Αποστολέας Θέμα: From Russia with love... KV1 Model 1942 , 1/35 Trumpeter  (Αναγνώστηκε 2157 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
From Russia with love... KV1 Model 1942 , 1/35 Trumpeter
« στις: Απριλίου 20, 2011, 09:51:25 μμ »
   Για χαρα στην παρεα , θα 'θελα να μοιραστω μαζισας μια παλια (λιγο) δουλεια μου πανω στο πολυφορεμενο τυπο KV . Το κιτ ειναι της τρομπετας στον τυπο LIGHTWEIGHT CAST TANK κατευθειαν απο το κουτι με την πρoσθηκη ΜΟΝΟ των χερουλιων του πυργου απο συρμα , τωρα παρα της δυσκολειες  που εχει (στοκαρισματα-ισωματα-τσονταρισματα )με αποζημειωσε .  

Τα βαψηματα εγιναν με σμαλτα και η παλαιωση εγινε με λαδια σκονες.....

...δυστηχως το θεμα των φωτο δεν το κατεχω αρκετα και γιαυτο ζητω την κατανοηση σας.  

καλοδεχουμενα ολα τα σχολια .

Ευχαριστω για τον χρονοσας.

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
Απ: ..from russia with love...
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 20, 2011, 11:25:45 μμ »
Κωστα μου αρεσει η δουλεια που εκανες και που ξεφυγες απο τα τετριμμενα ρωσσικα  με τονους σκουριας. Δεν προλαβαιναν ολα να σκουριασουν, αλλα να βρωμισουν σιγουρα  :mrgreen: Μια μικρη μονο ενσταση για το κινητηριο γραναζι που τα δοντια του ειναι βαμμενα με το χρωμα του αρματος ενω λογο τριβης ηταν ατοφιο μεταλλο. Απο την φωτο επισης δεν μπορω να ξεχωρισω αν οι τροχοι εκει που εφαπτονται με την ερπυστρια  ειναι στο μεταλλικο χρωμα η εχει πεσει πολυ σκονη και φαινονται πρασινοι  ::dontknow::

[ Και το θεμα φωτο ειναι προβλημα για πολλους  :? ]

Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 21, 2011, 01:04:51 πμ »
Κώστα , εγω το βλέπω το μέταλλο :wink:,που δεν βλέπει ο Δημήτρης
Spoiler (hover to show)
...μοναδική ένσταση ,καθαρά υποκειμενική, λίγο χώμα γύρω -γύρω, όσο η βαση σου, δεν μπορώ να βλέπω άρματα σαν μοντέλα πλοίων σε γραφείο εφοπλιστή-αλλά είπαμε περί ορέξεως κολοκυθόπιττες :!:

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 21, 2011, 10:29:38 μμ »
Κωστα μου αρεσει η δουλεια που εκανες και που ξεφυγες απο τα τετριμμενα ρωσσικα  με τονους σκουριας. Δεν προλαβαιναν ολα να σκουριασουν, αλλα να βρωμισουν σιγουρα  :mrgreen: Μια μικρη μονο ενσταση για το κινητηριο γραναζι που τα δοντια του ειναι βαμμενα με το χρωμα του αρματος ενω λογο τριβης ηταν ατοφιο μεταλλο. Απο την φωτο επισης δεν μπορω να ξεχωρισω αν οι τροχοι εκει που εφαπτονται με την ερπυστρια  ειναι στο μεταλλικο χρωμα η εχει πεσει πολυ σκονη και φαινονται πρασινοι  ::dontknow::

[ Και το θεμα φωτο ειναι προβλημα για πολλους  :? ]

και εμενα μ'αρεσει που σ'αρεσει .... τωρα για τον κινητηριο τροχο θα σου ελεγα οτι τον εχω περασει ενα ελαφρι "χερακι" με μολυβι αλλα ειναι ....αυτο το λιγο που σου γεννα την απορια και συμφωνο μαζισου. Θα'θελε ενα τσικ παραπανω. Οι τροχοι ειναι γυαλιστεροι σε ολη την επιφανεια απλα τους εχω σκονισει εκτος απο το εσωτερικα τοιχοματα που ερχονταν σε επαφη ΚΑΙ με τα δοντια απο τα πεδιλα της ερπυστριας. Απο κοντα ειναι μια χαρα.   

Σ'ευχαριστω για το σχολιο φιλε μου καλο Πασχα και Ανασταση.  ::salut:: ::salut::

Κώστα , εγω το βλέπω το μέταλλο :wink:,που δεν βλέπει ο Δημήτρης
Spoiler (hover to show)
...μοναδική ένσταση ,καθαρά υποκειμενική, λίγο χώμα γύρω -γύρω, όσο η βαση σου, δεν μπορώ να βλέπω άρματα σαν μοντέλα πλοίων σε γραφείο εφοπλιστή-αλλά είπαμε περί ορέξεως κολοκυθόπιττες :!:

...θα σταθω στης τελευταιες 3 λεξεις στο σχολιοσου τα λενε ολα. Ελπιζω μελλοντικα να σε αποζημιωσω με ενα διοραμα . 

Ευχαριστω παντος  , Καλο Πασχα και καλη Ανασταση φιλε  .. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 21, 2011, 10:47:42 μμ »
 Οτι πειτε  :mrgreen: Παντως, ενα λιγο χρωμα παραπανω στα δοντια το σηκωνει. Για τους τροχους μαλλον ο φωτισμος φταιει,  αλλα ενεκα παθων απο φωτο λεω οτι αν ειναι  ευκολο  να τραβηχθουν  αλλες με αλλη ρυθμιση και φωτισμο  αξιζει τον κοπο ::dontknow::
Παντως, ωραια σκηνοθεσια με τις σκονες και θελει πραγματι οπως λεει ο Νικος μια βασουλα για να απογειωθει.

Καλη Ανασταση και καλοφαγωτο  αρνακι- κατσικακι  το Πασχα  ::salut::
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Tags: