Μικρό update.
Προσπάθησα με 1000ρι βρεγμένο ντουκοχαρτο να εξαλειψω τα υπολείματα απο την χαρτοταινία όπως πρότεινε ο nikosmeta, αλλά μάταια....
Amen, το συγκεκριμένο σημείο, είναι αυτό το οποίο θρυματίζεται κατα την διάρκεια εκτόξευσης των καθισμάτων των χειριστών ηλεκτρονικών συστημάτων Tacco Και Senso και απο ότι έχω δει σε φωτογραφίες, δεν παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη φθορά......Έτσι αποφάσισα να το ξαναπεράσω ένα χέρι και να σβήσω τα σημάδια.
Επίσης είδα πως η μαύρη περιοχή στο ρύγχος είναι λίγο πιο φαρδία απο ότι την είχα κάνει έτσι την πέρασα και αυτήν ένα χέρι.
Παραθέτω και μερικές φωτό....
Αφού το άφησα λίγο και ηρέμησε, πέρασα ένα χέρι Longshine ώστε να βάλω σήματα σήμερα το απόγευμα. Με τα σήματα έχω προβληματιστεί πάρα πολύ, διότι εννοείτε πως με το Fornett δεν έμεινε τίποτα και έτσι έπρεπε να βρώ καινούργια σήματα. Δυστυχώς για US-3A δεν έβρισκα τίποτα.....ήθελα και το "πλήρες πακέτο", Warnings, Walkways αλλά και να αναπαραστήσω ένα US-3A κάποιας μοίρας.
Απο όσα έχω διαβάσει τα US-3A COD (Carrier Offshore Delivery), ήταν μια έκδοση, η οποία φόραγε δύο μεγάλες "δεξαμενές" (CNU-264 Cargo Pod) στους φορείς οι οποίες μετέφεραν αλληλογραφία και γενικά πολύ μπαγκάζι.....

Επίσης είχαν ξηλώσει αισθητήρες οι οποίοι ήταν για τον ηλεκτρονικό πόλεμο και γενικά αντι-υποβρυχιακές αποστολές, είχαν βγάλει τα καθίσματα των χειριστών Tacco Και Senso Και στην θέση τους είχαν βάλει 6 επιπλέον καθίσματα για μεταφορά προσωπικού και επίσης είχαν και ένα επιπλέον μικρότερο παραθυράκι ακριβώς πίσω απο το κοκπιτ (φαίνεται στην παραπάνω φωτο) Τέλος είχαν αφαιρέσει τους αισθητήρες ECM απο τα ακροπτερύγια, όπως επίσης και ένα σκασμό αισθητήρες απο την κοιλιά και κάτω απο τις πτέρυγες.
Βάση της βιβλιογραφίας, ένα μόνο αεροσκάφος κατάφερε να κάνει την μετατροπή αυτή το #157998 της VS-41, δοθηκε στην VS-33 και τέλος δόθηκε στην VS-38. Βλέπεις τα Pods τα οποία μετέφεραν τα μπαγκάζια, μπορούσαν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε S-3A, επομένως το όλο Project ναυάγησε.
Το "μαμά" κιτ της ESCI, είχε διακριτικά για την VS-33, τα οποία όμως δεν μπορούσα να τα βρώ πουθενά και αναγκαστικά οι χαλκομανίες που θα φορεθούν θα αναπαραστήσουν ένα S-3A και όχι ένα US-3A.
Τώρα θα μου πείς και γιατί δεν το μετέτρεψες???? Το όλο μου κόλλημα ηταν πώς θα αναπαρηστούσα τους αισθητήρες στα ακροπτερύγια.....έτσι πήρα την απόφαση και να κάνω ένα δικό μου what if, αναπαρηστώντας ένα US-3A της VS-31 (Topcats) Σκέφτομαι του αριθμούς να τους κόψω και κάνοντας αναρηθμιτισμό, το #9769 να το κάνω #7998 ώστε να τουλάχιστον να ταιριάζει με τον αριθμό του πραγματικού και έτσι η μόνη αλλαγή να είναι στον αριθμό της μοίρας.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με την ιστορική αναδρομή