Αποστολέας Θέμα: "Death Still Waits Under The Pebbles"  (Αναγνώστηκε 16818 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
Απ: "Death Still Waits Under The Pebbles"
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 24, 2011, 11:32:32 μμ »
Να τη η νάρκη οεο να τη η νάρκη!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ζήση αγόρι μου έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις!!!
Αν και νομίζω ότι θα είναι κρίμα να την κόψης όπως αυτές στις φώτο που παρεθεσες τελευταία!!!! ρίξε σκουριά αλλά α στην ολόκληρη!!! :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 24, 2011, 11:34:10 μμ »
Και έτσι...
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 24, 2011, 11:40:47 μμ »
Πειράζει να την αφήσω όπως είναι,να τη περάσω δυο χέρια μίνιο,κόκκινη λαδομπογιά και να την βάλω σε μια προβλήτα ...κουμπαρά για τους άπορους και κατατρεγμένους ναυταίους;
 ::director:: Λευτεριά στη Βόρειο Μύκονο...
Ή λέτε να το προχωρήσω σε αυτό;

Έρχονται και οι υπόλοιποι...στο δρόμο είναι.Μισό...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 24, 2011, 11:48:53 μμ »
Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 25, 2011, 12:00:11 πμ »
Ζήση, βλέπω πήρες φόρα πάλι φίλε ....  :lol: :lol:

Τι να πω .... προβλέπω ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα !!!

Καλή συνέχεια    ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος leon g

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 25, 2011, 12:02:20 πμ »
μπράβο φίλε μου ωραία ιδέα και απ οτι φαίνεται εξαιρετικό αποτέλεσμα

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 25, 2011, 12:09:13 πμ »
Νίκο και Λεό ευχαριστώ,θα δείξει...το ροβεράκι να δούμε τώρα πως θα σουλουπωθεί.Ξεκινάω τα κόψε-ράψε,ξύσε-τρίψε...δράμα..... ::mastigoma::

Αποσυνδεδεμένος leon g

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 25, 2011, 12:12:20 πμ »
ήθελα να σου πω και ενα μπράβο ακόμη για την παρουσίαση που είναι η χαρά του άσχετου σαν και μένα :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 25, 2011, 09:01:51 πμ »
Στειλε την ναρκη να σου την βαψω.....μονο μονο μην ξεχασεις να την απενεργοποιησεις   ::glossa::......τα εξοδα αποστολης δικα μου  ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 27, 2011, 12:27:45 μμ »
Ένα μικρό update με τη βάση,είναι σε αρχικό στάδιο μέχρι να αποφασίσω την τελική διάταξη των θέσεων.
Η βάση είναι από ια κορνίζα RIBBA της IKEA,στο τζάμι έχει κοληθεί λεπτό φελιζόλ σε δύο επίπεδα,περάστηκε με πηλό DAS και έπειτα "πασπαλιστηκαν" πάνω σε ένα στρώμα αραιωμένης ατλακόλ με νερό διάφορα χαλικάκια από Heki,Nock,DeliCAt litter.
Ξέμεινα όμως από πηλό και ατλακόλ.. :evil:Οπότε τυχόν διορθώσεις/ποροσθήκες από αύριο.Ίσως πιάσω τις φιγούρες το βραδάκι,θα δούμε.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 27, 2011, 02:59:36 μμ »
Πολυ ενδιαφερον θεμα και πολυ καλη δουλεια ως εδω  :wink: Η συνεχεια αναμενεται συναρπαστικη  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 27, 2011, 03:48:12 μμ »
Ζήση η παραλία και τα βότσαλα θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία!!!!  :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 27, 2011, 08:35:41 μμ »
Όλα καλά και ωραία  ::salut:: αλλά εκείνο που μου αρέσει περισσότερο είναι η κίνηση στις φιγούρες που διάλεξες, δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη σκηνή  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 27, 2011, 09:06:19 μμ »
Ωραίο πράμα Ζήση!
Κερδισμένο το στοίχημα στο βότσαλο,οι φιγούρες με πολύ αληθοφανείς πόζες και η τοποθέτηση γενικότερα όλων των στοιχείων πάνω στη βάση,άψογη.
Μπράβο.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 27, 2011, 09:14:17 μμ »
Δημήτρη,Φίλιππε και Μάστορα σας ευχαριστώ πολύ.Χαίρομαι που σας αρέσει.Μένουν κάποια μερεμέτια στη βάση-να φτάσει το βότσαλο ως την άκρη της κορνίζας,κάποια πρασινάδα σε μερικά σημεία που βρίσκεται το όχημα βάση φωτό πάντα- και μετά θα πέσει το "κανάλι της Μάγχης" ή καλύτερα...τα άκρα του.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 27, 2011, 10:08:38 μμ »
Ολα τέλεια, όπως πάντα άλλωστε, αλλά προσωπικά δε μου κολλάει ο τύπος με το φτυάρι. Τα Hertz horns παραήταν ευαίσθητα για να δουλεύει κάποιος με φτυάρι κοντά σε αυτά, αρκούσε λίγο να στραβώσουν, να σπάσει το φιαλίδιο με το θειϊκό οξύ που περιείχαν και μπουμ! Τώρα θα μου πείτε, τα Hertz horns που είναι από κάτω δεν έσπασαν; Φυσικά και έσπασαν, αλλά το οξύ ΔΕΝ κύλησε προς την μπαταρία, λόγω της κλίσης της νάρκης χύθηκε έξω ή συσσωρεύτηκε στο κάτω μέρος του Hertz horn. Τώρα αν οι τύποι πάνε να κυλίσουν το θηρίο...

Καλή συνέχεια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 27, 2011, 10:30:36 μμ »
Αυτό έμαθα κι εγώ Γιώργο,αλλά δές παρακάτω στο βιντεάκι.ʼλλωστε απομακρύνει λίγο τα βότσαλα τριγύρω για να έχουν πρόσβαση στο horns.Και σε άλλο βίντεο,πάλι με φτυάρια την ξέθαβαν.Το θέμα είναι ότι μόλις βγάλουν μέσα από το πάνω κεντρικό καπάκι τον detonator,μετά έναν κύλινδρο(primer;)μετά μηχανισμό,horns,την εκρηκτική ύλη...μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο.
http://www.youtube.com/watch?v=86H8vanz2WQ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 27, 2011, 10:55:31 μμ »
Αυτό έμαθα κι εγώ Γιώργο,αλλά δές παρακάτω στο βιντεάκι.ʼλλωστε απομακρύνει λίγο τα βότσαλα τριγύρω για να έχουν πρόσβαση στο horns.Και σε άλλο βίντεο,πάλι με φτυάρια την ξέθαβαν.Το θέμα είναι ότι μόλις βγάλουν μέσα από το πάνω κεντρικό καπάκι έναν κύλινδρο(primer;)μετά μηχανισμό,horns,την εκρηκτική ύλη...μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Πιθανότατα βγάζουν τη μπαταρία. Οι νάρκες με Herz horns περιείχαν μία μπαταρία μολύβδου-οξέως, μόνο που η μπαταρία είχε μόνο τις μολύβδινες πλάκες χωρίς τον όξινο ηλεκτρολύτη. Μόλις στράβωνε κάποιο Herz horn, έσπαγε μέσα του ένα γυάλινο φιαλίδιο και το οξύ που περιείχε κυλούσε μέσα στην μπαταρία η οποία αποκτούσε ηλεκτρολύτη, γινόταν λειτουργική άρα παρήγαγε τάση η οποία πυροδοτούσε το εμπύρευμα και μπαμ! Ετσι το πρώτο βήμα ήταν να βγάλουν τη μπαταρία, άνευ αυτής η νάρκη ήταν σχετικά ακίνδυνη και δεχόταν χειρισμούς και μετακινήσεις.

Επίσης μάλλον το βιντεάκι είναι στημένο. Κάποια Herz horns δείχνουν εμφανώς στραβωμένα, κάτι το οποίο μάλλον θα προκαλούσε έκρηξη του όπλου. Μετά τα εκρηκτικά στο τέλος που καίγονται όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρω...

Ελα, πολύ το παίδεψα, μη μου δίνεις σημασία, γίνομαι γερογκρινιάρης... Να τονίσω και εγώ πως τα βότσαλα είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! Λες πως θα βάλεις πρασινάδα σε κάποια σημεία, είσαι σίγουρος πως μπορεί να υπάρχει τόσο κοντά στο κύμα; Και φυσικά στο όχημα θα ρίξεις μέσα εργαλεία, σκοινιά, καναβάτσα, το χαμό ολόκληρο. Αντε, προχώρα να χαζεύουμε...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 27, 2011, 11:21:07 μμ »
...Τσσσ...Τσσσ...τσσσ...τι να σου πω ...απο ιδεες...απο φαντασια...απο κατασκευες...απλα δεν π α ι ζ ε σ α ι. Ενα δεν μπορω να εξηγησω ακομα...τα αγγλικα θεματα που διαλεγεις...κανενα κονε μηπως...???

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 27, 2011, 11:22:33 μμ »
Αυτό έμαθα κι εγώ Γιώργο,αλλά δές παρακάτω στο βιντεάκι.ʼλλωστε απομακρύνει λίγο τα βότσαλα τριγύρω για να έχουν πρόσβαση στο horns.Και σε άλλο βίντεο,πάλι με φτυάρια την ξέθαβαν.Το θέμα είναι ότι μόλις βγάλουν μέσα από το πάνω κεντρικό καπάκι έναν κύλινδρο(primer;)μετά μηχανισμό,horns,την εκρηκτική ύλη...μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Πιθανότατα βγάζουν τη μπαταρία. Οι νάρκες με Herz horns περιείχαν μία μπαταρία μολύβδου-οξέως, μόνο που η μπαταρία είχε μόνο τις μολύβδινες πλάκες χωρίς τον όξινο ηλεκτρολύτη. Μόλις στράβωνε κάποιο Herz horn, έσπαγε μέσα του ένα γυάλινο φιαλίδιο και το οξύ που περιείχε κυλούσε μέσα στην μπαταρία η οποία αποκτούσε ηλεκτρολύτη, γινόταν λειτουργική άρα παρήγαγε τάση η οποία πυροδοτούσε το εμπύρευμα και μπαμ! Ετσι το πρώτο βήμα ήταν να βγάλουν τη μπαταρία, άνευ αυτής η νάρκη ήταν σχετικά ακίνδυνη και δεχόταν χειρισμούς και μετακινήσεις.
Επίσης μάλλον το βιντεάκι είναι στημένο. Κάποια Herz horns δείχνουν εμφανώς στραβωμένα, κάτι το οποίο μάλλον θα προκαλούσε έκρηξη του όπλου. Μετά τα εκρηκτικά στο τέλος που καίγονται όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρω...

Ελα, πολύ το παίδεψα, μη μου δίνεις σημασία, γίνομαι γερογκρινιάρης... Να τονίσω και εγώ πως τα βότσαλα είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! Λες πως θα βάλεις πρασινάδα σε κάποια σημεία, είσαι σίγουρος πως μπορεί να υπάρχει τόσο κοντά στο κύμα; Και φυσικά στο όχημα θα ρίξεις μέσα εργαλεία, σκοινιά, καναβάτσα, το χαμό ολόκληρο. Αντε, προχώρα να χαζεύουμε...

Στημένο στάνταρ-άσσος.Όπως κι αυτές που πόσταρα στο Κέντ.Λογικό είναι,εύφημος μνεία στο ναυτικό.
Απλά αναρωτιέμαι πόσο ευαίσθητα ήταν;Δηλ όταν τα σαβουρντούσαν από τα πλοία,με τη πρόσκρουση στη θάλασσα δε στράβωνε κανένα;Ξέρω θα μου πείς είχαν κι ένα κασελάκι από κάτω,ίσως έπεφτε αυτό πρώτο,αλλά αν κάτι στράβωνε;Και στη προκειμένη...ένα horn;
Τεσπά,σα κίνηση ο τύπος δίνει... αέρα και μου αρέσει.
Για τη πρασινάδα μη φανταστείς,κανα δυο ξερόχορτα και κανα φύκι...
Για τα εκρηκτικά τώρα,μετά από συζήτηση με συνάδελφο οπλουργό,μου είπε πώς έπειτα κάνουν ελεγχόμενη έκρηξη,στην ουσία καίγεται απλά το γέμισμα όπως αν βγάλεις το φυτίλι από ένα δυναμιτάκι και κάψεις το μπαρούτι...σαν πυρσός στα γήπεδα ένα πράγμα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 27, 2011, 11:23:54 μμ »
Φίλε Ζάρκ,οι "νησιώτες" έχουν τα πιο παράξενα και κουλά θέματα που μπορείς να φανταστείς.Τυχαίο;

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 28, 2011, 07:48:12 μμ »
Μπραβο  Ζηση. Απορω που βρισκεις τα θεματα σου ωρες; ωρες. Καλα βαψιματα τωρα. και παλι μπραβο
κατενθουσιασμενος :lol:

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 28, 2011, 07:54:34 μμ »
βοτσαλακι βοτσαλακι τελεια η παραλια
ειμαι σιγουρος οτι καποιο κυμματακι θα σκασει λιγο στην ακρουλα ξερεις εσυ :wink:
καλη συνεχεια

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Απριλίου 06, 2011, 04:16:22 μμ »
βοτσαλακι βοτσαλακι τελεια η παραλια
ειμαι σιγουρος οτι καποιο κυμματακι θα σκασει λιγο στην ακρουλα ξερεις εσυ :wink:
καλη συνεχεια
Καλησπέρα.
...βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Δημήτρη...ετοιμάζεται το νεράκι,έστειλα κάποιον να μου φέρει δείγμα από το κανάλι... :mrgreen:

Έπειτα από καιρό,καταπιάστηκα με την νάρκη και την βάση περιμένοντας το αναπάντεχο δώρο μου,ένα land rover της revell από ebay.
Spoiler (hover to show)
Το βάψιμό της έγινε με τον ακόλουθο τρόπο:
-Αφού ψεκάστηκε με το φανταστικό primer (ευχαριστίες στον τιτανοτεράστιο Hummel Moss)της Heycote (απόχρωση oxide red) δημιουργώντας μια τέλεια επιφάνεια για τις "καταστροφές" που ακολουθούν...
-Η διαδικασία λάκ και ξεφλούδισμα όπου σε λείες επιφάνειες δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα,εδώ απέτυχε λόγω της τραχιάς επιφάνειας των εταιρόκλητων υλικών που χρησιμοποίησα για την απόδωση της σκουριάς.Έτσι,μετά από ένα χέρι matt black...
-Περάστηκε ένα wash με λάδια Van dyke brown και burnt umber(που αποτελούν μια καλή βάση για τα pigments)...
-περάστηκαν pigments διαφόρων τόνων σκουριάς mig και της Αμερικάνικης modelmakerz ( www.modelmakerz.com) που είχε την καλοσύνη να μου παραχωρήσει ο Chris για δοκιμή και review.Είναι απλά φανταστικά,στρώνουν υπέροχα και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους σε αντίθεση με άλλες σκόνες,είναι ότι διαλύονται πλήρως στο δικό τους fixative,και μπορείς να τα ψεκάσεις με αερογράφο με εκπληκτικά αποτελέσματα.

και http://www.amps-armor.org/ampssite/reviews/showReview.aspx?ID=1414&Type=BR)
-έπειτα περάστηκαν κάποια σημεία με μαύρη σκόνη smoke,και με ένα φαρδύ σκληρό πινέλο,βουτηγμένο και σκουπισμένο σε white spirit,ίσα να έχει μια υγρασία δηλ,
έγινε το blending στις σκόνες:

Click to see the original size. Click to see the original size.

...Συνεχίζεται...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Απριλίου 06, 2011, 04:20:59 μμ »
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

-Στη συνέχεια αναπαραστήθηκε το πλανκτόν και οι μικροοργανισμοί(κολλημένα όστρακα,φύκια)με ένα μείγμα από ψιλό αμμοχάλικο heki,tamiya diaroma texture paints (γρασίδι και άσφαλτο που έχει ωραίους μικροσκοπικούς κόκκους),αληθινά μικροσκοπικά όστρακα που μου προμήθευσε ο φίλος snik,και κάναβι-όχι Ινδική-αλλά υδραυλικού,trademark του φίλου DIM.
-βερνικάκι gloss στον πάτο όπου και βρέχεται από τη θάλασσα,και ....

...Συνεχίζεται...

Tags: