Αποστολέας Θέμα: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2011  (Αναγνώστηκε 9299 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2011
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 03:10:29 μμ »
Ωχ ακόμα βαρύ το στομάχι
ʼντε και του χρόνου παίδες και δε νομίζω ότι τίθεται θέμα διοργάνωσης πλέον. Ο  Νίκος είναι όλα τα λεφτά (αυτό δεν  είναι υπονοούμενο σε σχέση με τα φακελάκια κλπ που προηγήθηκαν :mrgreen:. Και κάτι άλλο: μπορεί ο Σουμι να έδωσε μεγαλύτερο φακελάκι, αλλά εγώ κουβάλησα κι 6 δώρα,άρα το δούλεψα το φλουρί)

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 03:18:57 μμ »
Να μαστε γεροι και του χρονου παιδες! Να δωσω κι εγω με τη σειρα μου τα ευσημα στα 2 αξια τεκνα της παρεας που ανελαβαν τη διοργανωση της χθεσινης βραδιας!  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 04:36:45 μμ »
Παιδια θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ευχαρηστησω ολα τα παιδια που ετρεξαν για αυτη την συναντηση και να ευχηθω  και του χρονου να ημαστε ολοι γεροι και να ξαναανταμοσουμε. Χαρηκα παρα πολυ που ξαναειδα ολους τους συναδελφους που τους περισοτερους ( τι περισσοτερους ,   ολους εκτος απο τον Θεοφιλο δηλαδη) ειχα να τους δω απο ...........................................σχεδον δυο χρονια πριν. ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 04:45:27 μμ »
Φάγαμε ?  Μπααααα.... τα τσακίσαμε όλα (μόνο ο ΓΚΟΝΤΟΓΚ θα μας συναγωνίζονταν χθες) !!!!!!  Ήπιαμε του σκασμού, γελάσαμε πολύ και γενικά ήταν μια υπέροχη βραδιά.

Η πίτα για άλλη μια χρονιά απλά τέλεια ή αλλιώς "δεν υπάρχει" (δεν έμεινε ούτε ψίχουλο) !!!!!!!!!

Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν για μια ακόμα φορά άψογη και με εκπλήξεις (άντε να δούμε του χρόνου τι θα μας φέρει ο Νίκος για να κόψουμε την πίτα).

Να είμαστε καλά και του χρόνου να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο (άξιος λοιπόν ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ) και σε όσους έτρεξαν για την διοργάνωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους δωροθέτες, επίσης και στους ανθρώπους του μαγαζιού που ήταν εξυπηρετικότατοι (με το σπαθί και το χαντζάρι που να μην ήταν, τρόμαξαν οι δύστυχοι). 

Spoiler (hover to show)
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 11:13:18 πμ »
Χαίρομαι που περάσατε ωραία! Δυστυχώς οι δουλειές με κράτησαν για ακόμη μιά φορά εκτός Ελλάδος! Εύχομαι την επομένη να παρευρεθώ μαζί σας!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 12:58:35 μμ »
Ευχαριστούμε* τους διοργανωτές, τους δωροθέτες και το Modelclub για την όμορφη και ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ βραδιά :mrgreen:

*α ναι, και τους φωτογράφους :twisted:
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 04:50:36 μμ »
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο για την πρωτοβουλία και το τρέξιμό του για αυτήν την όμορφη συνάντηση. Φυσικά και ένα μεγάλο μπράβο και στο Λαμπάκια για την πεντανόστιμη βασιλόπιτα! Ευχαριστώ φυσικά το ModelClub και φυσικά τα καταστήματα που συνέδραμαν στην μοντελιστική μας παρέα. Και του χρόνου!

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 03:07:49 μμ »
  ( τώρα που βλέπω τη φωτογραφία, διακρίνω και κάτι δρακουλήσια δόντια να μου φυτρώνουν ... ::angel_evil:: )

όντως, φοβερό γέλιο η φωτό  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Νίκο φίλε να είσαι καλά όπως και όλοι και του χρόνου καλύτερα. Απο το πολύ φαί   ::gyros::   ::kerasma::δέν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, βέβαια όλα τα λεφτά είναι οι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ βασιλόπιτες που φέρνει κάθε χρόνο ο Lampakias (είσαι αρχηγός!)

Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Πραγματικά, τι να πω πια για το Γεωργιαδέικο!!!!

Αποσυνδεδεμένος Giannis D.

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/144
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 05:04:29 μμ »
Μπράβο ρε παιδία και του χρόνου!!!! θα ήθελα πολύ να ερθω και γω στη κοπή, ενώ είχα δηλώσει συμμετοχή να έρθω και θα ρχόμουνα προέκυψε κάτι ασχημο  και δεν μπόρεσα τέλος πάντων... Συγχαριτήρια στο Νίκο που έτρεξε για όλη την μοντελοπαρέα και σε όσους βοήθησαν για τη βραδια και επίσης συγχαριτήρια στους καταστηματάρχες που στηρίζουν το χομπυ παρόλη την κρίση που επικρατει...

Tags: