1. Την ανανέωσα, καθώς προστέθηκε νέα επιλογή. Προφανώς και η επιλογή όσων ψήφισαν, και εμού συμπεριλαμβανομένου, είναι σεβαστή, αλλά αν ήθελες πχ. να δώσεις την ψήφο σου στη νέα επιλογή πως θα το έκανες;
2. Στην τρίτη επιλογή δεν έχουμε περιορισμό όπως στα δύο προηγούμενα για το αν το θέμα θα είναι Ελληνικό. Μπορεί να είναι Ισραηλινό, Αμερικανικό, Ρωσικό, Αιγυπτιακό, Αφγανικό κοκ. Ότι θέλει ο καθένας. (προσωπικά πιστεύω ότι είναι αρκετά διευρυμένο, αλλά αυτή ήταν η πρόταση εχθές στη συνάντηση, οπότε μπαίνει προς ψήφιση, δεν ήταν καν δική μου...).
3. Τον ορισμό του τι είναι διόραμμα δυστυχώς δεν ξέρω να τον δώσω, θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει κάποιος άλλος. Το έχω στο μυαλό μου όπως όλοι μας, αλλά δε μπορώ να το εκφέρω...
4. Και στην τρίτη επιλογή δεν ετέθη θέμα περιορισμού όσον αφορά το είδος του μοντέλου ή την κλίμακα που θα επιλέξει καθένας να συμμετάσχει. Αεροπλάνα, βαπόρια, φιγούρες, άρματα είναι όλα μέσα.
5. Έχεις απόλυτο δίκιο για την ημερομηνία... Μπέρδεψα Ιούνη και Ιούλη

... Θα το αλλάξω και στον τίτλο, και θα παραμείνει 1/7...

Επαναλαμβάνω πώς η απόφαση δεν είναι δική μου. Όλοι θα αποφασίσουμε μαζί. Αν πιστεύετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, απλά το αναφέρετε... Θα πρέπει όμως να αποδεκτούν όλοι κάποια αλλαγή. Πχ στην κατηγοριοποίηση, έκανα μια πρόταση η οποία μπορεί να διαμορφωθεί στην πορεία, αν τεθεί από αρκετούς...