0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη αμα δεν τα ειχες κολησει και δεν σε παιδευε τι θα εβαφες,την Mona Lisa?
Υ.Γ. πάντως Φιλ, είνα προτιμότερο να φορτώματα πρώτα να βάφονται και μετά να μπαίνουν
Παράθεση από: Πέτρος στις Ιανουαρίου 24, 2011, 12:24:22 πμΥ.Γ. πάντως Φιλ, είνα προτιμότερο να φορτώματα πρώτα να βάφονται και μετά να μπαίνουνΕδώ θα διαφωνήσω...Είναι πιό εύκολο αλλά όχι προτιμότερο γιατί ελέγχεις έτσι καλύτερα τις διάφορες τονικότητες στα χρώματα συν το ότι αποφεύγεις να κάνεις καμιά πατάτα με τις κόλλες...
ριξε ενα πανι πανω στο μισο φτυαρι μεσιε........για να γλυτωσεις την χειρουργικη το λεω......
Πολύ καλά το πας. Στις τάπες πλήρωσης καυσίμων κάνε και μερικά τρεξίματα από "ζουμιά". Επίσης αν προσέξεις στην 3η φωτό μου φαίνεται ότι ενώ όλο το πήγμα, bogies κλπ είναι πολύ λασπωμένα και σκονισμένα, η υπόλοιπη ανάρτηση και κυρίως οι τροχοί σου δείχνουν πολύ καθαροί. Εκτός και αν του φυλάς επιπλέον περιποίηση.
συμφωνώ με τον Νίκο για το θέμα των τροχών!...επιπλέον σου λείπει ένας επιπλέον ανοικτός τόνος στα σκονίσματα/λασπώματα σου , ειδικά στα πλαϊνά της θωράκισης σκάφους - πύργου αλλά και στούς τροχούς!!..λίγες κοιλίδες καυσίμου και λαδιών σε περιοχές όπου είναι οι τάπες πλήρωσης καυσίμου και ειδική περιποίηση στις ξύλινες λαβές των φτυαριών - κασμάδων θα πρόσθεταν ρεαλισμό!...
Επειδη εκανες συγκεκριμενο οχημα αφαιρεσε το λευκο τριγωνο πανω απο το Houston kid και το 756Δ απο τη δεξια πλευρα .μετα λασπωσε το οσο θες.
Μιά τέτοια στάση της φιγούρας ευσταθεί;(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Παράθεση από: nino1969 στις Ιανουαρίου 25, 2011, 09:49:35 μμΠολύ καλά το πας. Στις τάπες πλήρωσης καυσίμων κάνε και μερικά τρεξίματα από "ζουμιά". Επίσης αν προσέξεις στην 3η φωτό μου φαίνεται ότι ενώ όλο το πήγμα, bogies κλπ είναι πολύ λασπωμένα και σκονισμένα, η υπόλοιπη ανάρτηση και κυρίως οι τροχοί σου δείχνουν πολύ καθαροί. Εκτός και αν του φυλάς επιπλέον περιποίηση. Παράθεση από: Hummel Moss στις Ιανουαρίου 25, 2011, 10:01:48 μμσυμφωνώ με τον Νίκο για το θέμα των τροχών!...επιπλέον σου λείπει ένας επιπλέον ανοικτός τόνος στα σκονίσματα/λασπώματα σου , ειδικά στα πλαϊνά της θωράκισης σκάφους - πύργου αλλά και στούς τροχούς!!..λίγες κοιλίδες καυσίμου και λαδιών σε περιοχές όπου είναι οι τάπες πλήρωσης καυσίμου και ειδική περιποίηση στις ξύλινες λαβές των φτυαριών - κασμάδων θα πρόσθεταν ρεαλισμό!... Τώρα είναι καλύτερα οι τροχοί;(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)...δεν έχω περιποιηθεί ακόμα ξύλινες λαβές των φτυαριών - κασμάδων...
Μιά τέτοια στάση της φιγούρας ευσταθεί;
Τώρα είναι καλύτερα οι τροχοί;
Μόνο άν ο τύπος είναι... μπαλαρίνος!
Όχι!!!!
Φιλιππε το πολυβολο πως το εχεις βαψει.Εχω ενα θεμα με το χρωμα μεχρι να το πετυχω.