Συμφωνώ βρε phantomphlyer. Γι' αυτό και οι ειρωνικές φατσούλες στο μύνημα

Η σελίδα όμως δείχνει κάτι. Τον καημό να δουν κάποιοι τους Red Arrows. Αν είχαμε τον ίδιο καημό να δούμε και τους Έλληνες, ή για να το θέσω πιο σωστά (επειδή καημό έχουμε γενικώς) αν κινητοποιούμασταν και το παλεύαμε παραπάνω, ίσως να βλέπαμε και κανέναν Έλληνα πιλότο να κάνει ακροβατικά. Και για να μην παρεξηγηθώ και πάλι, δεν εννοώ τη σελίδα στο facebook, ούτε τον απλό κόσμο, γιατί δεν έκανε αυτός το επίσημο αίτημα. Μιλάω για κάποιους πιο πάνω (τοπικές αρχές, συλλόγους, κλπ.). Έχουμε βέβαια λίγο την ξενομανία μας, γιατί αλλιώς είναι να έχεις να λες ότι προσπάθησα και έφερα ολόκληρους Red Arrows και αλλιώς ότι πέταξε απλά ένα F-16 (παλιότερα κάνανε απλές διελεύσεις τετράδες αεροπλάνων - να πανυγηρίζεις για ένα solo δεν είναι κάτι φοβερό). Αλλά "οι πιο πάνω" φυσικά ξέρουν τους Red Arrows, όμως πιθανότατα αγνοούν την ύπαρξη του Demo Team. Οπότε πάμε αλλού και η κουβέντα πάει μακριά και σε χιλιοειπωμένα θέματα...
ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ και γενικώς, σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω την επίδειξη ενός διάσημου ακροβατικού σμήνους με ιστορία δεκαετιών με το νεο-συσταθέν ελληνικό DT. Απλά έχω και εγώ τον καημό μου να το δω επιτέλους να πετάει αφού το φτιάξαμε. Δεν αξίζει να το φάει και αυτό η μαρμάγκα. Ούτως ή άλλως, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Και τα δύο μαζί κάνουν ένα μίνι-airshow (πάνω από μισή ώρα θέαμα).