Αποστολέας Θέμα: F-16A REVELL 1/32 απο αρχαριο  (Αναγνώστηκε 1128 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος heliman

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
F-16A REVELL 1/32 απο αρχαριο
« στις: Απριλίου 27, 2011, 11:43:23 μμ »
Καλησπερα σε ολους.βλεποντας τις ομορφες κατασκευες σας αποφασισα να ξεκινησω ενα κιτ απο τα παλια...μα πολυ παλια..ειναι η πρωτη μου προσπαθεια για κατασκευη μοντελου και θα ειναι out of the box.Η κατασκευη θα προχωρησει αργα λογω του ελαχιστου χρονου που εχω.ποσταρω φωτο απο κοκπιτ!βαρατε αλυπητα! :lol:

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
Απ: F16 A REVELL 1/32 απο αρχαριο
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 27, 2011, 11:56:10 μμ »
Αθάνατα 32αρια της Ρεβελ...!!!Ευτηχως όμως για μας η σύγχρονη χύτευση εχει προσφέρει ασύγκριτα καλύτερα μοντελα.....!  :mrgreen: Σχετικά με την προσπαθεια σου αδερφέ-ειδικα αφου είναι το πρωτο μην αγχωνεσαι καθόλου,καλη αρχή!!απλά θα σε βοηθούσε και για λογους εξασκισης να εχεις καποιες φωτο απο το πραγματικό ωστε να αποδίδεις οσο πιο πιστα μπορείς καποιες βασικές λεπτομέρειες!Το κάθισμα πχ,με πιο χρώμα το εχεις βαψει?  :wink:

Αποσυνδεδεμένος heliman

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 28, 2011, 12:02:26 πμ »
Για τα χρωματα του καθισματος η revell δινει το steal grey και wine red για τα μαξιλαρακια.να πω την αληθεια δεν ψαχνομαι τοσο με την ακριβεια των χρωματων.σκοπος μου ειναι να βγαλω ενα σχετικα καλο αποτελεσμα(να βλεπεται δηλαδη το μοντελο) και να εφαρμοσω καποια πραγματα που διαβασα στο forum.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 28, 2011, 02:04:12 πμ »
Για τα χρωματα του καθισματος η revell δινει το steal grey και wine red για τα μαξιλαρακια.να πω την αληθεια δεν ψαχνομαι τοσο με την ακριβεια των χρωματων.σκοπος μου ειναι να βγαλω ενα σχετικα καλο αποτελεσμα(να βλεπεται δηλαδη το μοντελο) και να εφαρμοσω καποια πραγματα που διαβασα στο forum.
Kλασικη πατατα Revell style!Τα μαξιλαρια του καθισματος δεν ειναι κοκκινα αλλα χακι.

Tags: f-16a