Mε αρκετή καθυστέρση (λόγω μπλεξίματος χτες), θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια και το κουράγιο που μου δίνετε για τη συνέχεια

.
::arrowred::Δημήτρη (Jagdpanther): Έχω δύο σχέδια - ένα σε 1/76 και ένα σε 1/35, τα οποία έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Για παράδειγμα: Το 35άρι δείχνει 5 κάθετα στηρίγματα, ενώ το 76άρι 6. Το 35άρι έχει πίσω πόρτα στο "κουτί", ενώ το 76άρι όχι, το 76άρι έχει δύο στηρίγματα τύπου Ι, ενώ το 35άρι τρία κλπ.. Καθώς ένα από τα ζητούμενα της κατασκευής ήταν η σταθερότητα, προτίμησα την παραλλαγή με τα 6 στηρίγματα. Να σημειώσω ότι το στήριγμα που διαφέρουν τα δύο σχέδια, είναι αυτό που εφάπτεται του κουτιού, το οποίο όμως όπως φαίνεται και στη φωτό παρακάτω, υπήρχε

:

Από τη φωτό επίσης, φαίνεται να (μου) περισσεύει το 2ο στήριγμα, ωστόσο με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να στηρίζεται το εγκάρσιο κομμάτι (από μπράτσο σε μπράτσο), για τη θέση του οποίου συμφωνούν και τα δύο σχέδια. Τι να πω

Λίγη σπέκουλα τώρα: Επειδή όλα αυτά δεν ήταν "επίσημες" μετατροπές, αλλά έγιναν επιτόπου, πιθανόν να είχαν διάφορες μικροπαραλλαγές μεταξύ τους
Φυσικά από τη φωτό διαπιστώνω ότι δεν έχω βάλει τα διαγώνια στηρίγματα (και στα δύο μπράτσα)

. Αλλά μικρός είμαι ακόμα, έχω καιρό

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας

ΔΚ