Βαγγέλη συμφωνώ απολύτως, αυτό προσπάθησα να γράψω και πιο πάνω, εάν δεν υπήρχε το internet για να μην διαιωνίζεις τα ίδια λάθη (τις οδηγίες των κιτ) θα έπρεπε να είχες κάποιον δίπλα σου ο οποίος θα ήταν και γνώστης του αντικειμένου για να σε διδάξει την τέχνη ή εάν σου ήταν εφικτό να διάβαζες σχετικά βιβλία.
Γιατί κακά τα ψέματα το δικό μου αντικείμενο ήταν άκρως αντίθετο από τα πλοία.
Όμως δυστυχώς το να κάνεις κάτι από την αρχή όπως κάνεις εσύ και άλλοι μοντελιστές ανά τον κόσμο για μένα είναι πολύ δύσκολο, βλέπω αυτές τις κατασκευές και τρομάζω, αν και έχω πληθώρα ηλεκτρικών εργαλείων τα οποία θα μπορούσαν να μου κάνουν την κατασκευή πιο εύκολη δεν τα καταφέρνω. Επιχείρησα πριν μερικά χρόνια να φτιάξω ένα τρεχαντήρι (έχω ανοίξει πιο παλιά και ανάλογο νήμα εδώ), δυστυχώς το σταμάτησα, κουράστηκα είναι η πιο απλή λέξη.
Το επιχείρησα αν και είχα στην διάθεσή μου και στην αποθήκη μου αρκετά κιτ.
Στην έκθεση της IPMS Ελλάδος που έλαβα μέρος, (το ένα ήταν το Cutty Sark της συζύγου) αν θυμάμαι καλά το 2013 ή 2014 είδα και ελληνικό πλοίο από κοντά και το θαύμασα για την κατασκευαστική του τελειότητα, νομίζω ότι ήταν του Κυρίου Μπουζούνη εάν γράφω καλά το όνομά του, έτυχε δε να πω με τον άνθρωπο μια καλημέρα.
Ίσως η μοντελιστική ικανότητα, ίσως η εύρεση υλικών, ίσως ο χρόνος που χρειάζεται μια κατασκευή να τελειώσει στρέφουν τους μοντελιστές στα ξύλινα κιτ, εάν αποφασίσεις δε να διαλέξεις από κάποιες εταιρείες που θεωρούνται καλύτερες από τις άλλες τα ακριβοπληρώνεις.