Γλυκόλογα.... 
Καταρχήν να σου πω ότι χαίρομαι που έπιασες έστω και στο πολύ βιαστικό του ένα 72αρι. Θεωρώ ότι έχεις κάνει αρκετά καλή δουλειά δεδομένων των συνθηκών (Ένα μόλις ΣΚ

)
και το μοντέλο σου μου αρέσει πολύ (ως μοντέλο αλλά και ως δουλειά) τόσο που με ψήνει σαν ένα καλό building review να το χτυπήσω και εγώ.
Βούρδουλας time!!!!

Επειδή όπως γράφεις τα 72αρια τα γουστάρεις πολύ και θες να τα προσέχεις σαν παιδιά, σου γράφω παρακάτω μερικές μικρολεπτομέρειες που θα μπορούσες να κάνεις ακόμα και τώρα
με σκοπό να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του μοντέλου σου. Είναι ότι μου χτύπησε εμένα άσχημα στο μάτι και αφού και εγώ τα αγαπάω σαν παιδιά μου
(πόσο μάλλον ένα κιτ που μου αρέσει) είπα να στα γράψω. Τώρα αν εσύ είσαι διατεθειμένος να τα κάνεις ή να με γράψεις στα @@ σου.... Δεκτά και τα δυο!!!!!!

Α. Το χρώμα στο όπλο είναι κούκου. Μπορείς να το περάσεις με ένα πινελάκι με μαύρο ματ και μετά να το τσακίσεις στη σκόνη από μολύβι για να γυαλίσει.
Β. Η ραφή από το καλούπι κάνει μπαμ! Εδώ τώρα αν έχεις όρεξη τρως το σημάδι με τον κόφτη ή προσεκτικά με ντουκόχαρτο και καλύπτεις με ένα τοπικό ψέκασμα του βασικού σου.

C. Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι πριόνι.... Και τα πριόνια ΔΕΝ είναι πράσινα!!!!

D. Αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι φτυάρι και τσεκούρι.... Επίσης ΔΕΝ είναι πράσινα!!!!

E. Δεν μπορώ να διακρίνω καλά αλλά αν δεν έχεις βάψει τα φώτα καλό είναι να τους δώσεις λίγο χρόνο όπως τα πολύ καλά κωλοφάναρα που έχεις βάψει.

F. Στην περιοχή αυτή διακρίνω μια ασυνήθιστη γυαλάδα που σου χαλάει την εικόνα.... Αφού σκονίσεις λίγο τα χαμηλά μέρη δεν περνάς και ένα συνολικό matt βερνίκι
για να ομογενοποιηθεί η επιφάνεια?

G. Συγκρίνοντας με μια φωτό από το πραγματικό BTR βλέπω ότι είναι "ταπωμένη" η θέση για την κεραία και ότι λείπουν οι χαρακτηριστικοί κρίκοι ανύψωσης στον πύργο.
Μπορείς για το πρώτο να κάνεις μια μικρή τρύπα και με σηματάκι να φτιάξεις κάτι σαν αυτό....

Κάπως έτσι...

και να το σφηνώσεις στην τρύπα. Η αντένα πάντα προσθέτει στα κουραμπιεδάκια!!!
Για το δεύτερο λίγο λεπτό συρματάκι βαμμένο με το βασικό και καθάρισες.
Αυτάαααααα από εμένα.... Είδες που φοβήθηκες βρε δεν ήμουν πολύ σαδιστής και το μαστίγιο το κράτησα χαμηλά....
Είσαι τυχερός κακομοίρη μου που του Φου δεν του αρέσουν τα Ρωσάκια και έτσι το πέρασε στο ντούκου!!!!