Μετά από μέρες μια μικρή πρόοδος!
Στην ουσία το δεύτερο στάδιο έχει σχεδόν τελειώσει...Θα το είχα τελειώσει 100% αλλά περιμένω ένα σετ από ζώνες οπότε ....
Έτσι λοιπόν το δεύτερο στάδιο δηλαδή η μπανιέρα έχει σχεδόν τελειώσει!Έχω μια μικρή ένσταση όσον αφορά το χρώμα του δαπέδου. Σε μερικές φώτο το δάπεδο ήταν άσπρο σε άλλες όχι...Τεσπά εγώ ακολούθησα το pattern της Tamiya.
Μετά από αρκετό μασκάρισμα...Μιας και το κάθε τι έχει γίνει με αερογράφο βάφτηκε η μπανιέρα και οι πυροσβεστήρες.Αφού στέγνωσαν για μια δυο μέρες πέρασα την μπανιέρα με φουτούρ.
Περιμένοντας το φουτούρ να γκαγκανιάσει καλά ασχολήθηκα με τα παρελκόμενα (ταμπλό καθίσματα τμήματα που απαρτίζουν το κλουβί).Αφού καθαρίστηκαν πλύθηκαν και στέγνωσαν ,ασταρώθηκαν και ψεκάστηκαν το κάθε ένα με το κατάλληλο χρώμα του.Αφέθηκαν και αυτά να στεγνώσουν για δυο μέρες και κατόπιν περάστηκαν με φουτουρ.
Όταν όλα πλέον είχαν ετοιμαστεί ήρθε η ώρα του wash (κυρίως η μπανιέρα και τμήματα από μέταλλο βαμμένα με άσπρο καθώς και αυτά που είναι βαμμένα με silver).
Όταν πλέον τελείωσα και με το Wash σφραγίστηκαν με ένα χέρι ματ βερνίκι της Gunze και αφέθηκαν να στεγνώσουν για περίπου μια βδομάδα.
Τέλος προστέθηκαν τα decals στο ταμπλό (decals σε άθλια κατάσταση, διαλύονταν με το που μαλάκωναν....Όπως και να έχει την μπάλωσα την κατάσταση).Μετά τα την τοποθέτηση τους τα πέρασα ένα χεράκι καλό καλό φουτούρ και τα άφησα για δύο μέρες!Όπου μετά ασχολήθηκα με το να προσθέσω μερικές λεπτομέρειες στο cockpit όπως διακόπτες (από λεπτό συρματάκι και spare PE που είχα ) και ντίζουλες πάλι από λεπτό σύρμα.Εν συνεχεία ακολούθησε το μοντάρισμα και τέλος!
Αναμένω τις ζώνες για αποτελειώσω και το δεύτερο στάδιο!
Μερικές φώτο
[imgt]http://i44.photobucket.com/albums/f12/kursaros78/103_0845.jpg[/imgt] [imgt]http://i44.photobucket.com/albums/f12/kursaros78/103_0848.jpg[/imgt]
Να συμπληρώσω ότι ήθελα να προσθέσω και άλλη λεπτομέρεια αλλά οι φώτος που έχω δεν είναι απόλυτα κατατοπιστικές ....Ειδικά για τις σωληνώσεις που δεν ξέρω που καταλήγουν οπότε είπα να μην το ρισκάρω!

Αυτά για την ώρα!