Αποστολέας Θέμα: Παραγγελια Vallejo ??  (Αναγνώστηκε 5178 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος louros7

• Scale 1/144
  • *
Παραγγελια Vallejo ??
« στις: Μαρτίου 08, 2011, 05:36:42 μμ »
παιδια ξερετε απο που μπορω να παραγγειλω online vallejo χρωματα γιατι ειμαι απο κρητη? Παραγγελια

Αποσυνδεδεμένος StavreasGR

• Scale 1/144
  • *
Απ: vallejo??
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 08, 2011, 05:44:00 μμ »
νομιζω τα καταστηματα που εχουν Vallejo στην Αθήνα
Athens Miniatures
Atlantis
Miniature Art
στέλνουν και στην επαρχία

Αποσυνδεδεμένος louros7

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 08, 2011, 05:48:36 μμ »
εχουν site για να μπω να παραγγειλω?

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 08, 2011, 06:03:35 μμ »
Και εγώ από Κρήτη είμαι και παραγγέλνω πάρα πολλά πράγματα από αυτό το μαγαζί στην Αγγλία. Έχει πολύ καλές τιμές, μεγάλη γκάμα πραγμάτων και έρχονται στην καλύτερη κατάσταση το πολύ σε 5 μέρες.

http://www.modelhobbies.co.uk/shop/index.php

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 08, 2011, 06:05:34 μμ »
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,3012.0.html

δες στο παραπανω που τα εχει όλα

Αποσυνδεδεμένος Παύλος.Δ.

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο - Κρήτη
  • modelclub.gr
Απ: Παραγγελια Vallejo ??
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 09, 2011, 01:11:52 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 09, 2011, 03:33:09 μμ »
Κοίταξε επίσης και αυτό  

Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 09, 2011, 03:41:36 μμ »
Μετά λύπης διαπιστώνω, ότι ενώ έχουν ήδη αναφερθεί τρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ μοντελιστικά μαγαζιά που από όσο ξέρω έχουν πλήρη γκάμα των χρωμάτων στέλνετε link από μαγαζιά του εξωτερικού!Σκεφτείτε όμως πως κάποια στιγμή που θα χρειαστείτε κάτι από τα όποια ελληνικά μαγαζιά αυτά ίσως να μην υπάρχουν πια!Συμφωνώ στο να παραγγείλεις κάτι που δεν έρχεται στην χώρα μας αλλά από την στιγμή που υπάρχει και σε καλή τιμή γιατί να πάρει τα χρήματα ο ξένος?Φιλικά πάντα και χωρίς προσβλητική διάθεση! ::salut:: Χρήστος
I ride my fate with all my hate!!!

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 09, 2011, 03:53:07 μμ »
Φίλε Χρήστο έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ μαζί σου, όμως προσωπικά δεν είχα ιδέα ότι κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα Vallejo και σε πλήρη γκάμα και φταίω επειδή δεν έκανα έρευνα στην Ελληνική αγορά, αρκεί όμως να υπάρχει η γκάμα και να μην ψάχνεις για μια απόχρωση και να μην την βρίσκεις.

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 09, 2011, 03:59:13 μμ »
Βασίλη δεν αναφέρθηκα μόνο σε εσένα  :oops:  αλλά σε όλους που έστειλαν link εξωτερικού!Ναι η γκάμα των συγκεκριμένων χρωμάτων έρχεται πλήρης στην Ελλάδα!Χαίρομαι που συμφωνείς και που είχες την ευαισθησία να απαντήσεις!Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω καμία σχέση με τα παραπάνω καταστήματα!Καλημέρα  :wink: ::salut::
I ride my fate with all my hate!!!

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 09, 2011, 04:09:48 μμ »
τουλάχιστον τα δυο απο τα καταστήματα που προανέφερα
έχουν όλη τη γκάμα των χρωμάτων και προιόντων της Vallejo
κάτι σκαλιέρες με χρώματα και αλλα διάφορα ...ΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ  (εδω δειχνω το μεγεθος των "σκαλιερών" με το χέρι).
συμφωνώ με το πνεύμα των γραφομενων του φίλτατου  Dimmu Borgir
Πρέπει να υποστηρίζουμε τα Ελληνικά καταστήματα
και παρακαλώ να μην αρχίσει εδώ η γνωστή καραμέλα περι τιμών κλπ.
Στην Ελλάδα είμαστε με τον φραπέ των 3,5-4 ευρω !!!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 09, 2011, 04:11:28 μμ »
O Xρηστος εχει δικιο,ειναι παραλογο τα προιοντα αυτα να υπαρχουν σε Ελληνικα καταστηματα και πιθανοτατα καλυτερες η ιδιες τιμες και να προτιμουμε τα καταστηματα εξωτερικου !

Ωστόσο οσο κι αν εψαξα για τα τρια προαναφερθεντα καταστηματα (Athens Miniatures,Atlantis,Miniature Art) που φερνουν τα εν λογω χρωματα το μεν ενα διαθετει web site το οποιο δυστυχως εχει να ανανεωθει σχεδον 3 (?) χρονια και τα αλλα δυο δεν διαθετουν web site (χωρις να ειμαι απολυτως σιγουρος,διορθωστε με αν υπαρχουν :oops: )

Δειτε τι γραφει ο φιλος που ανοιξε αυτο το topic ::arrowdown::

εχουν site για να μπω να παραγγειλω?

Συνεπως ,να πως χανονται οι παραγγελιες για τα Ελληνικα καταστηματα.... :? οι πελατες-μοντελιστες δε προερχονται μονο απο Αττικη αλλα απο ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ ! (κι αυτοι παραπανω που ποσταραν link εξωτερικου φαινετε να προερχονται απο επαρχια,τυχαιο? δε νομιζω...)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 09, 2011, 04:21:40 μμ »
Φίλε Viper τα Ελληνικά καταστήματα σαφώς και υστερούν στις σελίδες τους και είναι ο κυριότερος λόγος αυτός για να ψωνίσεις από το εξωτερικό, ειδκά όσοι μένουν στην Επαρχία που δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε. Υπάρχουν όμως ευτυχώς τα τηλέφωνα. Το μόνο πρόβλημα που προσωπικά βρίσκω και δεν μιλάω για όλα τα μοντελιστικά καταστήματα είναι οι τιμές και όχι στα χρώματα αλλά στο είδος μοντελισμού που ασχολούμαι εγώ (Ξύλινα Πλοία) είναι κάπως τσιμπιμένες.
Πάντως σε γενικές γραμμές όπως είπε και ο Χρήστος είναι αμαρτία να υπάρχουν εδώ χρώματα και να ψωνίζεις από εξωτερικό και να δίνεις χρήματα αλλού ενώ αν τα δώσεις στον τόπο σου και σε ένα Ελληνικό κατάστημα θα πιάσουν τόπο.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 09, 2011, 05:02:16 μμ »
Έχετε απόλυτο δίκιο όσον αφορά να μην αγοράζουμε από έξω, αλλά να υποστηρίζουμε τα Ελληνικά μαγαζιά, αλλά... όταν κάποτε ήθελα να αγοράσω κάποια χρώματα vallejo και μαζί με τα μεταφορικά από Αγγλία μου έβγαιναν τα μισά λεφτά από ότι στην Ελλάδα, γιατί να τα πάρω από εδώ; Όταν ήθελα κάποια προϊόντα από την Mig και τα έβρισκα να τα παραγγήλω μόνο από Θεσσαλονίκη και όχι όλα όσα ήθελα, ενώ από την ίδια την εταιρία τα πήρα όλα όσα ήθελα και μαζί με τα μεταφορικά από Ισπανία, πολύ ποιο φτηνά. Όταν από το μαγαζί που ψωνίζω του έχω ζητήσει από το Σεμπτέβρη να μου φέρει την Ferrari 458 της Revell και ακόμα περιμένω, και όταν τον ρωτάω πότε θα την φέρεις μου απαντάει κάποια στιγμή, τη στιγμή που του έχω αφήσει μια περιουσία σε λεφτά, γιατί να μην την παραγγήλω από έξω και ποιο φτηνά; Τα παραδείγματα είναι ατελείωτα και θα γράφω μέχρι το βράδυ, πιστεύω ότι το πιάσατε το νόημα. Όταν είσαι εκτός Αθήνας τα πράγματα είναι πολύ διαφοτερικά, και όταν έχεις ήδη μια εμπειρία και κάποιος από επαρχία ζητάει βοήθεια θα του δώσω την καλύτερη που μπορώ σύμφωνα τις εμπειρίες μου, οπότε δεν είναι σωστό να λογοκρίνετε χωρίς να ξέρετε. Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι λίγο καυστηκός.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστης
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 09, 2011, 05:25:48 μμ »
παρόμοια παραδείγματα έχουμε λίγο πολύ όλοι, άλλα είμαι σίγουρος οτι τα πράγματα σιγά σιγά αλλάζουν, και πιστεύω οτι αυτά που γράφονται εδώ κάποιο τα βλέπουν και  τα αξιολογούν και και on-line ελληνικά καταστήματα ανοίγουν, και η ποικιλία πιστεύω οτι βελτιώνεται.

Οι καιροί αλλάζουν και η απαιτήσεις ειναι αυξημένες , και οι σωστοί επαγγελματίες κάνουν κινήσεις για να προσαρμοστούν, σε μια ομολογούμενος μικρή αγορά, και σε δύσκολους καιρούς. Επιβάλλετε και εμείς, με το τρόπο μας να συνδράμομε.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 09, 2011, 06:09:37 μμ »
Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλλετω(αν δεν γραφεται ετσι μην βαρατε :mrgreen:)Ολοι μας εχουμε ψωνισει απο το εξωτερικο καποια στιγμη.Οι αγορες διεθνοποιηθηκαν αποτομα,ετσι και αυτη του μοντελισμου.Κι οπως ισχυει στο υπαρχον οικονομικο συστημα,αυτος που μενει πισω καταβροχθιζεται.Οσον αφορα τα καταστηματα μας θα συμφωνησω με τον Αρκαδιο οτι εχουν ηδη αρχισει να γινονται βηματα.Πρεπει να αντιληφθουν οι Ελληνες καταστηματαρχες οτι οι εποχες αλλαζουν,τα περιθωρια κερδους δυστυχως μικραινουν(μιλαω ως παθων σε αυτο μια που δραστηριοποιουμαι στον ιδιωτικο τομεα κι εγω),τα μαγαζακια θα κλεισουν και θα επιβιωσουν μοναχα οι επιχειρησεις(οχι με κριτηριο το μεγεθος αλλα τον τροπο διοιηκησης τους).Ενα χειροπιαστο παραδειγμα που με ποναει κι εμενα επειδη κι εγω ζω στην επαρχια,ειναι τα εξοδα αποστολης.Πιεστε τις courrier να σας δωσουν καλυτερες τιμες.Δεν μπορει μια επιχειρηση που θελει να δραστηριοπειται και στον τομεα αποστολης προιντων να εχει χρεωσεις εφαμιλες της αποστολης δεματος απο εναν ιδιωτη.
Οσο για εμας τους υπολοιπους,τους μοντελιστες-καταναλωτες θα συνιστουσα υπομονη.Ο ελληνας παντα ηταν εμπορος.Και αυτη τη φορα θα τα καταφερει.Ειναι που αλλαξαν ολα τοσο γρηγορα.Ας δωσουμε ευκαιριες στους ανθρωπους που επαγρυπνουν(εστω κι αν πληρωσουμε και 2 ευρω παραπανω,δεν χαλασε ο κοσμος,αρκει αυτο να μην κρατησει για παντα) κι ας γυρισουμε την πλατη σε αυτους που εμμενουν σε πρακτικες του παρελθοντος.Ολοι μας χρειαζομαστε χρονο και κατανοηση για να προσαρμοστουμε στις νεες συνθηκες.Ας τα δωσουμε αυτα ο ενας στον αλλο.Ολοι μας αγαπαμε το ιδιο πραγμα.Τον μοντελισμο

Αποσυνδεδεμένος louros7

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 09, 2011, 07:48:03 μμ »
εγω βρισκομαι σε μια περιοχη νοτια των χανιων που το courier μας χρεωνει γυρω στα 15 Ε παραπανω, Δυστυχως πολλα μαγαζια δεν στελνουν με ΕΛΤΑ οποτε δε με νοιαζει καθολου αν ειναι απο αγγλια γερμανια ή αφγανισταν το μαγαζι που θα παραγγειλω!!

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 09, 2011, 09:12:39 μμ »
Vallejo χρωματα απο οτι δεν ξερω ΔΕΝ εχει το Minature art. Για το Atlantis δεν γνωριζώ, αλλα το Μinature art εχει χρωματα της Αndrea και οχι Vallejo. Δεν ξερω βεβαια αν εχει φερει τωρα τελευταια (γιατι εχω καιρο να επισκευτω το μαγαζι) αλλα πριν απο μερικους μηνες Vallejo δεν ειχε.  Eπεισης vallejo (αλλα μονο τη σειρα panzer aces και οχι όλη τη γκαμα) φερνει και το real models.
Αρα μιλαμε ουσιαστικά μονο νια το Αθηναικες μινιατουρες το οποιο όμως δεν εχει e-shop.

Εν πασει περιπτωσει, με καποιο τροπο οι εισαγωγεις πρεπει να τα βρουν μεταξυ τους, και τα ειδη που εισαγουν πρεπει να τα βρισκουμε σε ολα τα καταστηματα. Δεν μπορει τα Vallejo και τα καθε Vallejo,  τα οποια στο εξωτερικο τα βρισκεις παντου, στην Ελλαδα να τα εχει μονο ο "Α",  ή τα Ταμιγια μονο ο "Β",  ή τα Dragon μονο ο "Γ" και παει λεγοντας.
Ολοι πρεπει να τα εχουν Ολα,  και πανω απο όλα πρεπει να ανανεωνουν το στοκ τους και να μη σου λεει... "το ταδε ειδος τελειωσε περνα σε 2 μηνες" και τελικα να το φερνει μετα απο 6 και αν.
Το παραγγελνεις κι εσυ  απ εξω και σε μια βδομαδα το πολυ το εχεις στον παγκο σου με το ιδιο ή και λιγοτερο κοστος.   

Αποσυνδεδεμένος rififivos

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 10, 2011, 10:07:52 μμ »
Απ' όσο ξέρω προϊόντα vallejo φέρνουν και τα fantasy shop. Παλαιότερα μάλιστα υπήρχε και στο Ηράκλειο κατάστημα. Δες εδώ http://www.fantasy-shop.gr/

Αποσυνδεδεμένος louros7

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 10, 2011, 10:42:22 μμ »
μπα δεν εχει τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 10, 2011, 11:05:03 μμ »
Επικοινωνησε με τις Αθηναϊκές Μινιατούρες και πιστεύω ότι θα εξυπηρετηθείς.

::salut::
type less model more

Tags: vallejo