Έχετε απόλυτο δίκιο όσον αφορά να μην αγοράζουμε από έξω, αλλά να υποστηρίζουμε τα Ελληνικά μαγαζιά, αλλά... όταν κάποτε ήθελα να αγοράσω κάποια χρώματα vallejo και μαζί με τα μεταφορικά από Αγγλία μου έβγαιναν τα μισά λεφτά από ότι στην Ελλάδα, γιατί να τα πάρω από εδώ; Όταν ήθελα κάποια προϊόντα από την Mig και τα έβρισκα να τα παραγγήλω μόνο από Θεσσαλονίκη και όχι όλα όσα ήθελα, ενώ από την ίδια την εταιρία τα πήρα όλα όσα ήθελα και μαζί με τα μεταφορικά από Ισπανία, πολύ ποιο φτηνά. Όταν από το μαγαζί που ψωνίζω του έχω ζητήσει από το Σεμπτέβρη να μου φέρει την Ferrari 458 της Revell και ακόμα περιμένω, και όταν τον ρωτάω πότε θα την φέρεις μου απαντάει κάποια στιγμή, τη στιγμή που του έχω αφήσει μια περιουσία σε λεφτά, γιατί να μην την παραγγήλω από έξω και ποιο φτηνά; Τα παραδείγματα είναι ατελείωτα και θα γράφω μέχρι το βράδυ, πιστεύω ότι το πιάσατε το νόημα. Όταν είσαι εκτός Αθήνας τα πράγματα είναι πολύ διαφοτερικά, και όταν έχεις ήδη μια εμπειρία και κάποιος από επαρχία ζητάει βοήθεια θα του δώσω την καλύτερη που μπορώ σύμφωνα τις εμπειρίες μου, οπότε δεν είναι σωστό να λογοκρίνετε χωρίς να ξέρετε. Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι λίγο καυστηκός.