Αποστολέας Θέμα: Hawker Audax από Hawker Demon γίνεται;  (Αναγνώστηκε 956 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
Hawker Audax από Hawker Demon γίνεται;
« στις: Απριλίου 07, 2011, 01:46:14 πμ »
Παιδιά όποιος γνωρίζει, βοηθάει... Το Ωνταξ είναι τελείως διαφορετικό από το Ντήμον, ή διαφέρουν μόνο στην θέση  του πολυβολητή;
Μπορεί κανείς να φτιάξει το πρώτο από το κίτ του Ντήμον της Αιρφιξ;

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
Απ: Hawker Audax από Hawker Demon γίνεται;
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 07, 2011, 09:10:58 πμ »
Καλημέρα!
Πριν επέμβουν οι πραγματικοί ειδικοί για να μας διαφωτίσουν (εγώ είμαι ένας απλός google user), στο site αυτό αναφέρεται ότι το Audax είχε ένα μόνο πολυβόλο εμπρός αντί για δύο του Demon, ενώ έφερε και ένα "γάντζο" ανάμεσα στους τροχούς για να συλλέγει σάκους με μηνύματα (ως αεροσκάφος συνεργασίας που ήταν).

Κάπου λέει ότι στο Audax είχαν επιμηκυνθεί οι εξατμίσεις ώστε να μην επηρεάζεται η όραση του πιλότου από τη λάμψη, αλλά δεν κατάλαβα αν αυτό έγινε σε σχέση με την εξάτμιση του Demon ή του Hart.

Κάπου έχω ένα αντίγραφο του "THE HART FAMILY". Θα το ψάξω, και αν βρω κάτι επανέρχομαι.  ::salut::
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 07, 2011, 10:08:17 πμ »
Αρκεί δηλαδή να διαμορφώσω την πίσω θέση, να κλείσω το δεξί πολυβόλο, και να βάλω το άγκιστρο;
Σ'ευχαριστώ γι'άλλη μιά φορά!

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 07, 2011, 02:33:48 μμ »
Αρκεί δηλαδή να διαμορφώσω την πίσω θέση, να κλείσω το δεξί πολυβόλο, και να βάλω το άγκιστρο;
Επιφυλάσσομαι να το ψάξω φίλε! Πάντως, από τα παρακάτω, η επιλογή για εκπαιδευτικό Audax φαίνεται γοητευτικότατη. Και γλυτώνεις και το γάντζο!

Σ'ευχαριστώ γι'άλλη μιά φορά!
Νά 'σαι καλά! Πάντα χαίρομαι όταν ένα νέο παιδί ασχολείται με θέματα της εποχής μου  ::sofos11::  ::glossa::
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 07, 2011, 03:09:38 μμ »
Κοίτα, έχω ένα θέμα με τα...ελικάκια, και τώρα τελευταία ξερογλείφομαι για τα μεσοπολέμικά, ιδίως εάν αυτά....σούρθηκαν όπως-όπως στον πόλεμο... ::kranke_010:: ::kranke_010:: ::kranke_010::
Έτυχε, λοιπόν ένας καλός φίλος να μου χαρίσει το...Δαιμόνιο, και εγώ βλέποντας τα Ώνταξ που χρησιμοποίησαν οι δικοί μας στο Ιράκ, μου μπήκαν ιδέες...
Μήπως ρέ παιδιά χρησιμοποιήσαμε και Ντήμον;
Spoiler (hover to show)

Tags: