Πολυ ωραιο θεμα Παναγιωτη!
Πανω στην τεχνικη που εφαρμοζεις δεν εχω καθολου πειρα,αλλα μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ μεχρι στιγμης!
Καλη συνεχεια!
Θα δουμε φοβερα πραγματα στα σιγουρα! 

Κάτσε μην το ματιάξουμε το καημένο - ούτως ή άλλως ως πειραματό-κιτ-ο το χρησιμοποιώ!

Παρ'όλ'αυτά, το πάω σιγά σιγά και προσεκτικά, γιατί είναι όμορφο α/φος, και πείραμα ή όχι, θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (κι αν δε μου βγει αυτό, θα βγει το δεύτερο, ή το τρίτο ή όποιο είναι το "καλό" τέλος πάντων!).
Έχουμε λοιπόν την δεύτερη απόπειρα κάλυψης με αλουμινόχαρτο, στο πίσω αριστερό οριζόντιο πτερύγιο, καθώς και μια πρόχειρη ξηρή δοκιμή στην άτρακτο:

Πιστεύω ότι αυτή τη φορά "έκατσε" καλύτερα, χωρίς πολλές φυσαλλίδες. Σημαντική ήταν τελικά τόσο η σωστή εφαρμογή της κόλλας (να μήν μένουν πινελιές/ κηλίδες/ φούσκες), όσο και η επίτευξη σωστής πυκνότητας (να είναι ένα σχεδόν αδιόρατο στρώμα). Η κάτω μεριά φαίνεται σαν να μη βγήκε καλή (τρίτη φωτό), αλλά νομίζω φταίει ο φωτισμός.
Σχόλια και παρατηρήσεις!
ΥΓ: Να ρωτήσω μόνο, για να γυαλίσει κάπως και να φύγουν οι πιο πολλές από τις γρατσουνιές της εφαρμογής, υπάρχει ειδικό εξάρτημα για το dremel, συρματάκι για γυάλισμα στο χέρι, ή κάποια ειδική ουσία? Δοκίμασα γυαλιστικό για μέταλα στην προηγούμενη απόπειρα, δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο, παραλίγο να μαυρίσει το αλουμίνιο κιόλας!!!