Συνεχίζοντας με τις πλάκες χαλκού είπα να επέμβω λίγο, γιατί δεν μου άρεσαν και τόσο τα σφηνοειδής κομμάτια. Προκειμένου να μην υπάρχει κούραση ώστε να φτιάχνονται περίπου στο τέλειο τα σφηνοειδή κομμάτια θα χρησιμοποιήσω την μέθοδο του overlap.
Η μέθοδος αυτή γινόταν και στα πραγματικά πλοία απ' ότι διάβασα στο παρακάτω κείμενο, την χρησιμοποιούν δε πολλοί μοντελιστές, διότι παρέχει αξιοπιστία και σιγουριά όσον αφορά τις σφήνες.

Ξήλωσα μερικά κομμάτια χαλκού, έφτιαξα μια σφήνα στο περίπου και την τοποθέτησα στη θέση της. Επάνω σε αυτή την σφήνα θα πατήσει η ολόκληρη πλάκα χαλκού.
Επειδή τα κομμάτια χαλκού έχουν εξογκώματα προκειμένου να αναπαραστήσουν τα καρφιά (στα αληθινά πλοία τα καρφιά ήταν flat), στα σημεία που πατάει το ολόκληρο κομμάτι έτριψα με λίμα τα καρφιά ώστε να γίνουν επίπεδα και να πατήσει καλά το ολόκληρο κομμάτι χαλκού.

Στην φωτογραφία παρακάτω, έχουν τοποθετηθεί τρεις σφήνες με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής και πάρα πολύ καλή.
Πάνω και κάτω κομμάτια φαίνονται σαν ένα, δηλαδή δεν εξέχουν περισσότερο από δέκατα του χιλιοστού, μιας και έχουν τριφτεί αυτά τα καρφάκια.

Αγοράσαμε μια αλοιφή γυαλίσματος και ένα βερνίκι ματ για την περαιτέρω διαδικασία του χαλκού.
Μετά από μικρή δοκιμή στο καράβι και στο πίσω μέρος σε σημείο που ο χαλκός είχε μαυρίσει τοποθέτησα την αλοιφή και το γυάλισα.
Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τον χαλκό πριν την αλοιφή και στην δεύτερη τον χαλκό μετά την τοποθέτηση της αλοιφής.
Νομίζω και εδώ ότι η διαδικασία είναι πάρα πολύ καλή, ίσως στις φωτογραφίες δεν φαίνεται και τόσο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ καλή.

Η αλοιφή και το βερνίκι που θα χρησιμοποιηθούν είναι τα παρακάτω

Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα