Θεωρώ ότι στη χρονική στιγμή που βγήκε αυτό το thread,''στοχοποιεί'' συμφορουμίτη κι αυτό είναι λάθος...:
Η όλη ιστορία μου θυμίζει μία ''διένεξη'' που είχα σε άλλο φόρουμ μηχανόβιων,με κάποια μέλη που σχολίαζαν την υψηλή τιμή που είχε θέσει συμφορουμίτης σε κάποια ανταλλακτικά.Και γιατί αυτό το δίνεις τόσο εφόσον το βρίσκω με τόσα...και γιατί?...και γιατί?...Ε,γιατί τόσο γουστάρει να το δώσει!Αφού το βρίσκεις πιό φτηνά πάρ'το απ'αλλού!Κάνε την έρευνα αγοράς σου και μη πρήζεις τον άλλο!Δε ξέρεις την κατάσταση των αντλ/κών και άλλες λεπτομέρειες και κατευθείαν να σχολιάσεις κακόβουλα και με γνώμονα την τσέπη σου.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση,μπορεί ο Γιάννης να ήρθε σε συνεννόηση με το Δημήτρη αλλά δε το κάνουν όλοι αυτό.Θέτουν μια τιμή και πάπαλα!Με το ρίσκο να μη πουλήσουν βέβαια!Εάν εγώ βάλω προς πώληση το 48άρι F-16 της tamiya στα 40 ευρώ (άψογο στο κουτί του),γιατί είμαι σίγουρος πως κάποιος θα ''πεταχτεί'' και θα μου πεί...''Στο Lucky το βρήκα τόσο (π.χ 30 ευρώ),γιατί το δίνεις 40?''

Τί να πώ εκεί?Να αρχίσω να κράζω?Γιατί αυτό θα γίνει τελικά και θα χαλαστώ βλακωδώς με διαδικτυακούς φίλους