Ψηφοφορία

Åíäå÷üìåíç ìåßùóç ôçò óõíäñïìÞò èá óáò ðñïóÝëêõå íá åããñáöåßôå Þ íá áíáíåþóåôå áí äåí ôï Ý÷åôå êÜíåé ôá ôåëåõôáßá 3 ÷ñüíéá?

¼÷é, äåí åßíáé ôï ðïóü ôçò óõíäñïìÞò, ðïõ ìå áðïôñÝðåé
Íáé, áñêåß íá óõíäõáóôåß êáé ìå Üëëåò áëëáãÝò ðñïò ôï êáëýôåñï.
Íáé, êáé ìüíï ç áëëáãÞ ôçò ôéìÞò ôçò óõíäñïìÞò, èá ìå éêáíïðïéïýóå.
¼÷é, èá åßìáé/ãßíù ìÝëïò ôçò IPMS, áíåîáñôÞôïõ ôéìÞò óõíäñïìÞò.

Αποστολέας Θέμα: Πως μπορω να γινω μελος της IPMS Ελλαδος ?  (Αναγνώστηκε 8553 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: Κόστος Συνδρομής Μελών της IPMS Ελλάδος
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 25, 2010, 11:54:20 μμ »
Είναι γεγονός οτι τα 40 Ευρώ, αυτή την εποχή "κρίσης", είναι πάρα πολλά.Αν σκεφτεί κανείς οτι μεγάλα CLUB, σύνδεσμοι και λέσχες, ήδη εχουν προβεί σε μείωση του κόστους της εγγραφής τους, οπως και της συνδρομής τους... Διοτι θέλουν να επιβιώσουν...!

Πρέπει ομως και η IPMS να δεί και πέρα απο τους μοντελιστές των αεροσκαφών. Χτυπάει λίγο άσχημα το γεγονός οτι δείνουν ενα βιβλίο με ελληνικά αεροσκάφη.Θα μπορούσαν στο βιβλίο τους, να στηρίζουν ολες τις κατηγορίες μοντελιστών...

Φίλε Βασίλη η συνδρομή στην IPMS Ελλάδος είναι 30/35 ευρώ (επαρχία/αττική αντίστοιχα)
και ειναι σταθερή για αρκετά έτη.
με δεδομένη όχι μονο την γενική οικονομική κρίση που υπάρχει αλλά και την ...δική μας οικονομική κρίση (για το γνωστό νομίζω θέμα) έχει αποφασιστεί από το ΔΣ να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.
Σχετικά με το βιβλίο -το οποίο πλέον είναι ...παρελθόν καθώς τελείωσαν τα 1000 αντίτυπα που είχαν κυκλοφορήσει πριν 18 χρόνια, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση να φτιαχτεί ένα για κάθε γούστο. μπορείς να δεις αντίστοιχα τι (δεν) προσφερουν οι ξένες πιο "μεγάλες" IPMS.
Πάντως, ευχαριστούμε πολύ για τις επισημάνσεις
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • APR
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 31, 2010, 08:32:18 μμ »
Είναι γεγονός οτι τα 40 Ευρώ, αυτή την εποχή "κρίσης", είναι πάρα πολλά.Αν σκεφτεί κανείς οτι μεγάλα CLUB, σύνδεσμοι και λέσχες, ήδη εχουν προβεί σε μείωση του κόστους της εγγραφής τους, οπως και της συνδρομής τους... Διοτι θέλουν να επιβιώσουν...!

Πρέπει ομως και η IPMS να δεί και πέρα απο τους μοντελιστές των αεροσκαφών. Χτυπάει λίγο άσχημα το γεγονός οτι δείνουν ενα βιβλίο με ελληνικά αεροσκάφη.Θα μπορούσαν στο βιβλίο τους, να στηρίζουν ολες τις κατηγορίες μοντελιστών...

Φίλε Βασίλη η συνδρομή στην IPMS Ελλάδος είναι 30/35 ευρώ (επαρχία/αττική αντίστοιχα)
και ειναι σταθερή για αρκετά έτη.
με δεδομένη όχι μονο την γενική οικονομική κρίση που υπάρχει αλλά και την ...δική μας οικονομική κρίση (για το γνωστό νομίζω θέμα) έχει αποφασιστεί από το ΔΣ να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Θεμιτό, αλλα απο την μεγαλύτερη εμπειρία μου σε θέματα CLUB, Συνδέσμων, Λεσχών:
1.Εθνική Επιτροπή Αγώνων Αυτοκινήτου-Μοτοσυκλέτας και Καρτ: Μέιωση της αγ.άδειας κατα 20 Ευρώ ετησίως (απο 170 σε 150).
2.Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου: Μέιση εγγραφής και συνδρομής κατα 20 Ευρώ(απο 50 σε 30).
3.Λέσχες αυτοκινήτου - μοτοσυκλέτας και Καρτ: Μείωση Εγγραφής και συνδρομής κατα 20 Ευρώ.

Ολες με ανακοινώσεις τους πριν απο 1 μήνα, αλλαξαν την "χρέωση"...

Ετσι αποφασίσατε, καλά αποφασίσατε.Παραδείγματα φέρνω.

Σχετικά με το βιβλίο -το οποίο πλέον είναι ...παρελθόν καθώς τελείωσαν τα 1000 αντίτυπα που είχαν κυκλοφορήσει πριν 18 χρόνια, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση να φτιαχτεί ένα για κάθε γούστο.
Σε παρακαλώ να ξαναδιαβάσεις αυτό το οποίο εγγραψα. Ωστε αν θέλεις να συζητήσουμε.Διοτι απ'οτι διαπιστώνω μάλλον δεν εδωσες την απαιτούμενη σημασία, αλλα βιάστηκες να απαντήσεις!
"Θα μπορούσαν στο βιβλίο τους, να στηρίζουν ολες τις κατηγορίες μοντελιστών..."

Δεν αναφέρεται πουθενά στην ιστοσελίδα της IPMS (ή τουλάχιστον εγώ δεν το είδα ξεκάθαρα), οτι το βιβλίο αυτό εχει τυπωθεί πριν απο 18 χρόνια και είναι μονο 1000 αντίτυπα.

Spoiler (hover to show)

μπορείς να δεις αντίστοιχα τι (δεν) προσφερουν οι ξένες πιο "μεγάλες" IPMS.
Πάντως, ευχαριστούμε πολύ για τις επισημάνσεις
Σ.Σ.

Αυτός είναι ενας "ξύλινος λόγος" κάποιου καρεκλοκένταυρου.Κάτι στο οποίο πιστεύω οτι δεν ανήκεις, απο αυτά που "σ'εχω διαβάσει"!
Είναι γεγονός ομως, οτι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!!!!!

Πάντως πρέπει να καταλάβουμε οτι οταν ενας "νέος" εμφανίζεται για πρώτη φορά εδω μέσα, υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι και τόσο νέος τελικά.Η πρωτη εκθεση που συμμετείχα, ήταν νομίζω το 1990 στην οδο Μασαλίας και Σολωνος... Η τελευταία φορά που συμετείχα ήταν μερικά χρόνια αργότερα, οταν εκνευρίστηκα απο τους "Ασχετους" με το αυτοκίνητο "Αρματάδες"-"αεροπλανάδες" που εκριναν τα μοντέλα μου. Ο Λόγος βέβαια ήταν αστείος...
  Το οτι δεν μπήκα σε καμία κλίκα και σε κανένα μοντελιστικό κύκλωμα, δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να εχω τουλάχιστον μια πιο ορθά αντικειμενική άποψη απο τους "ειδικούς"...!
Ελπίζω οι επισημάνσεις μου, λοιπόν να τις δείτε καλοπροαίρετα με ανοιχτό μυαλό και οχι ενάντια στην IPMS...!Υπάρχουν μοντελιστές που ασχολούνται με θέματα εκτός των αεροπλάνων και των αρμάτων.Και αυτοί προσφέρουν το "δικό τους μερίδιο" στον χώρο.Δώστε τους ομως λιγο περισσότερο χώρο. :wink:
VASSILIOS ANAGNOSTOPOULOS

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 31, 2010, 08:58:54 μμ »
Ελήφθη  ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Απ: Πως μπορω να γινω μελος της IPMS Ελλαδος ?
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 09, 2013, 11:32:11 πμ »
Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης,
ισχύει η έκπτωση στους ανέργους και άπορους στην συνδρομή,
η οποία είναι στα 25 ευρώ (από 35), με επίδειξη της κάρτας ΟΑΕΔ ή αντίστοιχου βεβαιωτικού εγγράφου.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Απ: Πως μπορω να γινω μελος της IPMS Ελλαδος ?
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 13, 2015, 09:47:03 πμ »

Νέα - Ανανεωμένα Στοιχεία Επικοινωνίας και Οροι Εγγραφής - Ανανέωσης Συνδρομής
Σ.Σ.

Tags: