Αποστολέας Θέμα: H μεγαλη σιγη  (Αναγνώστηκε 22033 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
Απ: H μεγαλη σιγη
« Απάντηση #125 στις: Ιουνίου 06, 2011, 03:45:57 μμ »
Λοιπόν Δημήτρη, να κανω κι εγω τα σχολια μου:

Εργοστασιο - χαλασματα. Τι να πώ, οι εικόνες μιλανε απο μονες τους. Εξαιρετική δουλεια, εκπληκτικο αποτελεσμα.

Panzer IV: Και εμενα Δημητρη κατι δεν μου αρεσει στο αρμα. Κατ αρχην θα προτιμουσα τις ερπύστριες βγαλμενες και ξεχαρβαλωμενες. Δεν ξερω αν φαινεται ξυλινο, αλλα θα το ηθελα με λιγοστερα στεγνα πινελα, περισσοτερα τοπικα ξεφλουδισματα  και περισσοτερο σκονισμενο. Βεβαια θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε στο τελος πώς θα δεσει στη βαση.

Ο Ρωσος:  Εκπληκτηκος ο Ρωσος, οι σουμιεδες εξαιρετικοι.  ::salut:: Το σκονισμα των τροχων μου φαινεται οτι  κοκκινιζει λιγο νομιζω όμως οτι θα δεσει πολυ ωραια με τη βαση.

Σουμα: Μεχρι εδω Δημητρη  το ισοζυγιο ειναι πολύ θετικό. Πιστέυω οτι το αποτελεσμα τελικα θα σε διακώσει :wink: ::salut:: ::salut::.     

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #126 στις: Ιουνίου 07, 2011, 12:35:57 πμ »

Panzer IV: Και εμενα Δημητρη κατι δεν μου αρεσει στο αρμα. Κατ αρχην θα προτιμουσα τις ερπύστριες βγαλμενες και ξεχαρβαλωμενες. Δεν ξερω αν φαινεται ξυλινο, αλλα θα το ηθελα με λιγοστερα στεγνα πινελα, περισσοτερα τοπικα ξεφλουδισματα  και περισσοτερο σκονισμενο. Βεβαια θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε στο τελος πώς θα δεσει στη βαση.

Το σκονισμα των τροχων μου φαινεται οτι  κοκκινιζει λιγο νομιζω όμως οτι θα δεσει πολυ ωραια με τη βαση.

Γεια σου Γιωργη ,επειδη αυτο εκανα μολις τωρα ..και γεμισε ο τοπος τουβλο απο την καμιναδα η σκονη ειπα να  ειναι μπεζ/πορτοκαλι απο τα δυο ειδη τουβλων...
οσο για την ερπυστρια ε σκεφτηκα οτι ειναι συνηθισμενη εικονα στα διοραματα ..δεν ειναι  και ο μονος λογος που εγκαταλειπει καποιος ενα αρμα..αλλα και μερικοι αλλοι,σαν αυτον
που θα δουμε οταν τελειωσει το θεμα
σε ευχαριστω να εισαι καλα  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
« Απάντηση #127 στις: Ιουνίου 07, 2011, 08:58:07 πμ »
καλημερα φιλε DIM 57 για αλλη μια φορα εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια
και πολυ καλη επιλογη θεματος
για μενα εισαι απλα  . . . .δασκαλος..
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leon g

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #128 στις: Ιουνίου 07, 2011, 12:46:24 μμ »
οσο για την ερπυστρια ε σκεφτηκα οτι ειναι συνηθισμενη εικονα στα διοραματα ..δεν ειναι  και ο μονος λογος που εγκαταλειπει καποιος ενα αρμα..αλλα και μερικοι αλλοι,σαν αυτον
που θα δουμε οταν τελειωσει το θεμα

κάτι σέ αποτέλεσμα από μνημόνιο μου κάνει αυτό χεχε  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #129 στις: Ιουνίου 09, 2011, 07:07:17 μμ »
Δημήτρη καλησπέρα.Επειδή βρίσκομαι εκτός βάσης και περιορίζομαι από χρόνο και μέσα,(μόλις γεννήσαμε τον δεύτερο μοντελιστή μας ::glossa::),απλά ενημερωτικά σου στέλνω μια φωτό ενός κατεστραμένου(μάλλον φωτιά στο διαμέρισμα του κινητήρα ή κάποιο πλήγμα εκεί πίσω) τίγρη του Ρώσου Aleksandr Volgin να πάρεις μάτι έκταση ζημιάς και χρωματάκια.
Κατά τα άλλα με έχουν καλύψει ήδη τα άλλα πόστ.Καλή συνέχεια εύχομαι.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: H μεγαλη σιγη το..Τελος
« Απάντηση #130 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:08:20 πμ »
Παιδια σας ευχαριστω γιατις αποψεις ολων σας και προχωραμε στην τελικη παρουσιαση του θεματος

Προλογος
ειχαμε μεινει εδω

και θυμιζω την ιστορια ο Ιβαν κινειται προς Βερολινο ξεκαθαριζοντας οτι εχει μεινει πισω ακομα και οπου επικρατει η..μεγαλη σιγη

το διοραμα ολοκληρο λοιπον εχει ως εξης

φροντισα το ξυλινο τεσσαρι να "εξαφανιστει" και χρωματικα στο περιβαλλον και να αναδειχθει το Τ34 ως κυριαρχος

και ασφαλως τα απαραιτητα μπαζα που δινουν  την αισθηση της καταστροφης

συνεχιζεται.....

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: H μεγαλη σιγη τελος
« Απάντηση #131 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:18:26 πμ »

ευχαριστω ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #132 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:34:23 πμ »
  Όπως το βλέπω μου φαίνεται απλά εκπληκτικό...........Από τις δουλειές που ο μέσος μοντελιστής ΔΕΝ μπορεί να τις φτιάξει.

Αυτό σημαίνει πως εγώ δεν μπορώ να το κρίνω. Ίσως άλλοι συνάδελφοι που συχνά παρουσιάζουν ανάλογες δουλειές στο φόρουμ,να το κρίνουν πιο αντικειμενικά.

Εντελώς υποκειμενικά λοιπόν,για μένα είναι τέλειο. ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #133 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:41:55 πμ »
Πωωωωωωωω!!! Τι απίστευτη, τρελή καταστροφή είναι αυτή; Καταπληκτική σύνθεση!!!

Μπράβο σου φίλε!!!
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος leon g

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #134 στις: Ιουνίου 10, 2011, 11:19:53 πμ »
βουβάθηκα και εγώ   :o

συγχαρητήρια φίλε Δημήτρη  ::salut::

ξέχασα να επισημάνω τον τρόπο που εδεσες το διόραμα με τον τίτλο

""""και θυμιζω την ιστορια ο Ιβαν κινειται προς Βερολινο ξεκαθαριζοντας οτι εχει μεινει πισω ,ακομα και οπου επικρατει η..μεγαλη σιγη""""

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #135 στις: Ιουνίου 10, 2011, 12:11:43 μμ »
Δεν έχω να πω τίποτα από πλευράς τεχνικής, είμαι (όπως και ο nick2) πολύ έξω απ' τα χωρικά μου ύδατα.

Σαν εντύπωση, με κάποιον τρόπο (μάλλον "απλό" θα μας πεις κύριε DIM57) έχεις αποδώσει τα μεγέθη του κτιρίου, των αρμάτων και της καταστροφής με απρόσμενη επιβλητικότητα :shock: παναπεί, το διόραμα δείχνει στα μάτια μου να μεγεθύνει και να τονίζει τις διαστάσεις της καταστροφής. Υποκλίνομαι ::proskino::

Τώρα βέβαια, μπορεί "απλώς" να έχεις βγάλει πολύ έξυπνες φωτο ::glossa:: αλλά και πάλι, το δέος παραμένει :roll:

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #136 στις: Ιουνίου 10, 2011, 12:57:51 μμ »
Δημητρη το διοραμα ειναι εκπληκτικο και η αισθητικη του μοναδικη.Χιλια μπραβο φιλε.Λατρευω τον τροπο που ανεδειξες χρωματικα και εφερες σε πρωτο πλανο το Τ34.Χρωματικη σκηνοθεσια αριστη.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #137 στις: Ιουνίου 10, 2011, 01:09:54 μμ »
Η απόλυτη καταστροφή! Υπέροχη δουλειά! Το θαυμάζω! :D Και το ζηλεύω! :roll: :roll: :roll:
Μου άρεσε πολύ το ότι από την αρχή του θέματος φίλε dim57 μας δημιούργησες απορίες και ερωτηματικά τα οποία τραβούσαν το ενδιαφέρον, δηλαδή κορυφαίο στήσιμο παρουσίασης! Νομίζω ότι και τα τουβλα στις ελπύστριες..."κάποιο λάκο έχουνε"!
Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #138 στις: Ιουνίου 10, 2011, 02:10:17 μμ »
Φιλε Χρηστο (xristosstergiou ) καμια φορα ειναι ευχαριστη και λιγη μυθοπλασια και παρουσιαση ετσι για να ξεφευγει λιγο το θεμα απο τα τετριμενα
σε ευχαριστω
Γιωργη(gtets ) μου αλλαξες τα φωτα, :mrgreen: ας τα δουμε ενα ενα πως το σκεφτηκα το πραγμα
λοιπον ασφαλως και το τ34 κινειται και εμεις το πιασαμε να εχει δυο τουβλα πριν πεσουν (τωρα πως βρεθηκαν εκει ? εεε ολα δικα σας τα θελετε)
τα σιδερα πισω ειναι στραπατσαρισμενα (εγω ο ιδιος το εκανα) και μαλιστα περισσοτερο αυτα που ειναι στην ακρη(επειδη πατηθηκαν ) αλλα ενα βαρυ
μεταλλο φανταζομαι δεν γινεται "καλλιγραφια" απλα περνει το σχημα του εδαφους που ακουμπα..ετσι το σκεφτηκα
οσο για τον κινητηριο του παντσερ δεν τον πειραξα καθολου εγω ειναι στηθεση του
Ανεξαρτητα οι πολυ καλες παρατηρησεις σου δινουν στον αλλο να πει δυο τρια πραγματα για το σκεπτικο της κατασκευης  να εισαι καλα φιλε ::salut::

Αδελφε Γιαννη στην πραγματικοτητα το διοραμα ειναι και ψηλο (μισο μετρο)αφ ενος εχει δε και τη δευτερη πλευρα (του δινει ογκο) ετσι σε συνδυασμο με ..
ληψεις απο το υψος του ματιου(και πιο κατω ισως) εχουμε την "επιβλητικοτητα" που ανεφερες
Ασχετα που τοσο καιρο σου ζαλισα τα αυτια με την "σιγη μου" ισχυει και για σενα αυτο που ειπα πριν στον Γιωργο σχετικα με τετοιες παρατηρησεις
σε ευχαριστω φιλε

Νικολα πραγματι δεν ηταν ευκολο και κρατησε τρεις μηνες κοντα(για μενα πολυς μα παρα πολυς χρονος)ομως νομιζω οτι πολυ συναδελφοι μπορουν να το φτιαξουν
και καλλυτερα,απλα ισως καποιες συνθηκες να μη βοηθανε (χωρος χρονος κλπ) υπαρχουν δε και καποιοι νεοι ηλικιακα συναδελφοι που υποσχονται παπαδες
σε ευχαριστω Νικο ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #139 στις: Ιουνίου 10, 2011, 02:18:20 μμ »
Νικολα πραγματι δεν ηταν ευκολο και κρατησε τρεις μηνες κοντα(για μενα πολυς μα παρα πολυς χρονος)ομως νομιζω οτι πολυ συναδελφοι μπορουν να το φτιαξουν
και καλλυτερα,απλα ισως καποιες συνθηκες να μη βοηθανε (χωρος χρονος κλπ) υπαρχουν δε και καποιοι νεοι ηληκιακα συναδελφοι που υποσχονται παπαδες
σε ευχαριστω Νικο ::salut::

Εδώ θα συμπληρώσω και θα συμφωνήσω ότι όσο πιο πολύ χρόνο έχεις ν' αφιερώσεις τόσο καλύτερο γίνεται το αντικείμενο.Τίποτε δεν γίνεται στο άρπα κόλα.
Δημήτρη συγχαρητήρια.Πλούσιο διόραμα , χορταστικό στο μάτι - όχι από άποψη μεγέθους αλλά εργασίας που κρύβεται από πίσω - και πολύ δεμένο χρωματικά.Εύχομαι να το θαυμάσουμε από κοντά σε κάποια έκθεση.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 10, 2011, 02:27:04 μμ »
Συνεχεια σχετικα με τη λευκη γραμμη (που παραπεμπει σε Βερολινο ),το σκεπτικο που μπηκε ηταν το εξης σε παρατηρηση του φιλου σοβιετολογου Ορεστη(vorosilof) :mrgreen:
που πραγματικα "ζωγραφιστηκε",δηλαδη στο βερολινο η στο δρομο? αλλιως αλλαζω τη ρωσικη επιγραφη με γερμανικη
Ορεστη σε ευχαριστω για ολα
Γιωργο απο τη Συρο σε ευχαριστω ,χαιρομαι που σου αρεσε
Λεωνιδα οντως με παιδεψε λιγο ο τιτλος καθως στην αρχη σκεφτομουν δυο καταστραμενα αρματα μετα μου ηρθε το "μνημονιακο"που ειχες αναφερει και εσυ
αλλα εδεσε τελικα
να εισαι καλα φιλε ::salut::
Κωστα (KWSTAS)
σωστα τοσο χρονο  ομως οσο σε ευχαριστει  ε? γιατι μετα...... :mrgreen: να εισαι και εσυ καλα ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 10, 2011, 03:03:41 μμ »
ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ!!!!!!!!!!!Με το που ανοιξα τις εικονες νομιζα οτι μεγαλο μερος των μπαζοτουβλων θα πεταγοντουσαν στο τραπεζακι του υπολογιστη μου και ενστικτωδως εκανα μια κινηση προς την πορτα του δωματιου!!! :mrgreen: :mrgreen: ::sterb121:: ::sterb121:: ::sterb121::
Η απολυτη καταστροφη δοσμενη με μαεστρικο τροπο!!!!
 ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 10, 2011, 03:06:00 μμ »
Ασχετα που τοσο καιρο σου ζαλισα τα αυτια με την "σιγη μου" ισχυει και για σενα αυτο που ειπα πριν στον Γιωργο σχετικα με τετοιες παρατηρησεις
σε ευχαριστω φιλε

Νικολα πραγματι δεν ηταν ευκολο και κρατησε τρεις μηνες κοντα(για μενα πολυς μα παρα πολυς χρονος)
Μακάρι να είχαμε ακόμα 3 μήνες τέτοια ζαλάδα... για τα δεδομένα σου ήταν πολύ, αλλά είπαμε, συγχωρείσαι :mrgreen:

Γ.

Spoiler (hover to show)
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 10, 2011, 06:50:08 μμ »

Με το που ανοιξα τις εικονες νομιζα οτι μεγαλο μερος των μπαζοτουβλων θα πεταγοντουσαν στο τραπεζακι του υπολογιστη μου και ενστικτωδως εκανα μια κινηση προς την πορτα του δωματιου!!!  ::salut::

επρεπε να δεις πως κολλαγανε στο πατωμα :mrgreen: :mrgreen:

Γιαννη δεν ξερω τι εννοεις αλλα το κιτ εδινε δυο πυροβολα,ενα πλαστικο και ενα μεταλλικο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 10, 2011, 08:04:34 μμ »
Απλά η τέλεια Καταστροφή.
Πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα συνχαρητήρια φίλε Δημήτρη.
Βασίλης και Μαρία Φρεντερίκα
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:12:00 μμ »
Μήτσο, έχω μείνει άφωνος :!:
Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα, μιας και με "καλύψανε" οι προλαλήσαντες :mrgreen:
Απλά τέλειο φίλε               
Λοιπόν, σταματάω να γράφω και θα κάτσω να το χαζέψω καμιά ωρίτσα ακόμα

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:18:03 μμ »
Φιλε Δημητρητο αποτελεσμα ειναι ακρως εντυπωσιακο......
Και μονο που μπορεσες να βαψεις ....και να υπαρχει μια ομοιογενεια.....ολα αυτα τα μπαζα και την σαβουρα πολλα Μπραβο.

Πιστεψε με....το δαπιστωσες αλλωστε ....οτι ειναι πολυ δυσκολο να βαψεις μπαζα και χωματα χωρις να φαινονται αβαφτα,,,,,,καταλαβαινεις τι εννοω.

Αν εξαιρεσεις το φαουλ με την δομη των τουβλων σε μερικα σημεια εγω δεν βλεπω κατι που να μου χτυπαει ασχημα.

Μπορεις ομως ακομα και τωρα να ασελγησεις λιγο στον Ρωσο.Τα 3-4 τουβλα πανω στο αρμα δεν μου κολλανε καλα στο ματι οπως επισης λαι τα 3 τουβλα πανω στις ερπυστριες.Η βαλε και αλλο πραγμα μαζι με σκονες και χωματα....αυτο θα εκανα εγω....η μην βαλεις τιποτα.

Οι παραπανω παρατηρησεις δεν μειωνουν σε τιποτα την πολυ καλη δουλεια που εχεις κανει φιλε.

Φιλικα Γιωργος
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:25:22 μμ »
SExcellent my friend!  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 10, 2011, 09:50:15 μμ »
...όντως πολύ sexy αποτέλεσμα  :!:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 10, 2011, 10:36:23 μμ »
...όντως πολύ sexy αποτέλεσμα  :!:
Το sexy που το δες μπρεε συ;  ::punch::  ::glossa::
Εδώ έχουμε ότι πιο επικό έχει παίξει μέχρι τώρα στο φόρουμ.

Tags: