βοτσαλακι βοτσαλακι τελεια η παραλια
ειμαι σιγουρος οτι καποιο κυμματακι θα σκασει λιγο στην ακρουλα ξερεις εσυ 
καλη συνεχεια
Καλησπέρα.
...βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Δημήτρη...ετοιμάζεται το νεράκι,έστειλα κάποιον να μου φέρει δείγμα από το κανάλι...

Έπειτα από καιρό,καταπιάστηκα με την νάρκη και την βάση περιμένοντας το αναπάντεχο δώρο μου,ένα land rover της revell από ebay.
Το βάψιμό της έγινε με τον ακόλουθο τρόπο:
-Αφού ψεκάστηκε με το φανταστικό primer (ευχαριστίες στον τιτανοτεράστιο Hummel Moss)της Heycote (απόχρωση oxide red) δημιουργώντας μια τέλεια επιφάνεια για τις "καταστροφές" που ακολουθούν...
-Η διαδικασία λάκ και ξεφλούδισμα όπου σε λείες επιφάνειες δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα,εδώ απέτυχε λόγω της τραχιάς επιφάνειας των εταιρόκλητων υλικών που χρησιμοποίησα για την απόδωση της σκουριάς.Έτσι,μετά από ένα χέρι matt black...
-Περάστηκε ένα wash με λάδια Van dyke brown και burnt umber(που αποτελούν μια καλή βάση για τα pigments)...
-περάστηκαν pigments διαφόρων τόνων σκουριάς mig και της Αμερικάνικης modelmakerz (
www.modelmakerz.com) που είχε την καλοσύνη να μου παραχωρήσει ο Chris για δοκιμή και review.Είναι απλά φανταστικά,στρώνουν υπέροχα και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους σε αντίθεση με άλλες σκόνες,είναι ότι διαλύονται πλήρως στο δικό τους fixative,και μπορείς να τα ψεκάσεις με αερογράφο με εκπληκτικά αποτελέσματα.
και
http://www.amps-armor.org/ampssite/reviews/showReview.aspx?ID=1414&Type=BR)
-έπειτα περάστηκαν κάποια σημεία με μαύρη σκόνη smoke,και με ένα φαρδύ σκληρό πινέλο,βουτηγμένο και σκουπισμένο σε white spirit,ίσα να έχει μια υγρασία δηλ,
έγινε το blending στις σκόνες:

...Συνεχίζεται...