Αποστολέας Θέμα: Radiator Springs-Cars  (Αναγνώστηκε 1978 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stella

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Radiator Springs-Cars
« στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 01:30:46 μμ »
Γεια σας παιδια.Νεο μελος εδω!! Ελπιζω να με βοηθησετε γιατι εχω πολλες αποριες :lol:.Θελω να προσπαθησω να φτιαξω μια πολη το radiator springs απο την ταινια cars. εχουμε ξεκινησει να συλεγουμε αυτοκινητακια και για να μην ειναι διασκορπισμενα εδω κι εκει θα ειναι ωραια να ειναι καπου μαζεμενα. και για εκθεση των αυτοκινητων αλλα και για παιχνιδι απο τα αγορακια μου.
 Αυτο ειναι το Radiator Springs

εχω ξεκινησει κανοντας αυτο. το σπιτι του fillmore

εχω ξεκινησει να φτιαχω το δικαστηριο της πολης αλλα λογω ελλειψης χρονου προχωραει αργα. μολις αρχισει να γινεται θα ποσταρω photos για να μου πειτε την γνωμη σας.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
Απ: Radiator Springs-Cars
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 02:20:27 μμ »
Στέλλα Καλή αρχή! Βάλε και τους μικρούς να χτίσουν ένα κομμάτι του Radiator Springs! θα το νιώσουν και πιο δικό τους αν προτιμάς!! όπως και να έχει καλή αρχή και καλή συνεχεία!
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 02:42:08 μμ »
Αλλη μια ενδιαφερουσα πλευρα του μοντελισμου  :!: :!:

Καλη αρχη και απο εμενα Στελα  :wink:

::arrowred::Το συγκεκριμενο θεμα δεν θα το δειξω στον γιο μου....εχει ολη την συλλογη απο τα cars καταλαβαινεις αμα του μπει η ιδεα σαν την δικη σου τι εχω να τραβηξω.....θα μου βρει δουλεια για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον  :mrgreen: :mrgreen:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος stella

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 02:54:21 μμ »
Αλλη μια ενδιαφερουσα πλευρα του μοντελισμου  :!: :!:

Καλη αρχη και απο εμενα Στελα  :wink:

::arrowred::Το συγκεκριμενο θεμα δεν θα το δειξω στον γιο μου....εχει ολη την συλλογη απο τα cars καταλαβαινεις αμα του μπει η ιδεα σαν την δικη σου τι εχω να τραβηξω.....θα μου βρει δουλεια για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον  :mrgreen: :mrgreen:
ολη την συλλογη? ουαου. εμεις πριν κανα μηνα το ανακαλυψε ο μεγαλος γιος 4 χρονων και κατι κι εχει τρελλαθει. εχουμε καμια εικοσαρια αυτοκινητακια 2 νταλικες και καμια δεκαρια κλαρκ . εχουμε δρομο ακομη. το κακο ειναι ομως πως εδω στην Κατερινη ειναι δυσκολο να τα βρεις ολα.και δεν φερνουνε και ολους τους χαρακτηρες. να φανταστεις απο το καταστημα που τα αγοραζω καινουργια θα φερουνε μεσα Μαρτιου. ο μικρος ρωταει συνεχεια ποτε θα παρουμε κανα αυτοκινητακι. αντε να του εξηγισεις. εσυ απο που τα αγορασες? μηπως ξερεις και κανενα online ελληνικο καταστημα?

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 07:44:53 μμ »
Στελλα καλως ηρθες κι απο εμενα στο MC  ::salut::
Συγχαρητηρια για την πολυ ωραια ιδεα και καλη συνεχεια.
Εχει και μερικα ιδιοτροπα κτιρια στα "μπουζι της Ωραιας Ελενης" (στα ελληνικα τα radiator springs  :mrgreen:)
Οπως το καφε της Φλο ή ο πυργος ελαστικων του Λουιτζι.
Βαλε τους μικρους να βοηθανε οπως μπορουν,μονο καλο θα σας κανει σε ολους  :wink:
Στα Jumbo εχει πολλα σχεδια (παντα πηγαινα μονος μου με τη λιστα αυτων που εχουμε γιατι αν πηγαινα με το μικρο......καηκαμε)
Εμεις εχουμε σχεδον τα 2/3 της συλλογης γιατι ο μικρος στην πορεια προτιμησε τα Star wars και τις φιγουρες  :roll: :lol:
Απο ολους μας θα εχεις οση βοηθεια μπορουμε να δωσουμε ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος stella

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 08:59:31 πμ »
Στελλα καλως ηρθες κι απο εμενα στο MC  ::salut::
Συγχαρητηρια για την πολυ ωραια ιδεα και καλη συνεχεια.
Εχει και μερικα ιδιοτροπα κτιρια στα "μπουζι της Ωραιας Ελενης" (στα ελληνικα τα radiator springs  :mrgreen:)
Οπως το καφε της Φλο ή ο πυργος ελαστικων του Λουιτζι.
Βαλε τους μικρους να βοηθανε οπως μπορουν,μονο καλο θα σας κανει σε ολους  :wink:
Στα Jumbo εχει πολλα σχεδια (παντα πηγαινα μονος μου με τη λιστα αυτων που εχουμε γιατι αν πηγαινα με το μικρο......καηκαμε)
Εμεις εχουμε σχεδον τα 2/3 της συλλογης γιατι ο μικρος στην πορεια προτιμησε τα Star wars και τις φιγουρες  :roll: :lol:
Απο ολους μας θα εχεις οση βοηθεια μπορουμε να δωσουμε ::icon_thumright::

δεν ξερω πως θα μου βγουνε σε εμφανιση παντως εγω θα προσπαθησω. και με την βοηθεια σας φυσικα. ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω κατι τετοιο. ειχα να πιασω ψαλιδι και μπογιες απο τα σχολικα μου χρονια :lol:
ελπιζω μονο μην τα βαρεθει γιατι τις πιο πολλες φορες ετσι γινεται και στραφει καπου αλλου οπως ο δικος σου.

Αποσυνδεδεμένος geokat

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:38:49 μμ »
καλη αρχη και απο μενα στελλα!!!εγω δυστυχως ειμαι λιγο μικρος για να εχω πιαδια και λιγο μεγαλος για να ξεκινησω την συλλογη :( :( γιαυτο θα μεινω και θα σας χαζευω!!!!!
οσο για τον αν θα το βαρεθουν τα αγορια σου μπορεις να τους βαλεις να βοηθησουν (σε οποιο βαθμο μπορει ο καθενας) ετσι θα το "πονανε" λιγο περισσοτερο!!!!
περιμενουμε νεα απο την προοδο σου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος stella

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 02, 2011, 10:59:18 πμ »
λογω το οτι ολη η οικογενεια εδω και δυο εβδομαδες ειναι αρρωστη δεν καταφερα να κανω κατι παρα μονο αυτο: η πινακιδα του fillmore

ειχα ξεκινησει και το δικαστηριο αλλα κατι δεν μου βγηκε καλα και λεω να το ξανακανω.

παραθετω φωτο του δικαστηριου

καμια ιδεα για το πως να ξεκινησω να το  κανω και πως να σχεδιασω τα παραθυρα μιας και μονη μου δεν τα καταφερα?

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 02, 2011, 02:04:47 μμ »
Σε καταστήματα με υλικά για τραινάκια ή για μακέτες, μεγάλα βιβλιοπωλεία θα βρείς φύλλα πλαστικού με απομίμηση τούβλινου τοίχου. Για το πλαίσιο των παραθύρων θεωρώ πως το ευκολότερο και ανθεκτικότερο είναι να φτιάξεις "φάτσες" από χοντρό λευκό χαρτονι όπου θα σχεδιάσεις το σχέδιο του παραθύρου, και θα κόψεις τις οπές με ένα κοπίδι.(Αυτό καλύτερα να το κάνεις εσύ, διότι τα παιδιά μπορεί να κοπούν ::brancard:: ::alarm::) Εναλλακτικά φωτοτύπησε την φωτογραφία, και χρησιμοποίησε την φωτοτυπία σαν πατρόν για να κόψεις το σχέδιο του παραθύρου σε μακετόχαρτο (με κοπίδι πάλι :( )

Αποσυνδεδεμένος geokat

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 02, 2011, 06:01:26 μμ »
δεν χρειαζεται να τρεχεις σε μοντελομαγαζο κτλ για προσοψη απο τουβλο και να πετας λεφτα!!!παρε μακετοχαρτο που εχει το σαν "αφρο" μεσα,βγαλε απο την μια μερια το χαρτι και μετα μετρα τις αποστασεις και και πιεσε τους αρμους με ενα στυλο bic!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 02, 2011, 06:51:36 μμ »
δεν χρειαζεται να τρεχεις σε μοντελομαγαζο κτλ για προσοψη απο τουβλο και να πετας λεφτα!!!παρε μακετοχαρτο που εχει το σαν "αφρο" μεσα,βγαλε απο την μια μερια το χαρτι και μετα μετρα τις αποστασεις και και πιεσε τους αρμους με ενα στυλο bic!!!!
Α να γειά σου! :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος xmarkelos

• ΚΟΡΕΑΤΗΣ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νίκαια Αθήνα
  • ΕΛ ΛΑΣ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 02, 2011, 09:05:56 μμ »

Tags: