Φιλε Χρηστο (xristosstergiou ) καμια φορα ειναι ευχαριστη και λιγη μυθοπλασια και παρουσιαση ετσι για να ξεφευγει λιγο το θεμα απο τα τετριμενα
σε ευχαριστω
Γιωργη(gtets ) μου αλλαξες τα φωτα,

ας τα δουμε ενα ενα πως το σκεφτηκα το πραγμα
λοιπον ασφαλως και το τ34 κινειται και εμεις το πιασαμε να εχει δυο τουβλα πριν πεσουν (τωρα πως βρεθηκαν εκει ? εεε ολα δικα σας τα θελετε)
τα σιδερα πισω ειναι στραπατσαρισμενα (εγω ο ιδιος το εκανα) και μαλιστα περισσοτερο αυτα που ειναι στην ακρη(επειδη πατηθηκαν ) αλλα ενα βαρυ
μεταλλο φανταζομαι δεν γινεται "καλλιγραφια" απλα περνει το σχημα του εδαφους που ακουμπα..ετσι το σκεφτηκα
οσο για τον κινητηριο του παντσερ δεν τον πειραξα καθολου εγω ειναι στηθεση του
Ανεξαρτητα οι πολυ καλες παρατηρησεις σου δινουν στον αλλο να πει δυο τρια πραγματα για το σκεπτικο της κατασκευης να εισαι καλα φιλε

Αδελφε Γιαννη στην πραγματικοτητα το διοραμα ειναι και ψηλο (μισο μετρο)αφ ενος εχει δε και τη δευτερη πλευρα (του δινει ογκο) ετσι σε συνδυασμο με ..
ληψεις απο το υψος του ματιου(και πιο κατω ισως) εχουμε την "επιβλητικοτητα" που ανεφερες
Ασχετα που τοσο καιρο σου ζαλισα τα αυτια με την "σιγη μου" ισχυει και για σενα αυτο που ειπα πριν στον Γιωργο σχετικα με τετοιες παρατηρησεις
σε ευχαριστω φιλε
Νικολα πραγματι δεν ηταν ευκολο και κρατησε τρεις μηνες κοντα(για μενα πολυς μα παρα πολυς χρονος)ομως νομιζω οτι πολυ συναδελφοι μπορουν να το φτιαξουν
και καλλυτερα,απλα ισως καποιες συνθηκες να μη βοηθανε (χωρος χρονος κλπ) υπαρχουν δε και καποιοι νεοι ηλικιακα συναδελφοι που υποσχονται παπαδες
σε ευχαριστω Νικο