Δεν τα είχε πάρει στο κρανίο με τις Ferrari... Tα είχε πάρει που δεν μπορούσε να αγόρασει τη Ferrari. Έχει μια διαφορά
Η Ferrari είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αγοράζονται.Δεν του το είπε κανείς του κ. Henry...;
Τα βιντεάκια είναι ότι καλύτερο για να μου ανοίξουν την όρεξη!

και κάτι που σίγουρα θα έχεις δεί...
Έχω δει όλη τη σειρά και το τι κάνουν οι σχιστομάτηδες εκεί κάτω και μας πέφτουν τα σαγόνια...
Μικρό update όπως υποσχέθηκα:
Κλασικά το αμάξωμα τρίφτηκε για να απομακρυνθούν οι γραμμές του καλουπιού και έγινε γενναία χάραξη των γραμμώσεων,ειδικά στις πόρτες.Ψεκάστηκε με το γκρι αστάρι της Alclad και έπειτα είπα ο άσχετος να τονίσω τις ακμές με matt black της Humbrol πριν ρίξω το gloss black της Tamiya ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή κάλυψη.Έλα όμως που το αστάρι και το spray της Tamiya είναι lacquer και το ενδιάμεσο enamel της Humbrol ξεφτιλίστηκε...
Fornet λοιπόν ξανά αστάρωμα και έπειτα σκέτο το spray.
Ασταρωμένο:

Βαμμένο:

Το orange peel δε με χαλάει μιας και προορίζεται (αφού τριφτεί ελαφρώς το χρώμα) να πέσει 2Κ βερνίκι.Μετά θα πέσει το καλό τρίψιμο-γυάλισμα.
Οι ζάντες είναι στο fornet ( ματιαγμένος είμαι...; ) το σασί περιμένει ασταρωμένο και τώρα είμαι στη φάση που προσπαθώ να κολλήσω όσο γίνεται περισσότερα επιμέρους τμήματα να τα ψεκάσω με μαύρο και έπειτα να βάλω τις λεπτομέρειες με στόχο πάντα τη διευκόλυνση της κατασκευής και τη χρήση της λιγότερης δυνατής κόλλας σε βαμμένα κομμάτια.
Αυτά τα ολίγα!Αν έχετε κανένα fornet περίσσευμα θα ήμουν υπόχρεος μιας και με την κουλαμάρα που με τρώει τελευταία δε βλέπω να μου φτάνει αυτό που έχω....