Όσοι έχετε επιχειρήσει να βρείτε κάποιο συγκεκριμένη υλικό εκτός από τα μοντελιστικό καταστήματα, είτε επειδή δεν υπάρχει ή είτε είναι ακριβό για αυτό που το θέλετε, σίγουρα θα με καταλάβετε.
Η αλήθεια είναι πως το όλο εγχείρημα που πολλές φορές μοιάζει σαν εκστρατεία, καταντά εκνευριστικό μετά τους πρώτους δύο - τρείς μήνες. (Επίσης έχω βαρεθεί να με κοιτάνε οι υπάλληλοι και οι καταστηματάρχες σαν να μιλάω Klingon!)
Ζήτω συγνώμη αν παραβαίνω κάποιον κανόνα, απλά θα τα αναφέρω όλα μαζί για να εξοικονομήσουμε χρόνο και χώρο.
Λοιπόν. Ψάχνω κάποια καταστήματα στην Αθήνα (έχουμε και 1ευρώ το εισιτήριο...

) τα οποία πουλάνε τα εξής:
(Φυσικά εννοείτε καλής σχετικά ποιότητας, σε όσο το δυνατόν καλές τιμές )
Κοντά πλακέ (Plywood).
MDF. Να σημειωθεί πως εννοώ MDF, ούτε Νοβοπάν, ούτε άλλα πεπεισμένα κομματάκια ξύλου. Έχω βαρεθεί να ζητάω MDF και να προσπαθούν να μου πουλήσουν οτιδήποτε άλλο...
Ξύλινες βέργες και ράβδους.
Φύλλα Αλουμινίου. Όχι ότι δεν βρήκα πουθενά, απλώς δεν ήθελε κανείς να μου πουλήσει μέχρι τώρα...
Χρώματα Υδροδιαλυτά. Αναφέρομαι σε χρώματα αυτοκινήτων (Ματ Κυρίως) για δουλειές όπου τα μοντελιστικά χρώματα είναι ασύμφορα. Έχετε ακούσει το ανέκδοτο που λέει «Πάει κάποιος στο Praktiker και ζητάει μαύρο Ματ Υδροδιαλυτό!»; Εγώ ήμουν...

Με την ευκαιρία, αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο κατάστημα για μοντελιστικά χρώματα, να το πράξει και ευχαριστώ προκαταβολικά.
(Μόνο να μην μου έρθει 1EUR το ml...)