Ευχαριστώ αυτούς που απάντησαν στην απορία μου, αλλά ευχαριστώ και αυτούς που δεν απάντησαν στην απορία μου αλλά βρήκαν για άλλη μια φορά ευκαιρία να θάψουν τις επιλογές κάποιων.
Να είσαι καλά.Οι επιλογές του καθενός είναι προσωπικές , όπως και τα σχόλια , τα περισσότερα εκ των οποίων είναι αληθή και ακριβή αλλά δοσμένα με χιούμορ.
Είτε αρέσουν είτε ενοχλούν , τα σχόλια των fora -τουλάχιστον- , είναι
ανιδιοτελή (οι 7-8 φίλοι που γνωρίζω και γράφουν εδώ ΔΕΝ είναι έμποροι.) .Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο για τις πληροφορίες που ακούς από τα χείλια των εμπόρων.
Εάν αυτό που λείπει -ως αποθημένο- από τον καθένα , είναι τα ευμενή σχόλια για τις επιλογές του , τότε ας ακούει και ας ρωτάει μόνο τον έμπορο από τον οποίο προμηθεύτηκε το προϊόν και ας κλείνει τα αυτιά του σ' αυτά που λένε οι άλλοι.
Θεωρώ ότι από τον τρόπο που εκφραζόμαστε φαίνεται και το επίπεδό μας. Ο σκοπός της ερώτησης μου ήταν να μάθω πως λειτουργεί το reverse loop στη πράξη, γιατί δεν το έχω δει. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν καταλάβαν το θέμα. Θα προτιμούσα λοιπόν, αυτοί που δεν κατάλαβαν την ερώτηση, να ζητούσαν περισσότερες διευκρινήσεις, για να τους "βοηθήσουμε" αφού αδυνατούν να κατανοήσουν το θέμα μιας συζήτησης, και να βγάλουν την καραμέλα από το στόμα τους.
Συμφωνώ μαζί σου.Ο τρόπος που εκφράζεται και γράφει κάποιος μπορεί να καταδείξει κάποιες πτυχές των σκέψεών του ή της λογικής που τον διέπει αλλά δεν είναι απαραίτητο να καταδεικνύει και γνώση για το αντικείμενο και το αντίθετο (εκτός εάν ξέρεις πολλούς κορυφαίους μηχανικούς αυτοκινήτων , οι οποίοι γράφουν και δοκίμια...)
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να εκφέρει την άποψή του ή να καταθέσει την εμπειρία του για ένα θέμα (και στα fora αυτό είναι το ζητούμενο).
Δεν είμαστε ακαδημαϊκοί, ούτε πυρηνικοί φυσικοί.Απλοί καταναλωτές - χομπύστες είμαστε , οι οποίοι με ανιδιοτέλεια δίνουμε -όταν μας ζητηθεί- μία άποψη.
Όσον αφορά στην καραμέλα που αναφέρεις -η οποία από θέση κολλάει στα δόντια, αλλά και "μεταφορικώς" στο μυαλό....- θα μπορούσες να διακρίνεις (από το λίγο που επισκέπτεσαι ή ρωτάς , -όπως γράφεις- ), ότι από την μία πλευρά υπάρχει ένα σύστημα (DCC) (άλλος έχει Roco, άλλος Piko, άλλος Trix, άλλος Fleischmann , άλλος Lenz, digitrax και πολλά άλλα) με άριστη λειτουργία,μοντελιστική ορθότητα,ευρήτατο φάσμα επιλογών , με πολλές λύσεις ,interchangeability (συμβατότητα θα μπορούσες να πεις) το ένα σύστημα με το άλλο, και στον αντίποδα η "καραμέλα" και το πραγματικό κόλλημα μίας εταιρείας....
Όπως λέγεται, τα μυαλά είναι σαν τις ομπρέλες : δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά...
Jimmy.k
Υ.Γ. Προσωπικώς θα ήθελα να γράφεις και να ρωτάς συχνότερα!