
Θα χαρώ πολύ :wink:
--- Παράθεση από: jvolume στις Μαΐου 21, 2011, 01:31:42 πμ ---Spoiler (hover to show)Τι λέτε για επόμενο group build Ακρόπολις?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι μέσα... Αλλά αυτό να γίνει επίσημα μέσω του group build του Forum
Το παρόν είναι ανεπίσημο μιας και στην ουσία είναι Weekend Build :wink:
Σας υπερ - ευχαριστώ για την ανταπόκριση ::salut:: ::salut:: ::salut::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση