Προσπάθησα να βρω κάποια λόγια να γράψω κι εγώ ο καψερός γι αυτό που μας παρουσίασες, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάποια που να μην τα έχουν πει τα άλλα παιδιά. Τα παρακάτω που τα έγραψε ό φίλος μας ο mmaker, πιστεύω ότι αποδίδουν ακριβώς που έχω στο μυαλό μου (όσο μου έχει μείνει, αν έχει μείνει, μετά από αυτά που είδα)
Αυτοί είναι κύριοι,οι μεγάλοι μοντελιστές!!!
Φτιάχνουν ονειρικά μοντέλα,μοιράζονται τις γνώσεις τους με άλλους μοντελιστές,και στο τέλος αφιερώνουν το μοντέλο τους σε ανθρώπους που ξέρουν ότι θα εκτιμήσουν τον κόπο τους και την δουλειά τους!
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ Γιάννη,όχι μόνο για την ποιότητα και τελειότητα της δουλειάς σου,αλλά και για την μετριοφροσύνη που σε διακρίνει.
Προσωπικά ήμουν σίγουρος για το εντυπωσιακότατο αποτέλεσμα του Charlie,από εκείνη την μέρα της κουβέντας με τον Μέγα,και βέβαια στο ότι αυτό το αεροσκάφος το έχεις ζήσει πιο πολύ από κάθε άλλο...

Όταν κάνουμε εδώ πάνω την έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΣ, θα μιλήσω με τους υπόλοιπους του ΔΣ για να κανονίσουμε να το φέρεις, με οποιδήποτε τρόπο, για να το καμαρώσουμε από κοντά.
Για μια ακόμα φορά θα θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ