Τελικά δεν απέδωσε αυτά που περίμενα... έχω πάρει μέχρι στιγμής 3 διαφορετικές παρκετίνες της Johnson (Long shine, Pronto υγρή παρκετίνη και το Mr. Muscle) και μου φαίνεται πως καμία δεν κάνει σωστά τη δουλεία της
mmaker είσαι σίγουρος πως το Pronto είναι αυτο που θέλουμε?
Το Pronto μου παρουσίασε φυσαλίδες λίγο μετά την εφαρμογή του και το διαφανές πλαστικό απέκτησε μια περιέργη θαμπάδα, το Long Shine είχε σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα, το Mr. Muscle δεν έκανε τίποτε, άσε που μάλλον έπαθαν ζημιά με όλες τις παρκετίνες που τους έριξα πάνω (εμφανίστηκαν μικροσκοπικές ρωγμές σαν κύματα μέσα στο πλαστικό

). Θα μου πεις χαζομάρα που το δοκίμασες πάνω στη καλύπτρα του Flanker, θα συμφωνήσω... αλλά που να ξέρω πως θα φάνε το πλαστικό τα άτοιμα!!!
Να προσθέσω εδώ πως ενώ σε όλες τις φωτό του FUTURE που έχω δεί είναι εντελώς άχρωμο, όλα όσα πήρα εγώ είχαν χρώμα μπεζ κάτι σαν φρουτόκρεμα... που είναι το Future της Johnson??!
Τώρα προσπαθώ να βρω μία λύση, αλλά μάλλον η μόνη λύση είναι γράμμα στην Academy και ελπίδες να μου τα στείλουν

υγ. : Η καλύπτρα ήταν πεντακάθαρη και αφού την έλουσα στη παρκετίνη την ασφάλισα μεσα σε ένα πλαστικό περίβλημα για να μην κολλήσει πάνω της σκόνη και οποιοδήποτε άλλο κατάλυπο.