Αποστολέας Θέμα: Αγορες απο ιντερνετ  (Αναγνώστηκε 1052 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wasteland

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Περιστέρι
  • In Cash We Trust
Αγορες απο ιντερνετ
« στις: Μαΐου 16, 2011, 03:42:12 μμ »
μηπως ξερετε κανενα site για αγορα μοντελων(που να μην χρειαζεται πιστωτικη καρτα)

δηλαδη να διαλεγω εταιρια,μετα μοντελο και να μου το στελνουν

ρωταω επειδη αυτα που βλεπω στο ιντερνετ ειναι εχουν μεγαλη ποικιλια και το πιο σημαντικο ειναι πιο φτηνα

εχω βρει κανα 2 αλλα θελουν πιστωτικη :( :(

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
Απ: αγορες απο ιντερνετ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 16, 2011, 04:21:41 μμ »
Δεν χρειαζεσαι απαραιτητα πιστωτικη. Μπορεις να βγαλεις σε μια τραπεζα μια καρτα προ πληρωμης (pre paid) για αγορες μεσω internet. Εγω εχω βγαλει μια στην eurobank. Μονο την ταυτοτητα χρειαζεσαι για να την βγαλεις. Και βαζεις στη καρτα το ποσο που κανει αυτο που θελεις να αγορασεις, χωρις να εχεις φοβο μηπως σου κλεψουν τα στοιχεια και στη χρεωσουν.
Απο εξωτερικο εγω αγοροραζω απο:
www.modelhobbies.co.uk
Εχει πολυ καλες τιμες.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 16, 2011, 04:38:21 μμ »
Δεν χρειαζεσαι απαραιτητα πιστωτικη. Μπορεις να βγαλεις σε μια τραπεζα μια καρτα προ πληρωμης (pre paid) για αγορες μεσω internet. Εγω εχω βγαλει μια στην eurobank. Μονο την ταυτοτητα χρειαζεσαι για να την βγαλεις.
Αν όντως είσαι 13, όπως γράφεις στο προφίλ, σου, τότε θα πρέπει να είναι παρών και να δώσει την συγκατάθεσή του (νομίζω και γραπτώς), ο  γονέας ή ο κηδεμόνας σου...
Και αυτό με επιφύλαξη γιατί νομίζω ότι, ούτε προπληρωμένες, βγάζουν σε ανήλικους οι τράπεζες!!!!

Αποσυνδεδεμένος Wasteland

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Περιστέρι
  • In Cash We Trust
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 16, 2011, 04:49:27 μμ »
οι αγορες για ιντερνετ ειναι για τον πατερα μου μου ζητησε να το γραψω εγω γιατι δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες

Αποσυνδεδεμένος dionisus

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 16, 2011, 06:43:00 μμ »
Ψάξε σε e-bay,amazon κτλ ...Ή καλύτερα βάλε το μοντέλο που σε ενδιαφέρει στο google και δες...Όμως για λίγα ευρώ πιο φθηνά ίσως να μην αξίζει η αναμονή. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και τα έξοδα αποστολής...Όποτε... ψάξε και στα Ελληνικά καταστήματα άλλωστε καλύτερο είναι για εμάς να αγοράζουμε Ελλάδα!!!

Tags: