0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία και καθαρη δουλεια μεχρι εδω Κωστά. Ελπιζω να το τελειωσεις καποια στιγμη. Μια μικρη παρατηρηση μονο να κανω. Τη θυριδα του διοικητη την εχεις κολλησει? Γιατι μου φαινεται λιγο στραβή. Η πισω μερια της μου φαινεται οτι δεν εχει καθησει σωστα. Ειναι όντως ετσι?Καλη συνεχεια φιλε.
Μια χαρά βγαίνει, Κωστή Βλέπω και τα φωτοχαραγμένα μια χαρά τα στρώνεις παλικάρι μου
Αντε, ξεκινάει το βάψιμο δηλάδη, ε? ;
Ωραία και καθαρη δουλειά εως τώρα Κώστα και ας αργής λιγάκι παραπάνω!(άλλωστε τον michalis20 δεν τον πας κόντρα με τίποτα στο θέμα της καθυστέρησης! ) Οι περισσότερες φωτό σου όμως είναι ψιλό έως και χονδροθολές (να το αποδώσω στην συγκίνηση που σου προκαλεί η κατασκευή του Μπαρκμανόγατου;! )Καλή συνέχεια Κωστή!
μ π α ρ κ μ α ν ο γ α τος??????? εεχ που και να το ειχες βαψει κιολαςαντε Κωστη δωσε πραμα
Καλιο αργα, παρα αργοτερα Κωστα.
Αμάν... ο Λάζαρος αναστήθηκε...Μπορεί το Μιχάλη να μην τον φτάνεις αλλά τον παλεύεις γερά στην καθυστέρηση Anyway, άξιζε τον κόπο φιλαράκι, γιατί έχεις κάνει ωραία και καθαρή δουλειά ʼντε, βάφε βάφε ΜΦΧ
μια χαρα βγαινει αντε καλα τελειωματα
ernst κόψε τα πολλά & & βάφε μην νομίζεις ότι επειδή δεν πολυγράφω ,ότι δεν παρακολουθώ το θέμα σου που ως γνωστόν κλπ κλπ